Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodi 4.80
senior tag
válasz
hombre[EU] #8 üzenetére
Ha nem AC Odyssey szinten egyforma outpostok és erődök lesznek akkor el lehet vele szórakozni 100 órát
. Legalább az Origins szintjét hozni kellene!
-
hombre[EU]
veterán
wow, nagyon érdekes játék. openworld és erōdökben kell botokat likvidálni? ezek mindig meglepnek valami újjal...remélem az ai nem fog reagálni semmire sem, úgy szeretem,ha könnyū
-
ted_tris
tag
De gondolom az nem fert bele a nagy innovacioba, hogy az enemy ne ket meterrel a jatekos mogott vagy a konkretan a szeme lattara az orra elott spawnoljon be, vagy jojjon olyan helyerol ahova menni nem csak szuletni lehetett.
Ezt nem eri meg kijavitani mivel a jatekosok nagy resze eszre sem veszi mert ful gyopar, meg nem lehet eladni mint uttoro gameplay elem.
Ha ezt kijavitjak nem lesz jo a jatek csak nem lesz SZAR.3# ubi betegseg?
A horizon nem ubi.
Az rdr 2 sem.
Az mgs 5 sem.
A halalos strandolas sem.
A days gone sem.
....... -
rdt89
addikt
Vegyesek voltak az érzéseim, sokszor egy Cyberpunk-ot éreztem rajta, és sokszor éreztem, hogy ez egy túlcicomázott videó. De a John Wick-re hajazó rész azért az odab.... nagyon!
-
andor80
senior tag
Mindkét része remek szórakozás.Ha még jobban egyénibb küldik lesznek nem a repetitívek (Ubi betegség...)akkor jó kis cucc lesz ez
-
GodGamer5
addikt
A kettő annó nagyon jó volt, ez viszont ugyan az csak más skinekkel meg kapott Ray Tracinget. Teljes áron ez így nemhogy felejtős, de egyenesen vicc.
-
hogabesz
aktív tag
Úgy nézem az autók gagyi mozgása megmaradt, ami miatt abbahagytam az előző 2 részt
Új hozzászólás Aktív témák
gp A széria legújabb része októberben várható, akik megveszik a jelenlegi konzolos változatokat, azok automatikusan megkapják a nextgen verziókat is.
- Sorozatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- PlayStation 4
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest