Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodi 4.80
senior tag
válasz hombre[EU] #8 üzenetére
Ha nem AC Odyssey szinten egyforma outpostok és erődök lesznek akkor el lehet vele szórakozni 100 órát . Legalább az Origins szintjét hozni kellene!
-
hombre[EU]
veterán
wow, nagyon érdekes játék. openworld és erōdökben kell botokat likvidálni? ezek mindig meglepnek valami újjal...remélem az ai nem fog reagálni semmire sem, úgy szeretem,ha könnyū
Life, Uh, Finds A Way
-
ted_tris
tag
De gondolom az nem fert bele a nagy innovacioba, hogy az enemy ne ket meterrel a jatekos mogott vagy a konkretan a szeme lattara az orra elott spawnoljon be, vagy jojjon olyan helyerol ahova menni nem csak szuletni lehetett.
Ezt nem eri meg kijavitani mivel a jatekosok nagy resze eszre sem veszi mert ful gyopar, meg nem lehet eladni mint uttoro gameplay elem.
Ha ezt kijavitjak nem lesz jo a jatek csak nem lesz SZAR.3# ubi betegseg?
A horizon nem ubi.
Az rdr 2 sem.
Az mgs 5 sem.
A halalos strandolas sem.
A days gone sem.
.......[ Szerkesztve ]
"learatjuk a pálmát.."
-
rdt89
addikt
Vegyesek voltak az érzéseim, sokszor egy Cyberpunk-ot éreztem rajta, és sokszor éreztem, hogy ez egy túlcicomázott videó. De a John Wick-re hajazó rész azért az odab.... nagyon!
-
andor80
senior tag
Mindkét része remek szórakozás.Ha még jobban egyénibb küldik lesznek nem a repetitívek (Ubi betegség...)akkor jó kis cucc lesz ez
Tartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!
-
GodGamer5
addikt
A kettő annó nagyon jó volt, ez viszont ugyan az csak más skinekkel meg kapott Ray Tracinget. Teljes áron ez így nemhogy felejtős, de egyenesen vicc.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
hogabesz
aktív tag
Úgy nézem az autók gagyi mozgása megmaradt, ami miatt abbahagytam az előző 2 részt
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Zyxel NAS326
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- eBay
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Sony PlayStation 5 (PS5) Digital Edition Játékkonzol
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- Nintendo Switch Lite Animal Crossing EDITION 32+256GB CFW Tinfoil Hekate RP2040 Picofly chip
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest