- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bird
addikt
válasz SunMount3r #80 üzenetére
Sajnos Kodi nem az igazi (eddig HTPC-m volt és imádtam). Ez a Plex viszont nagyon bejött nekem XO-ra. Bátran ajánlom!
Carlos Padre: Ja, az 5 éves terv.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
SunMount3r
nagyúr
Ezek szerint a KODI még nagyon gyerekcipőben jár az X-ONE-on. Erre még nem építenék látatlanban, hogy tényleg lesz e belőle rendes ficsőrökkel működő full verzió.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Carlos Padre #78 üzenetére
2018-at írunk. a terv, csak azért van, hogy páran lássák, merre is van az arra... de az esetek 82%-ban nem arra
ma már annak kell(ene) örülni, ami VAN... nincs ezzel semmi baj... én lecarom a tervet, ők is, aztán majd lesz amit kapunk" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Bird
addikt
-
zorrokalap
tag
Kemeny fejlesztes lehet ott is..
-Fonok a kod alapbol listazza a monitor altal tamogatott osszes frekvanciat, jo lesz igy?
-Hulye vagy Lyozsi?!?! csak az 50Hz-et pipald be! Jovore majd johet a 120Hz DLC![ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Eredetileg otthoni szórakoztató központnak készült az Xbox One. Ebbe belebukott. Elfelejtették a tartalmat, plusz kinect sincs már. Ha csak egy játékos konzolnak készült volna, nem itt tartanánk. Most a magamfajta csórók örülnek, mert rámentek a régi, előző konzolos játékok kompatibilitására, ami használtan fillérekbe kerülnek. Plusz média lejátszónak is jó lehet, bár én még erre nem használtam.
Illetve én még netbankolásra is használom, mert biztonságosnak látom a rendszert. Nem röhög.
[ Szerkesztve ]
-
gege547
tag
Ha jól tudom mind a 2 konzol azonos alapokon van. Különbég csak az extra szolgáltatásokon van. A PC portok is elég hamar érkezni szoktak pedig ott sokkal több féle rendszer kombináció van. De ezek szerint az megoldás lenne ha állják az átportolás költségét esetleg küldenek 1-2 embert segíteni akkor nincs olyan szerződés ami megakadájozná ezt. SÉ azt meg nem hiszem el hogy üzletileg nem érné meg az hogy ha kint lenne a játék PS-en Xbox on és ha Xbox ra lefejlesztik akkor már a play anywhere-en keresztül elérnék a PC-s játékos bázist. Nekem elég kényelmesnek tűnik ez a játékfejlesztés. Nálunk nincs ilyen kibúvó. A múltkor pont azzal szívtunk hogy a megrendelőnek olyan szar adatbázis szervere volt hogy a sima asztali 2. genes i3-as gép 8 giga rammal minimum 5-10 percet vert rá ugyanazon a melóval. Mi is kiakadtunk hogy ilyen szarral nem lehet dolgozni de nekünk azt mondták ez van a megrendelőnél oldjátok meg majd jönnek az új szerverek de ennek addig is mennie kell és gyorsabban.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Carlos Padre #69 üzenetére
Miért kérsz lehetetlent?
-
Def26
félisten
válasz Carlos Padre #69 üzenetére
Quantum Break még talán, de az meg van pc -re is.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Carlos Padre
veterán
Most, hogy akciós a havi gamepass beaktiváltam a tomb raider miatt, de akkor már megnéznék pár exluzív címet is. Tudnál ajánlani párat? De szólok, hogy az ilyen halo meg Gears féle arcade railshooterek nem érdekelnek. Legyen érdekfeszítő története, jó játékmenete és az sem baj ha szép. Köszönöm előre is a segítséged.
Jaj, olyan izgatott vagyok
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Anaren91
senior tag
Sokan írták már hogy a konzol egy cél eszköz, az is volt mióta létezik, és a célja a játék. A Microsoft itt bszta el. Tök jó hogy lehet x360 as játékokat játszani rajta de bitch pls nem azért veszek új konzolt hogy azokkal játszak amiket már kitoltam 360 on. Persze egy featurenek teljesen jó de nincs egy épkézláb játék ami miatt megerné boxot választani. Multiplatform játék van mind a két konzolon. És van halo meg Gears meg forza ami nagy cím boxon. Erre tökön szúrja magát az ms hogy pcn is lehet játszani őket ergo ha anno volt olyan pénzes ember hogy csúcs pcje volt még lehet vett egy boxot azért hogy ezeket tolja. Más kérdés hogy számomra pl ezek mind érdektelen játékok a gearst leszámítva. De osztottam szoroztam és ps en több olyan játék volt ami érdekelt.
És senki ne értse félre nekem aztán 8 ki min játszik de pl én most nem érzem azt hogy lemaradtam valamiről azért mert nem boxot választottam. De fordítva most lehet ennem a kefet hogy bezzeg kapok egy sea of thieves et Vagy mit, másik oldalon meg Last of us, uncharted, horizon, God of War es sorolhatnám.[ Szerkesztve ]
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
MODERÁTOR
Meglepődnél, hogy az emberek milyen hardvereken is játszanak, lásd pl. a Steam felméréseit. Nyilván nem az elit játékosokat fogják bevonzani az asztalosított Xbox segítségével. De mondjuk tényleg logikus, mert ez egy olyan piaci rés, amivel nem nagyon lesz konkurenciájuk. PC-n ugye hiába próbálkoznak már, és a PS is jobban teljesít a nappalikban.
-
Anaren91
senior tag
Másik topicba már írtam, de Microsoftnak tényleg az lenne a legnagyobb esélye játékosokat elcsábítani a pc mellől ha moba esetleg stratégiai játékokhoz előbb dobja ki az egér támogatást mint a Sony. Sok ember nem fizethet meg egy olyan gépet amin megy a kedvenc mobája és még AAA játékokkal is tud játszani. Ezeket elég könnyen és gyorsan el tudná ragadni a pc elől.
Vagy ott van még a PUBG biztos sok ember csak álmodozik otthon hogy a haverjaival együtt tolja, csak ő épp nem építhet egy olyan pct amin fut ez a mestermű. Cross-platform és megint csomó játékos csorogna.
[ Szerkesztve ]
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
Anaren91
senior tag
Jó de ez meg kb olyan mintha egy motorost akarnának átcsabitani egy kocsira. Ez is tud gyorsan menni meg ugyan úgy geil de mégsem ugyan az és biztos lenne aki váltana de erre kicsi az esély. Ezzel Max azokat tudja elcsábítani aki megunta az állandó pc fejlesztést vagy sose volt pénze csúcs konfigra. De akkor már ott vagyunk mint én voltam anno és játékok miatt a Box nem volt számomra alternatíva. Még úgy se hogy kb 60 lemezes 360 játék volt otthon...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Biztos, hogy nem akar az MS megszabadulni a Windowsos játékosoktól (nem fog keresztbe tenni nekik), csak éppen tőlük nem sok bevétele származik. Így viszont azért még tudnak szerezni játékosokat, de valószínűleg nem a Sony-tól, hanem inkább mondjuk a Steam-től akarják őket elcsábítani.
-
Anaren91
senior tag
Amire én tudok gondolni, az az, hogy bizonyos időn belül a Microsoft meg akar szabadulni a pc Gamer társadalomtól. Ergo az xboxot olyan közel viszi egy pc hez amennyire lehet, 4k meg sok fps meg Freesync meg kutya fsza, így lesz egy fix hardver amivel játszani lehet, nekik is könnyebb lesz, nem kell játékok miatt ezerféle konfigra felkesziteni a Windowst, a pc meg megmarad munkaeszköznek. Hardverből is esik be pénz meg a játékok után is.
-
seniman
veterán
válasz Carlos Padre #60 üzenetére
Azzal én se,a Bloodborne meggyőzött,hogy felesleges pénzkidobás lenne.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
seniman
veterán
válasz Carlos Padre #58 üzenetére
Há' de a kacsa az tud. De viccet félretéve,futottam bele én is olyan játékba amibe beletört a bicskám és a vélemények alapján rájöttem,hogy szimplán csak nem nekem találták ki.De attól még széles körben kultikus játék.
-
seniman
veterán
"Nem, nem sikerült végigvinni a tutorialt se."
Ez nem a játék és a Sony hibája,sok ezer más játékosnak sikerült,többek közt nekem is.Kétszer,hogy meglegyen az NG+ trophy is. Kell nézni olyan játékot ami megy,solitaire,aknakereső,tetris,arkanoid stb.
-
D.Va
senior tag
A két rendszer nem kompatibilis egymással. Egy windows-ra írt program sem indul el egy MAC OS-en, mégse volt ebből soha pereskedés szóval a te általad vázolt teória rég elvérzett... Te csak belekötöttél egy komplikált dolog kis apró részletébe, nem látod a nagy egészet együtt... Ne ragadj ki egy apró dolgot egy sokkal bonyolultabb környezetből.
Egyébként meg minden fejlesztő maga dönti el hogy milyen rendszerre ír/fejleszt programot/játékot... Ennyi erővel pereld be Crytek-et mert nincs Crysis 3 SEGA Saturnra. A te általad kitalált gondolat esetleg akkor lehetne érvényes ha minden játék minden gépen elindulna extra fejlesztés, programozás nélkül... De nem ilyen világban élünk... Még mindig nincs egy klikkes fordítás más platformra. -
őstag
"mert hát alapvetően megy szembe a szabad piaccal és az árversennyel."
És a játékosokkal, mert számomra is az, hogy valami exkluzív az inkább negatív dolog, mint pozitív. Mert korlátoz, mert nem én dönthetem el, hogy milyen hardveren, milyen ökoszisztémában játszok egy játékot.
Meg ha belegondoltok nem miattunk, a felhasználók miatt exkluzívak ezek a játékok, ez kizárólag a cég(ek) számára előnyös.
Akkora különbségek már nincsenek ezekben a hardverekben, hogy olyan nehéz lenne portolni, vagy akár megírni a másikra is rendesen. Csak vannak olyan érdekek (nem a felhasználóké), hogy ez ne történjen meg. -
gege547
tag
Az exkluzívokra kitérve. Ha a Qualcomm-ot megbírságolták hogy fizetett az Apple-nek hogy az ő chipjükkel fejlesszen akkor ezen a metodika alapján a MS-t és a Sony-t nem kéne megbüntetni mert fizetnek fejlesztőknek/stúdióknak hogy csak az ő platformjukon legyen játszható valami?
Nekem régóta büdös ez az exkluzív dolog mert hát alapvetően megy szembe a szabad piaccal és az árversennyel. -
saelin
veterán
válasz ProEvoFan #45 üzenetére
Én mint "konzolos" nagyon örülök az ilyen fejlesztéseknek. A PS4 pro-n is nagyon szeretem hogy van választásom csicsa 4k, de locckolt 30 FPS vagy fullhd és unlockolt FPS között. Végre el lehet dönteni hogy én hogy szeretnék játszani. Szóval csak jöjjenek az ilyenek konzolra is, mert kell!
De! Ahogy te is írtad sokan gondolják úgy, hogy játék miatt vesznek konzolt nem az extra teljesítményéért és egyéb extra funkciójaiért. Sokan PC-ről váltanak, mert nem akarnak gépfejlesztéssel bíbelődni, driverekkel, windows updatekkel, cheaterekkel és rossz konzol portokkal (mondjuk utóbbi időben nem nagyon láttam erre példát).
A PC mellett még mindig a visszafelé kompatibilitás a legnagyobb érv és az, hogy nem vagy lánchoz kötve egy adott teljesítményű hw-hoz. Ja, és a M+Kb, aki ahhoz van szokva. Az MS szerintem, ismétlem: SZERINTEM nagyon rossz irányba megy. Egyszerűen nem is értem a jelenlegi üzletpolitikájukat. Milyen réteget akarnak megcélozni? A PC-seket? Mert azok nagyrésze kiröhögi a xbo-t. Esetleg a jelenlegi konzolosokat akik valamilyen szinten PC-ként akarják használni az adott gépet? Nem értem mit akarnak és hogy miért választaná őket bárki, amikor a másik oldalon ott van egy csomó játék. Az emberek játszani akarnak. Nem FPS-t számolni, textúra felbontáson izgulni vagy a geometriák éleit nézni. Játszani.
A mondandómban van egy kis sántítás. Mert mióta féltűnt a konzoloknál az erősebb gépvariáns sokszor megy a rinya, hogy ez nem is true 4k vagy szilárd 60 fps. Vagy az egyik kedvencem hogy 4k 60fps...Kíváncsi vagyok mi lesz ennek a vége.
Erdei88
Neked (vagyis az boxosoknak) is megvan a jogod hozzá hogy ide írj. Szerintem meghallgatnának.[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Erdei88
veterán
Ennek azért érdekelne, hogy a PC és PS tulajok minek jönnek ide okoskodni?
-
D.Va
senior tag
Így van, nincs értelme X-et venni, főleg akinek van normális PC-je...
PS-en van csak normális játék ami le is kötne...Ha a Half Life 3 kijönne X-BOX exkluzívként, akkor talán ráfanyalodnék a beszerzésre (De az úgyse jön ki a következő 10 évben... Meg amúgy is STEAM-re jönne...)
-
ProEvoFan
nagyúr
Kb a NES megjelenése, tehát a 1983 nyár óta egy konzolt a játékok adják el.Amelyikre több játék jön, (ebben benne vannak az exkluzív címek is, ami az egyik legfontosabb dolog egy konzol életciklusában) általában abból fogy a legtöbb gép.Sokan sokfélét belemagyaráznak hogy ez baromság.Nézzétek meg a Nintendo Switchet.13 hónap alatt kicsivel több mint fele annyit adtak el, mint az xbox oneból, ami már kint van 4.5 éve...miért?Mert tele van jobbnál jobb exkluzív darabokkal.
Szuper frissítés ide vagy oda, szerintem ez a téma hidegen hagyja a konzolos réteget, maximum ez a PCs emberkéknek szól, hátha váltanak xbox Xre.De a MS elment ebbe az irányba, mert nem maradt neki más.?!?!?[ Szerkesztve ]
-
Anaren91
senior tag
Microsoftnak a jelenlegi vergődése nekem arra hasonlít mint amikor egy vega próbál győzkodni hogy próbáljam ki a vega burgerét mert van az olyan jó mint amibe egy baszott nagy hús van... Csak itt a pc seket akarják meggyőzni. Van itt 4k 120 fps Freesync és higgyétek el hogy van olyan mint pcn...
-
SunMount3r
nagyúr
Speciel én pont azért vennék -ha vennék- konzolt, mert az ára töredéke egy mostani gamer PC árának.
Remélem jól kalkulálok, de pl. 100K a konzol + kezdésnek vegyünk 10db már "jó árasított" játékot 6K×10=60K, azaz 160K. Ami még messze van a PC 300K-s alapárától is. Persze van akit magán a játékon túl a az egekbe kimaxolható grafika és giga fps-ek érdekelnek jobban, ami persze nem lenne rossz amúgy, de konzolokra is bőven elég szép grafikával szállítják a multiplatform címeket is.
Nekem most pl. az "alap" PS4 is bőven megtenné, olyannyira, hogy a Pro-ért sem adnám ki feltétlenül azt a plusz pénzt.
Persze a PC lenne továbbra a "tökéletes" alternatíva (a PS4 exkluzívok ellenére is), de a húzós ára nálam eldöntötte a dilemmát. És szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
-
.LnB
titán
Én is ugyan így vagyok ezzel. Xbox címekhez ott a PC (Bár a Forza Horizon3-on kívül egyet sem vettem meg). PS exkluzívokra meg a PS. Bár annyi különbséggel, hogy nekem nincs Xbox. Volt nálam, de én nem bírtam vele. Nagyon nem tetszett. Sose vennék.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
marcarc
senior tag
Miért? A Sea of Thieves az új God of War ellen, szerintem tök valid hasonlítási alap.
Viccet félretéve, ami miatt nekem volt XBOX-om az kb a Forza sorozat volt. Mióta van egy normális PC-m, be sem kapcsoltam a BOX-ot. Megmaradt asszonynak Just Dance-elni. A cross platformal a microsoft kinyirta az exlusive-jait.
Technikailag nagyon jó az irány, a bemutatott funkciók egyre közelebb hozza a BOX-ot és a PC-t. Ki tudja talán ez a célja a Microsoftnak? Lehet, hogy a következő generáció már olyan lesz, hogy PC ként is használhatod.
Az exclusive játékokról nem érdemes vitázni, egyszerűen nincs alapja. A sony ebből mindig is erősebb volt és hál istennek nem is felejtkeznek el erről.
[ Szerkesztve ]
-
-
Anaren91
senior tag
Hát azért ezeket mondjuk egy Unchartedhez vagy Last of ushoz vagy akármelyik ps exkluzívhoz hasonlítani... Vagy megvannak pcn is vagy én személy szerint ilyen kaliberű játékokhoz nem vennék x1x et... Gyerekeknek olcsón egy one ezekkel el szórakozni az oké de nem látom hogy mi vonzana egy 500 € ós konzol megvételre. Jah de jobban tudja a 4k t ami valljuk be egy átlag konzol playert hidegen hagy... Max a pc huszarokat érdekli de azok meg ha tényleg 4k ban akarnak játszani akkor nem hiszem hogy az x nagyon szóba jöhet.Multi cím megy ps4 en is.
#38 exkluzív címekről volt szó. Ha ps4 exkluzívra gondolok akkor jah egy csomó olyan játék jut az eszembe ami olyan látványt meg sztorit rakott elém ami után úgy voltam hogy hubazzeg ezért már megerte az a 300 euro a ps ért. De ha anno xbox ot vettem volna a 360 után most lehet kva mérges lennék hogy azért adtam ki ennyi pénzt hogy ilyen színvonalas exkluzívokat kapjak. Multi cím meg van mind a kettőre mind a kettőn számomra elfogadhatóan fut szóval igen nem látom ebben a generációban az xbox értelmét. És szerintem még a Microsoft se tudja mi a heret akar a saját konzoljaval..
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Ryse: Son of Rome
Dead Rising 4
ReCore
Fighter Within
Crimson Dragon
Zombie Driver: Ultimate Edition
Sea of ThievesSzemély szerint a Gears of War 4-et is ide sorolnám, de az általános vélekedés szerint az még jónak számít az exkluzív címek között.
Persze a kollégától túlzó volt az a kijelentés, hogy csak az egyik konzolra vannak gagyi címek.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
ribizly
veterán
Jól látod a helyzetet. Ma egy PC-s HW komponens (legyen az CPU, VGA vagy RAM) olyan vagy többszörös áron van, mint egy komplett konzol. Így pedig bizonyos mérlegelés után lehet dönteni a mellett, hogy legyen egy konzol is a háztartásban. Ráadásul a Sony olyan szinten tolja ezt az exkluzív áradatot, amik tényleg komoly címeket jelentenek (ráadásul nagy része lemezen baromi olcsón beszerezhető), hogy nagyon kevés érv szól ellene.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
bencze
senior tag
Ha a ps4 is tudna freesync 2-t meg 144hz-et vagy valami hasonló magasabb frissítést tuti elgondolkodnék rajta (már meggugliztam, hogy nem tudja ). Fene tudja igaz a konzol játékok nem jönnek be de lassan pc-hez viszonyítva nem egy óriási befektetés és biztos kerül pár dolog amit akár megszokhatnék, főleg ha billentyűzet / egér is szóba jönne és elkezdenék a pc-s gameket is rátenni...
Szóval én jelentkezem mint potenciális pc-s érdeklődő, az íróasztalom sarkán elférne egy konzol, a monitorom lassan elég mozizni is erről a távról, egy ideje a tv-t nem kapcsolom be...-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
gzoll
tag
Nekem Xbox One S van... Volt PS4 is nagyjából egy hétig. Nekem pont hogy a játékok nem jöttek be, mondjuk én nem hardcore gamer vagyok, és egy autós játéknál menni akarok, gyorsan, nem pedig kereket pumpálni, meg bogarakat vakarni, tehát nekem ezek a túlbonyolított játékok nem jönnek be. Azt hiszem a Horizon volt a géphez csomagolva... Fuss de settenkedj, mozgasd a kamerát, tárazz be íjjal, de közben célozz a robot dinoszauruszra, amúgy éhes a csaj etesd meg és fűzd be a cipőjét, végül a p@csoddel nyomd mer az RL2 gobot (vagy mit, végül nem találtam meg), és akkor túl vagy a tutorialon. Nem, nem sikerült végigvinni a tutorialt se.
Xboxra vannak lazább játékok bőven (nagy kedvenc az Ori and the blind forest, Never Alone, TWoM), sokkal többmindenre használható maga a gép (én netről tv-t nézek rajta, meg mivel projektorom van így arról megy a blueray, persze ezt tudja a ps4 is). Nemtom, engem nem érdekelnek az exklúzívok, se a japán játékok. Persze az eladásokat nézve sok embert viszont érdekelnek ezek.A billentyűzetet egér támogatás tényleg tök jó lenne, mert ott van a Cities és a Sims4, amik jó játékok de konzolon... A Sims4-et kipróbáltam, az egy az egyben a pc verzió csak a joystic mozgatja az egeret... Mazoistáknak való. De pl az Age of Empires felújított verziója is jó lehetne konzolon amikor nem akad be a csata mert ezernyi embert meg hajót kell mozgatni, dehát xbox kontrollerrel nevetséges ötlet. Na mindegy :-)
-
Mister_X
nagyúr
válasz Carlos Padre #29 üzenetére
Sorold már a gagyi ex. címeket, aztán a politikai korrektség kedvéért sorolok neked Sony oldalról is.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
MeSKA
aktív tag
Ez mind szép és jó, de ezekből a fejlesztésekből mit kap meg a régi Xbox One???
-
Mister_X
nagyúr
válasz bulikavagyok #25 üzenetére
Én kérek elnézést, nem tudtam, hogy ez ilyen retrósan működik.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
nagyúr
-
FlashLed
senior tag
-
félisten
+1, szerintem sem lesz hivatalos bill+egér támogatás, tegyük hozzá: szerencsére.
(#16) - = Zk = -
Egyértelmű, hogy mindenki abban égeti a pénzét, amiben neki tetszik.
Ahogy írtam: "nekem"."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Redneck
nagyúr
Tök jó hogy dolgoznak rajta, jó az irány, de ezt a generációt kihagyom a konzolokból.
Kendek:
Nem azért bukott meg a SteamOS és a SteamBox, kicsit nézz utána.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
GeryFlash
veterán
-
- = Zk = -
félisten
no para. régi motoros vagyok...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
saelin
veterán
válasz - = Zk = - #16 üzenetére
Már írni akartam hogy ne flamelj, de a végére kerek lett a mondandód!
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
- = Zk = -
félisten
szuper.. lassan jön a bill+egér támogatottság és szevasz tavasz
tudom, van már hozzá, én is használom FPS gémekhez, de olyanra gondolok, ami szoftveresen, konzol alól engedi...
aki meg dünnyög az "ekszklúzív" játékok hiánya miatt, annak csókolom a kezét. veheti a péest és tapsolhat, mert: aaah, ekkszklúúúúzíívok...
én azt veszem, ami leköt, adja, tetszik.. így van xbox és ps a szobámban egyaránt
Písz" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
válasz hombre[EU] #11 üzenetére
Inkább az ´rdekel, mennyi X1-t kell ösze kötni, hogy bírja az 1440p@120Hz-t.
-
hombre[EU]
veterán
Kiváncsi vagyok arra a kimutatàsra vagy statiszkára vagy bármire,amelyben százalékban ki van fejezve,hogy mennyi x1x tulaj használ 1440p 120hz freesync 2 kijelzōt. Ez a lépés csak nekem tūnik egy "fantom igény" kielégítésének.
Life, Uh, Finds A Way
-
MODERÁTOR
Az eladási mutatókból az jön le, hogy sokan nem azért vesznek konzolt, mert egy olcsó játékos PC-t szeretnének. Valószínűleg hasonló okok miatt bukott meg a Steam nappalikba szánt elképzelése is.
A Sony-nak viszont láthatóan bejöttek a jó exkluzív játékok, és hát a Nintendo sem panaszkodhat. Szóval nem biztos, hogy prioritás lesz a monitor meg a billentyűzet és egér támogatás a PS esetén. De azért kíváncsian várom, hogy át akarják-e vinni a játékosbázisukat a nappaliból a számítógépasztalhoz. Szerintem maradnak a jól bevált koncepciónál, plusz tovább erősítik a VR-t. -
senior tag
-
sutyi^
senior tag
Kicsit olyan érzésem van néha az "új" XBox szériával kapcsolatban, hogy olyanok mint egy mindent tudó KitchenAid robotgép, éppen csak olyan alapanyagok nem kerülnek bele amiért lenne értelme járatni...
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
zzola
titán
Erre a hardverre szerintem felesleges volt lefejleszteni ezeket az opciókat! Mint feature nagyon jók, csak játékok hiányában-felesleges. Vagy inkább úgy mondom, hogy 120 kockához kevés a hardver...
-
félisten
Ugyan a PS4-el összevetve az X nekem kicsit jellegtelen, és a Sony exkluzív kínálata miatt abszolút esélytelen, azt el kell ismerni, hogy ezek a fícsörök elég jók, jól jön ez a folyamatos fejlesztés!
A másik oldalon a labda..."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
D.Va
senior tag
Már mindent tud ez a gép még kávét is főz... Most már legalább 1 értelmes játék jöhetne rá ami rávenne a vásárlásra...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mielőtt kérdezi valaki, ebben még nincs benne a magyar nyelv, az majd egy későbbi frissítéssel jön.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
- gyári Link Bracelet fekete 42/44/45/46mm
- !BONTATLAN! TP-Link UE330 3-Port USB 3.0 Hub & Gigabit Ethernet A
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest