Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jander
senior tag
Hát éppenséggel próbáltam, de nem emlékszem, hogy a fejforgatást észlelte volna, bár én csak az Adventures-t játszottam cimbivel. De igazából azért mondom ezt butaságnak, mert mint lentebb is írták ha elforgatod a fejed, hogy nézed a tévét? Nincs értelme
If practice makes perfect, and nobody's perfect... WHY PRACTICE?
-
Jander
senior tag
Semmi értelme a fejforgatásos bulinak, plusz szerintem a Kinect ennyire nem profi hogy kisebb fejforgatást érzékeljen.
Illetőleg lehet én maradtam le valamiről de már az idei E3-on is azt jelentették be, hogy a következő Forzában lesz kinect támogatás, szó sem volt egy 3. rész remake-ről vagy ilyesmi, végig új részről beszéltek ami jövőre jelenik meg mint 4. rész.
If practice makes perfect, and nobody's perfect... WHY PRACTICE?
-
aram01
nagyúr
király ötlet
[ Szerkesztve ]
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
- = Zk = -
félisten
pont ezt szeretném én is.
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Erről valami videó vagy elképzelés? Nekem valahogy nem áll össze a kép. Ha elfordítom a fejem, akkor már elég macerás lesz a képernyőre szegezni a tekintetet, ha meg ugye vissza fordítom a fejem akkor a kép is.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Tituka
senior tag
kíváncsian várom...
Skizofrén vagyok, és én is...
-
feri1014
senior tag
[link]
nekem ez a klip jutott eszembe erről a levegőben kormányzós dologról.Szerintem se túl praktikus megoldás, de egy head tracking tényleg nem lenne rossz.
[ Szerkesztve ]
-
-
heady91
tag
"egyrészről a játék más appró kis részeibe bele lehet csempészni a kinect nyújtotta lehetőségeket"
Ezzel nincs bajom, ilyen pl a showroom is, amit mutattak az e3-on, vagy ilyen, amit te írtál.
"miért zavar az titeket ha megadját a lehetőséget arra, hogy a levegőben kormányozzon az aki esetleg valami okból kifolyólag úgy akar játszani ?"
Nem zavar, ez csak a saját szuverén véleményem , hogy arra nem jó. Egy autós játéknál már zavaró a lag. A partijátékoknál ellenben nem vészes.
XBOX Live Gamertag: FunnyMixer91 || Nexus 7 || NOKIA Lumia 920 Red
-
oO7
őstag
most gondolom mindketten addig jutottatok gondolatban, hogy egy képzeletbeli kormánnyal kormányozol a levegőben...
egyrészről a játék más appró kis részeibe bele lehet csempészni a kinect nyújtotta lehetőségeket (pl asszem demózták is, hogy ilyen head tracking megy majd meg ilyenek), másrészről viszont miért zavar az titeket ha megadját a lehetőséget arra, hogy a levegőben kormányozzon az aki esetleg valami okból kifolyólag úgy akar játszani ?biztos vagyok benne, hogy még ha lesz is olyan Joy Ride -os irányítás, nem fognak eltűnni a hagyományos controlleres és kormányos irányítások...
a microsoft megmondta azt is, hogy lesznek "Better with Kinect" matricás játékok, ahol a Kinect nem elsődleges controllerként hanem valamiféle kiegészítőként, élményfokozóként fog funkcionálni...
[ Szerkesztve ]
-
ysoltee85
aktív tag
reméljük a végeredmény azért komolyabb lehetőségeket rejteget.
én meg remélem hogy nem erőltetik túl ezt a kinekt dolgot! ehhez a játékhoz max az autó körbejárásánál jópofa, de ennyi, pont.
Xbox Gamertag: Zsolesz85HUN
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
- Eladó: Steam Deck Limited Edition - 1TB OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest