- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz #16939776 #80 üzenetére
Nekem ez visszatérő emlék, régről meg mostanról is. A kettő között nem, mert jó 10 évig nem piszkáltam memóriát, mindig megvettem a legolcsóbbat és annyi. Sok értelme nem volt tuningolgatni, alap időzítésekkel meg sosem volt (kompatibilitási) problémám.
Most Ryzennél mire belőttem a tuningot újra előjött ismerősként.
Értem miről szól, csak annyi volt a megjegyzésem, hogy nálam az nem volt ennyire determinisztikus. Amikor csak simán instabil a ram akkor van, hogy elsőre elindul (ritkán - nyilván kérdés, hogy mennyire instabil). Van, hogy másodszorra, meg van hogy akkor se.
Nálam a lap is - jelenlegi - úgy megy, hogy alapból visszadobja az előző még működő, beállított bios értékre, ha nem tud bootolni. Tehát nem default/spd-re. Aztán megy. Defaultra meg csak akkor ha 3x nem startol.
(Néha meg 3x után se ha annyira befagy... és akkor jön a jumper keresgélés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Politika
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig utána 2028.03.20-ig Intelhez
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest