Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz #08052480 #32 üzenetére
Okéoké, csak mondom hogy meglesném esetleg PC-n hogy lassul-e de ez ugye a 3. részre marad
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
törölt tag
-
Sirandrish
legenda
válasz #08052480 #30 üzenetére
a 2 nem jött ki PC-re..mondjuk hogy így mondod annak is meglesném a sebességét egy komolyabb PC-n..
Azért illene ezen még javítani mert tudtommal nem sok játék van ami ennyire látványosan lassul konzolokon..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
törölt tag
válasz Sirandrish #29 üzenetére
A portolástól függ, de a Lionhead azért eddig elég színvonalas portokat dobott piacra, igaz, nem épp mostanság. Viszont a kettő is elég csúnya sebesség-problémákkal küszködött, holott ezt a látvány nem igazolja, és ez a vidi sem meggyőző, a kiadásig már csak fél év van kb, a pre-alpha cuccok néznek így ki.
-
Sirandrish
legenda
Hát azért az durva lenne
Mindenesetre tényleg remélem hogy PC-n nem lesz ilyen..vagyis egy erős PC-n mert enyémen lehet el se indulEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
bartucc
addikt
válasz Sirandrish #25 üzenetére
Elsőnek azt hittem direkt van belassítva, de nem
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
L3zl13
nagyúr
-
Sirandrish
legenda
Nekem bejön, viszont tényleg elég lassssuuuu a mozgás néha..remélem azért PC-n ezzel nem lesz probléma..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Habraki
csendes tag
az első nagyon klassz, igazi mese. tök szerethető vilag. Aki nem jatszotta ne fikazza. halizzatok ytbon ost-t
-
Archanon
őstag
Hát, a videó valóban gyengécske, de reméljük maga a játék sokkal hangulatosabb lesz, egy jó történettel. [Azért egy ilyen harcrendszerű - vagy legalábbis hasonló - mmo gamet el tudnék képzelni.]
Első résszel játszottam, 2. nekem szintén kimaradt [lévén, hogy nincs konzolom], bár szerintem annyira rossz nem lehet...Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
bartucc
addikt
Gyengécske, gyengécske, de nekem tetszene, ha karddal is lehetne kombózni kicsit. (nem kell túl sokat, csak kis lehetőség arra is legyen)
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
törölt tag
"Lehet ellenkezni vele, de szerintem ebbe az akció-rpg keretbe nekem simán belefér."
Nekem nem, ha ilyen lesz már alapból felejtős, vagy legalábbis demó után eldöntős..
"Tipikusan az a játék, amit vagy szeretsz vagy utálsz"
Fura, az elsőt szeretem, a második meg egyik se Annyira jó lehetett volna és a beígértek alapján akkora csalódás lett, egy idő után pedig monoton is. Kár érte, a főszál egész jó lett, de minden más közepes...
-
Jander
senior tag
Szerintem az egyik legjobb szerepjáték sorozat, érdemes kipróbálni. Tipikusan az a játék, amit vagy szeretsz vagy utálsz, mint ahogy Molinó legtöbb játéka... Spec én szeretem azokat az értékeket amiket el akartak érni a játékkal, megfogott a hangulat, a sztori stb. Lenne még mit javítani / változtatni persze ilyen mindig van, de ha van rá lehetőséged próbáld ki, hátha beszippant!
If practice makes perfect, and nobody's perfect... WHY PRACTICE?
-
félisten
Ettől csak én nem estem hanyatt?
(igaz nekem kimarad az első 2 rész)"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
g4mer
senior tag
WoW
Sic Parvis Magna
-
Jander
senior tag
Pedig simán esélyes az 'öngyógyulás'! Lehet ellenkezni vele, de szerintem ebbe az akció-rpg keretbe nekem simán belefér. Mindkét részt imádtam eddig, és a videó megnézése után rögtön jött az ötlet, hogy előveszem újrajátszásra mondjuk a 2. részt!
(A végén nekem is tök öreg őszhajú csókám lett, nagyon mókás volt!)
If practice makes perfect, and nobody's perfect... WHY PRACTICE?
-
törölt tag
Ez egy rpg, úgyhogy kétlem, hogy csak úgy magától felgyógyulna. Valszeg bevörösödik a kép, félrevonulás és híling pósön vagy valami gyógyító varázslat - de talán ilyen nem volt a Fablekben, nem igazán emlékszem. Jobban félek inkább attól, hogy megint annyira unalmas lesz mint a második rész volt.
-
elithun
őstag
Akkor ilyen CoD-os "befedi a vér a képernyőt" féle sebződés lesz ami "elmúlik".
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
Steven
addikt
Fable 1 abszolute nyerő 2 vel probálkoztam addig jutottam míg nem kerül a föhős börtönbe. (úgy látszik ezt minden részbe , eljátszák) Valahogy unalmas a 2 elvesztette nálam a varázsát ha a 3 is ilyen lesz mint a kettő.... akkor skippelve lesz....
Fable egyben ha végig vittétek hány éves volt a főhös a legvégén nálam 65 azt hiszem .(De izmos 65 )
[ Szerkesztve ]
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
törölt tag
ez eddig elég gyenge eresztés, szinte tökre olyan, mint a 2, csak hud nélkül, meg kevesebb fps-el. remélem nem ilyen lesz a végleges verzió.
-
törölt tag
öm, a framerate néha durván leesik, a 2-ben is iszonyat zavaró tudott lenni, remélem javítanak rajta (biztos ezért nem láttunk semmi gameplayt az e3-on).
-
Gude
senior tag
Filmszerű élmény.Kíváncsi leszek
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
Def26
félisten
A harcrendszer nem változott. Viszont arra rájöttem most, hogy zavarni fog az életerő csík hiánya.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest