Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
speeedyyy
tag
Ez is egy jó kis játék lesz, ahogy a fifától megszokhattuk
-
muratomi1
senior tag
A fifa 11-t úgy tudom nem lehet vagy én nem tudom beállítani billentyűzetre. A fifa 12 állati jó volt és a mai napig fent van, igaz még mindig nem tudom hogy kell billentyűzeten cselezni de anélkül is élvezhető.
A fifa 13 pedig maga a csúcs. Rohadt szép a grafika, cselezni még mindig nem tudok de hatalmas élmény rajta játszani. Realisztikusabb mivel ha passzolsz akkor végre nem biztos, hogy pontosan oda megy, a kapu előtt nem csak áll és néz mindenki hanem rád mennek. Tehát egy fokkal nehezebb de évezredekkel jobb mint a 11.take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
Nazara
őstag
Demó alapján èg és föld a kettő. A játékmenet.fényévekkel realisztikusabb, a játékosok mozgása, labdakezelése mind jobban van kidolgozvan.Próbáld ki a 13 demót, meglátod utána magad is.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
Szafter
tag
Nekem megvan a Fifa 11 OSZT jóó van. Ekkora újításokat tennének bele évente?
Nevess, és a világ veled nevet. Horkolj, és egyedül alszol.
-
GeryFlash
veterán
viszonyítási alap szerintem kéne...
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
GeryFlash
veterán
Azért a cikkben benne lehetne, hogy a többi fifából anno mennyi fogyott ennyi idő alatt, mert anélkül ez elég semmitmondó adat...
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
aram01
nagyúr
Azta betyár,ez rengeteg és nemsokára jön a karácsonyi láz,szépen fognak aratni
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Amazon Fire TV stick/box
- Házimozi belépő szinten
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen routert?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Allegro vélemények - tapasztalatok