Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
eLit-MiLan
őstag
Valaki megvette már PC-re? Ha igen, a sima FC1 vagy a Classic van benne?
[ Szerkesztve ]
Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
D.Va
senior tag
A FC1-et a FC3 engine alá pakolni annyi munka lett volna kb mint egy RABA motort beépíteni egy Suzuki Swiftbe. Magyarul könnyebb készíteni egy új játékot. Ugyanis az egyik egy CryEngine, a másik meg egy Ubisoft-os Dunia engine. Nulla rokonság.
A FC 1-et max a Crysis 3 alatt dolgozó CryEngine-re lehetett volna könnyebben átültetni, bár az se egy 2 napos munka 20 embernek sem, mert a régi Cryengine 1-es elemek, programkódok egyáltalán nem, vagy bugosan működnek az újabb cryengine-ben... dolgoztam már CryEngine-ben szóval... őőő nem eccerű...
[ Szerkesztve ]
-
Archer
őstag
FC1 pont ellenpélda erre, ha jól rémlik, valami 7k körüli árral indult (én még 6k-ért is láttam egy vidéki számtech boltban! ) és elég gyorsan csökkent is az ára. COD-ok meg a Blizzard játékai inkább a lehúzás kategória amik még 2 év múlva is majdnem teljes áron mennek.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Archer
őstag
-
D.Va
senior tag
És akinek már megvan a FarCry3 az minek vegye meg még1x??????? Mért nem lehet külön venni az 1-et??? FAKK.
-
Archer
őstag
válasz djculture #51 üzenetére
Fent a trailer Youtube-on, én kb. annyit vettem észre, hogy változtak a fegyverek skinjei (kaptak kamuflázst). Biztos finomítanak rajta még itt-ott de hogy nagy csodákra nem kell számítani az biztos.
[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
válasz djculture #51 üzenetére
Persze nyilván nem kapott új motort, de lehet tovább gondolták azt az irányvonalat amit a patchekkel lehetett elérni. Jobban lehetett zoomolni távcsővel, egy két fegyver is változott kicsit - talán ott is a távcső...ezt nem tudom. Különben is bármi megtörténhet.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Petyyyyy
addikt
válasz Bjørgersson #47 üzenetére
2750 Ft. Akkor vettem én is.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Psychopeti #46 üzenetére
Deluxe van belőle, Steamen 3k körül volt karácsonykor.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Psychopeti
senior tag
Én meg 3-at vettem meg több mint egy tízesért most meg adnak 3 játékot egy 9 ezerért
GOTY kiadás van már a FC3-ból amit lehet a Steamen aktiválni?
(#47) kovy29: köszi választ.
[ Szerkesztve ]
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
Petyyyyy
addikt
Nagy kár, hogy az FC1 Classic nem szerezhető meg külön PC-re, pedig biztos lenne rá kereslet. Legalább akkora, mint a kecskeszimulátorra, ha nem nagyobb.
-
Crytek
nagyúr
válasz #13110016 #41 üzenetére
Nem volt az nehéz csak azt hiszed.
Amikor először normálon vittem végig (azóta már vagy 6x végigtoltam) beleborzongtam ,hogy apám ezt legnehezebb szinten lehetetlen lesz végigvinni.És hát könnyebb volt mint normálon (mondjuk ez nem is meglepő már kívülről tudom mi hol merre)Valami ügyes modder a mostani legújabb cryengine alá berakhatná a FC1-et minden pénzt megadnék érte!
Next PC Upgrade: 2022
-
félisten
válasz eLit-MiLan #38 üzenetére
Igaz, a dobozon sem írják, hogy ez valami felújított változat lenne.
(#41) locaLpatrioT
Ezért is jó a FC1!"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
törölt tag
Én annó játszottam a far cry 1-el, de valami irgalmatlan nehéz a vége fele.
Nem is tudtam végigvinni. A kettőt elkezdtem, de baromi unalmas, nem jött be. A 3-at egyszer végigvittem, jó volt, pláne a törzsfőnök csaj, de elég is volt. A blood dragon meg nekem nagyon nem tetszett. Töröltem is egyből. Ja igen, a harmadik rész multija milyen? Sokan nyomják még, mert filóztam, hogy multi miatt megveszem azt a részt. -
Crytek
nagyúr
válasz eLit-MiLan #36 üzenetére
Pont ez az ami nem tiszta nekem,hogy jön-e a Classic pc-re!
Konzolra jött az 100% pc-ről semmi hír.Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
válasz eLit-MiLan #34 üzenetére
A FC 1 Classicra értettem nincs feltüntetve ,hogy jön pc-re! Szerintem csak sima FC 1lesz a pcseknek
-
félisten
Far Cry The Wild Expedition (péntektől) 7k HUF
Basszus, pedig most Diablo-t akartam venni...
Ezt egyébként lehet regizni STEAM-en?
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Crytek
nagyúr
Nem elírás ,tuti biztos 100% hogy a classic jön pc-re is? Bár egy Cryengine -es full remake-nek jobban örülnék
-
djculture
félisten
dobozosban is láttam előrendelhetően valamelyik boltba pc-re
-
félisten
FC1 FTW!
Ha az FC3-ból a Deluxe kerül bele, akkor ez az év csomagja lesz!
FC Classic-t tuti végigtolom n+1-edszerre is, és ez lesz a választott multi FPS-em..."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
{Zodiac}
senior tag
945879.-szer is végig fogom tolni az első részt, így felújítva!
Öntörvényű Sünmalac
-
LordX
veterán
Az FC1 fent van a Gőz®-ön, van egy olyan tippem, hogy amikor kijön az frissített változat, akkor arra lesz átállítva.
-
tibaimp
nagyúr
Fura többeteknek nem jött be a 2. rész, nekem meg pont a 2. rész jött be a legjobban, 2x is kitoltam. A második alkalommal még az összes gyémántot is összegyűjtöttem. Pont az 1 nem jött be, a 3. rész is jó volt, azt most tolom 2x-ra.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
haddent
addikt
válasz Silentfrog #17 üzenetére
nemár
-
haddent
addikt
válasz Silentfrog #14 üzenetére
Crysis (1) is nagyon jó volt szerintem. Utánna pocsék..
-
eLit-MiLan
őstag
Én is pont így vagyok az egésszel. FC2 elején még érdekes volt, de aztán mikor 10edjére ismétlődtek a küldetés fajták......
FC3 jó lett, habár nekem örök favorit marad az FC1 Az az a játék, amit először 8 évvel ezelőtt játszottam végig, de a mai napig visszaülök és játszok vele, nagyon bejön(#14) Silentfrog: Crysis alatt már a CryEngine 2 pörgött, FC1 alatt kezdte a pályafutását a CE1 (javítsatok ki ha tévedek), szóval FC1-re illik jobban
[ Szerkesztve ]
Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
Archer
őstag
FC1 a best ez kétségtelen de azért a 3 sem lett olyan rossz. A 2 viszont no comment de gondolom nem kell ecsetelni senkinek.
Mondjuk remélem egyszer azért visszatérnek a klasszikus pályáról-pályára haladós játékmenetre a sandboxosdi helyett, mert már kezd kicsit unalmas lenni, hogy mindenhol ezt erőltetik és a játékidő 2/3-át a sok gyűjthető bizbasz összeszedegetésével akarják kitölteni.Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
haddent
addikt
válasz isizakhi03 #11 üzenetére
Ócska az egész az első pillanattól. Amikor előszőr játszottam vele tudtam hogy ne várjak sokat, főleg ne FC1 félét (persze egyéni vélemény szigorúan)
-
CsonkaImo
addikt
válasz isizakhi03 #8 üzenetére
Ha patch-et vársz akkor ne tedd! Már lecsengett, nem lesz támogatás rá szvsz.
-
isizakhi03
tag
jobb lenne inkább, ha a far cry 3-mal foglalkoznának.
Intel Haswel i5 Feel the Real Power !
-
Malachi
addikt
nyee, nekem pont csak a FC1 kellene.
-
aizen92
addikt
Egyszerűen gyönyörű. Eleinte nem is esett le, hogy ez az 1. és ez még fel is újítva.
Sajnos a kettő nekem nagyon lapos volt, de a felújított 1 és sima 3 miatt már megéri ennyiért. a Blood Dragon meg poén"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Archer
őstag
FC1 még ennyi év után is jól néz ki, a legjobb Crytek-es játék.
-
satz18
őstag
Summer camp-en már van egy tuti vételem.(remélem az idein, nem a jövő évin)
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
aizen92
addikt
Ez kemény. 9 rugó 4 játék?
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Polllen
nagyúr
10k-s nyitóár sztem baráti.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amazon Prime Video
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest