Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Ez az értékeléses buli szerintem még az offline újságírásban kifejlődött hozzáállás maradéka, amikor ugyebár az újságok vagy közvetlenül, vagy közvetetten (saját vagy velük szerződésben álló boltok miatt) érintettek voltak a játékeladásokban, igy nem lehetett karóba húzni semmit, csak szökőévente valami low-budget rettenetet. A 75-95%-ba meg bele lehetett magyarázni szubjektív véleményt, aktuális piacot, cikkírói hangulatot, aranyeret, mindent.
Személy szerint rosszul vagyok a százalékos rendszertől, egy kalap szar az egész. Azt szeretem, amikor tételes felsorolás van (grafika, hang, satöbbi, néha egyedi bejegyzések), és pro/kontra alapon megy az értékelés. Csak hát abban több a munka meg az elkötelezett vélemény is, a százalékolás meg olyan tesséklássék, bele is lehet kötni, meg meg is lehet magyarázni marhaság. Tököm sem kíváncsi arra, hogy valaki szerint 91% Crysis, vagy 78 az F3. Mihez képest, mi a 100%?
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan LEGO Architecture 21051 Tokió
- (hibás) ORION T32-DLED tv monitor T 32 D/LED ORION HD LED tévé
- ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy Tab S10+ , Tab S10 Ultra - 2 év Samsung garanciával
- Eladó Asus Maximus IX Formula Dobozával, tartozékaival .
- Intel i5-12600T 35W TDP processzor eladó! Hűtése passzív is lehet! Mini PC be tökéletes erős +oldás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest