Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
nálunk is már szinte csak a portás, az üzemeltetés meg én vagyunk, mindenki távmunkázik
"A másik nyomtatót akar otthon telepíteni a laptopjára"
nem gondoltam volna, hogy a teljes pénzügyi részleget le tudom nyűgözni az RDP azon csodájával, hogy "nézd, itt mozgatod a laptopon az egeret és a céges gépeden mozog". el voltak ájulva.
cserébe azt sem gondoltam volna, hogy legalább négyszer kell elmagyaráznom, hogy attól, hogy a laptopján látja a könyvelést, attól az még a benti gépen történik, most csak távirányítja a benti gépet, és ha rábök a nyomtatásra, az bizony benn az irodában fog kijönni a nyomtatóból, nem otthon.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest