Friss előzeteseket kapott a Watch Dogs Legion

A széria legújabb része októberben várható, akik megveszik a jelenlegi konzolos változatokat, azok automatikusan megkapják a nextgen verziókat is.

A minap végre lezajlott az első Ubisoft Forward (Igen első, ugyanis idén még minimum egy ilyen eseményt kapunk), amelynek keretén belül végre újra láthattuk mozgás közben a Watch Dogs Legion című játékot. A fejlesztők elsőként egy különleges, filmes stílusú trailerrel mutatkoztak be, amelyet az az Alberto Mielgo készített, aki dolgozott a Spider-Man: Into the Spider-Verse és a Love, Death & Robots sorozat The Witness című epizódján. Ezek után végre betekintést nyerhettünk a játék mechanikájába, amelynek középpontjában az áll, hogy bárkit besorozhatunk az ellenállásba. Néhány ismertebb tartalom gyártó lehetőséget kapott a játék korai verziójának kipróbálására, az ő videóikból is csemegézünk néhányat.

A Watch Dogs Legion október 29-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, a nextgen változatok kicsit később várhatóak, azonban akik megveszik a mostani konzolos verziókat, automatikusan megkapják a PS5-ös vagy Xbox Series X változatokat.