Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
Uhh az a Lexus a 3. képen nagyon bitangul néz ki. Amúgy meg jó a cím, nagyon felkelti a figyelmet
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
Revox66
tag
Jók a képek tetszetősek
-
LackoMester
addikt
ez az 1 game amiért irigylem a Box-sokat(GT-ért meg a PS-ket)...de hát én csak PC ez van
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Prof01
veterán
Ütős lesz!
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Dany007
veterán
Bár csak a játékban is ilyen grafikája lenne...
-
Def26
félisten
Nekem még mindig nagyon tetszik.
Egyébként milyen a szexis autó...?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Vasinger!
nagyúr
Az a baj, soká fog kijönni, pedig jónak néz ki.
-
Kasza08
őstag
Engem valahogy nem győzőtt meg. Ahogy néztem a képeket, némelyiket mintha egy mangából húzták volna ki. Főleg a kerekek. Semmi csillogás. A narancssárga Lexusnál is nagyon látszik. Az idom tiszta a matt, az emblémát meg mintha oda fotóboltolták volna. A 3. Lexusnál meg főleg...
Játék közben ezt úgy sem lehet észre venni, de képeken ez így nekem nem gyere be. -
nrgia
őstag
Nekem tetszik...
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
tom235
tag
Szerintem meg rohadtul mindegy lesz a grafika, lényeg, hogy a 2-nél jobb legyen. Ami itt számít: legyen belsőnézet és korrekt szimulátor legyen. Jó, törésmodell, reális kocsiviselkedés stb. Ja és persze nem utolsósorban rengeteg verda. Remélem több lesz benne, mint a 2-ben.
-
bishoplogan
senior tag
Must have lesz
-
Fortissimus
őstag
jol nez ki, varos
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
Timyyy
őstag
Ez valami elképesztő mintha fényképeket nézegetne az ember... tutira ki fogom próbálni!
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Gyusz
őstag
Sexy, na ne már! Jó lesz az szexinek is.
A képek viszont szépek.
[ Szerkesztve ]
-
tom235
tag
Mondjuk jöhetne már egy demó legalább.
-
petike2004
csendes tag
ezért a gémért csöpög a nyálam kitapossa a gépem az tuti
-
bwoay
nagyúr
juhhú, ott a céges Yarisunk furák amúgy a képek, biztos ezek a valósak,
mert a korábbiak már le akartak gurulni a monitorról, ezeknél annyira nem érzem.
azt meg kétlem, hogy szebb lesz, mint a GT5, ne legyetek telhetetlenek,
szerintem mindenki beéri azzal, ha "csak" jobb lesz[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bOtX
aktív tag
Elég jól néznek ki! Csak lehetnének majd benne motorok is egy jó kis CBR vagy GSX-R
-
Kasza08
őstag
válasz petike2004 #21 üzenetére
az biztos, mert nem jön ki pc-re.
-
heihachi
addikt
Ez azért nem jó megközelítés, mert akkor mondj egy olyan kocsit, amit fotelból vezetsz és lcdtvre van "kivetítve" a kép. Elvégre a valóságban sosem vezeted a kocsit egy monitor vagy tv előtt ülve, kontrollerrel a kezedben. És akkor ilyen alapon semmit nem lehet szimulátornak nevezni, se autós, se repülös, se semmilyen játékot.
Forza 2 mennyire volt szimulátor? Franc se tudja, nem is érdekel. Szép volt? Mai szemmel kurvára nem. És mégis el lehet játszani vele 250 órát? Simán, sőt még többet is. Szóval ezt kell csak hozza a Forza 3. Nagyjából 300-400 órányi játék, amit nem unsz meg, és akkor már jobb volt, mint a 2, és itt ez a lényeg.
[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
bOtX
aktív tag
Múlt héten lettem büszke tulajdonosa eme remek motornak. Valóban Gyönyörű a HANNspree színezés. Bocsi az OFF ért.
Def26: Elég jó játék ! Xbox on nagyon élvezetes. Csak hamar meglehet unni
Néhány kép a motoromról:
[link] -
bOtX
aktív tag
válasz Quiksilver #30 üzenetére
Köszönöm Nekem pedig minden tiszteletem a házigazdáé
[ Szerkesztve ]
-
bOtX
aktív tag
válasz Quiksilver #32 üzenetére
Ennek a festésű motornak az ára: 2'500'000 Ft-. Ez még a 2008-as modell. Nekem a 2009-es annyira nem jött be, főleg a festések miatt. De én lényegesen olcsóbban jutottam hozzá mert ez volt az utolsó darab.(MO ra összesen 50db ot szállítottak belőle, amiből egy párat már összecsuktak ) Meg volt egy Aprilia RS125 öm amit nagyon jó áron beszámoltak.
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
az ilyen hsz-ekre ugrok. miert lenne? prologue-t probaltad? akkor meg mirol beszelgetunk?
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
64b0r
aktív tag
Nem akarok nagyon műveletlennek tűnni, de attól még megkérdezem: ez inkább arcade, vagy inkább szimulátor? Ha utóbbi, akkor játszható billentyűzettel, vagy sem? Mert qrvára bejön, ahogy ez a játék kinéz...
MOD: Nevermind... Most látom, h xboxos a hír.
[ Szerkesztve ]
On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest