Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psych0
őstag
hogyan öl a játék? túlhevíti a gépet, úgy darálja az olvasót hogy a mechanikája elmegy? nem nagyon tudom elképzelni.
szerk: már rájöttem mi a probléma... ez sztem a sony hibája.
[ Szerkesztve ]
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
Sirandrish
legenda
-
Morden24
nagyúr
válasz Sirandrish #3 üzenetére
Szar ize van és meghalsz tőle de kurvaolcsóóó...
Hát, néhány "vodka ízű szeszesital" megnevezésű zsebrakétával is ez a helyzet, mégis veszik. Szóval nem tartom én annyira nagy hülyeségnek ezt a hypo-átcímkézős hadműveletet
Sectumsempra - For Enemies
-
Def26
félisten
Lámák.
Egyébként szvsz a Cell bonyolult programozása okozhatja a problémát. Még ilyen eseteket a ps3 -al, még még.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Sirandrish
legenda
Kurvajóóóó...
Akkor én kitalálok egy olyat hogy a Hipót adom el Coca Colaként 120ft/liter áron...
Szar ize van és meghalsz tőle de kurvaolcsóóó...
Beszarok..komolyan..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
h-yle
addikt
"Felmerülhet a kérdés, hogy a hiba miért csak a PlayStation 3-as verziót érinti? Amennyiben valóban a Square Enix a hibás a dologban, és a játékkal van a baj, akkor vajon az XBOX360-as példányok miért nem teszik tönkre a Microsoft konzoljait?"
Ez komoly kérdés? Nyilván platformfüggetlen konzolölő kódot akartak a játékba tenni, de mivel nem értenek a box programozáshoz, így egy bug miatt csak a PS-eket öli.
Helyesen a fenti rész: Felmerülhet a kérdés, hogy a hiba a a konzol szoftverében, vagy a Square Enix játékában van-e. Amennyiben a Sony a hibás a dologban, és nem a játékkal van a baj, akkor vajon más játékok esetében miért nem tapasztalt senki hasonlót?
Egyébként boxra sem olyan drága a játék. Én nemrég vettem 20 fontért egy gyűjtői kiadást. A sima 15font körül már beszerezhető. mondjuk az tény, hogy ez nem 500 yen, de legalább nem teszi tönkre a konzolt.
[ Szerkesztve ]
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
blazsey2
senior tag
Mondjuk ugyan én sikeresen végigjátszottam hiba nélkül [link],de azt nem értem hogy miért nem adnak ki hozzá egy javítást ahelyett hogy egymásra mutogatnának.Ezzel sikeresen lejáratják magukat.
PSN ID:blazseydr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest