Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
veterán
Most néztem meg én is. A filmkritikáit nagyon szeretem.Szerintem viszont most eltúlozta kicsit a dolgokat. A 4.resz ugyan olyan mint az 5?Pont a 4 utan valtozott a legtöbbet a széria a 3 óta. A 6 a new dawnhoz kepest nem változott sokat ez valoban igaz ( pl nincs perk, van ruha és kocsifejlesztés, stb) de mondjuk a 3-4-hez kepest rengeteg valtozas történt. A helyszínre ráfogni, hogy hajaz a 3-ra mert az is szigetvilag meg ez is erős rosszindulatra vall inkább. Ennyi erővel akkor az 5 meg a 4-re hasonlít mert abban is vannak dombok és hegyek? Marhaság!Diktátort kell a 6.-ban megölni a new dawnban bandát kellett felszámolni az 5.-ben pedig egy vallási szektát.A 4-ben volt utoljára diktatúra de Pagan Mint még véletlenül se lehet Anton Castilló klónjának nevezni.A nehézség meg szubjektív. Nekem az összes far cry a legkönnyebb fokozaton is kihívás volt. Még jó hogy nem annyira nehéz very easyn egy játék hogy 10 perc játék után végleg elakadjak a 20-25 ezres játéknál.Durva lenne. Pl az 5-ben volt egy repülős küldi amit mai napig se tudtam megcsinálni annyira nehéz volt a számomra, vagy a 4-ben az egyik shangri la mellékküldetést nem tudtam megcsinálni a harmincadik neifutásra se.Ennél nagyobb kihivás nem is kell nekem. Tolják hard fokozaton akiknek ez a mániájuk de az easyt ne akarják már hard szintre emelni mert a hozzám hasonló gamerek egyetlen játékot se tudnának kijátszani akkor. Szerintem annyit változott a sorozat amennyit kell, fokozatosan lassan. Nincs egetrengető újdonság benne az biztos vannak bugok is rendesen, de annyira nem rossz mint ahogy ebben a videóban elő van adva.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Az 5 és a new dawnban is voltak azért hasonló helyzetek, pedig nekem is nagy kedvenceim.Ott is ha állat társakat választott az ember akkor vagy vezetés vagy géppuska állás használat volt.New dawnban rengetegszer csináltam országúti portyáim soran hogy mentem es amikor felbukkant egy szétlőhető, kirabolható teherautó vagy kamion akkor gyorsan "átugrottam" a géppuska állásba. Mondjuk még így is jobb volt mintha a gép vezerelte társra biztam volna barmit is mert azok már akkor is csak golyófogónak voltak jók.Talán csak az 5. rész Jess Blackje volt az aki több küldetest is kibirt elhalálozas nelkül es jaték végére kb 200 ellenfelet gyilkolt le a nyilaival. Ő valamennyire azért hasznos volt.A new dawnban olyannal is talalkoztam hogy egy kis csomag vagy táborhely mellett ket civil ferfi volt és ugyan azok a kinézetű,öltözetű, stb npc-k.Na az volt az illuzióromboló igazan. Fogd fel úgy hogy egypetéjű ikrek 😂😂😂
-
veterán
Miért akarja kétszer megvenni ha nem tetszik neki?- így értette a fórumtárs mert a másik kolléga rosszul, félre érthetően fogalmazott.Azt írta hogy megvette 60 euróért amit nagyon megbánt, majd később pár sorral lejjebb azt írja hogy esetleg valami leárazásnál majd megveszi tizedannyiért.Tök félreerthető és értelmetlen amit írt elsőre. Figyelmesebben már kivehető, hogy nem a 60 euróért megvett 6.részre gondolt(hiszen azt már megvette), hanem majd a többi részre ami meg fog jelenni. Első blikkre tényleg értelmetlennek tűnik amit írt.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz proci985 #166 üzenetére
Szerintem a new dawnnál pont az volt a legzseniálisabb húzás, hogy nem a már ezerszer lerágott posztapokaliptikus atomháború utáni szűrke, kietlen világra épült hanem színes volt és hemzsegett az élettől. Ez nagyon egyedi volt benne és nemhogy hiba hanem egy hatalmas ötlet volt. Egyébként ha valami posztapokaliptikus terepre írtak volna akkor meg azért sírtak volna hogy milyen közhelyes és metro, stalker,stb koppintás az egész...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Szigetes résszel egyetértek.Sokadik bőr már.A 3.-nál még bejött, de pont az volt a jó a következő részekben, hogy merőben eltérő környezetben lehetett akciózni. Nagyszerű ötlet volt az egzotikus himalája, majd a fenyves erdős montana.Ez a karibi szigetvilág annyira már nem érdekes számomra sem. Az open world-ot azért erőltetik mert 40+ óras játékok hozhatóak ki belőle ami egy törtenet alapú, linearis "csőjátéknál" nem kivitelezhető. A felszínesség és könnyed szórakozasra pedig kereslet van.Ahogy a filmek területén a látványos de tucat blocbusterek korszakát éljük, úgy a játekoknál is ez a tendencia.Ez kell a népnek.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Szerintem durva túlzás hogy nem történt előrelépés grafikai téren 2012 óta. Mivel a 3-tol elkezdtem a sorozat végigjátszását az idén (3-4-5 és new dawn) így határozottan merem állítani, hogy az 5. résztől grafikailag is ( és még számtalan elemében) megújult. Ahogy a 3-4 nagyon hasonlít egymasra minden tekintetben, úgy a 5 és a new dawn is.Az 5-ben és new dawnban már sokkal fotórealisztikusabb a grafika mint a 3-4-ben. A 6 ugyan ezt az 5-nél elkezdett vonalat viszi tovább minden tekintetben. Lehet az 5.reszhez képest nem egetrengető a grafikai előrelépés de hogy a 3-al egy szinten lenne az tényleg nem igaz.
-
veterán
Egyszer.Minden rész pont egyszer játszható. Ebben teljesen igazad van. 3-4-5-new dawn én ezekkel játszottam és ezeket szerintem egyszer lehet játszani ha kimaxolod és az összes küldetést megcsinálod. Viszont mindegyik 40+ óra szórakozást nyújt. A cp2077-et 3x játszottam ki de annak erős története van, magyar szinkronos felirattal, történetet befolyásoló döntési lehetőségekkel sokfajta befejezési lehetőséggel. Egy far cry-t nem lehet 3x kijátszani talán csak úgy ha kijátszod aztán évek múlva újra előveszed.
-
veterán
Fizikai realitásban nem kanyarodott vissza teljesen oda ahol a 2 volt, mert pl a fák, bokrok, növények szárait nem lehet elpusztítani
[link]
Elsőnek ezt én is lehangolónak találtam mert ha 2008-ban meg tudták ezt valósítani akkor ma miért nem? Lehet túl sok erőforrást igényelne a mai nagyon részletes grafika mellett, vagy nem tudom, de nincs is jelentősége, legalábbis számomra.Nem szoktam a fák törzsét vagy a növények ágait lövöldözni játék közben. Ez nem egy szimulátor hanem csak egy akció játék. A pörgős akciók közben a tárgyak, járművek, stb robbannak, leégnek a legrészletesebb apróságokra meg már tényleg csak az figyel aki a kákán is csomót keres.
Új hozzászólás Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest