Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
Real_Necro
veterán
válasz Real_Necro #70484 üzenetére
Újabb teszten túl, én melóhelyen, kütyü otthon üzemben, távolról könnyedén elérhető és menedzselhető az androidos applikáción keresztül.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Jarod1
veterán
megjött a Usb kábelrendező
-
solti
senior tag
válasz Donki Hóte #70493 üzenetére
Mondom, múltkor külön postás hozta ki az ugyanilyen módon feladott küldeményt... Bár tény, hogy nem egy hosszú combú barna lány volt a hangja alapján... ( A szokásos kézbesítő nem telefonál ha nem vagy otthon...)
-
veterán
Aliról rekord idő alatt.
Mozgásérzékelős lámpa 3db jött, ismerősnek.HunGary
Destination Country
2016-12-14
10:25:00
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2016-12-09
00:10:00
Célországba elküldve / Item sent abroad
2016-12-08
18:41:00
Küldemény postai átvétele a küldő országban / Item accepted in origin country[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
veterán
Azt még megértem hogy a vámos kínai cuccok belassultak, de hogy EUn belül is ennyire lassú lett, ráadásul ~15 eurós szállítási költség van mindkettő csomagon (laptopok)
Teljesen mindegy, hogy a fizetős M1-es autópályán jössz be Pestre, vagy az ingyenes 1-es főúton, az út végén mindkettő becsatlakozik Pesten a dugókkal terhelt úthálózatba, szóval Pest határától ugyanolyan lassan haladsz mindkét úton.
A postán sincsenek külön öreg postások biciklivel az ingyenes kínai csomagok kiszállítására és külön fiatal bomba csajok 500 ccm-es motorokkal a fizetős EU-s postacsomagok kiszállítására
DHL-el, UPS-el, GLS-el kellett volna rendelni, bár szerintem most azok is be vannak lassulva
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
dugesz77
őstag
válasz bazsimano #70488 üzenetére
Nyugodt lehetsz. Akkor már egy pisztolypáka sokkal veszélyesebb amit a mai napig sokan használnak és valahogy mégsem hallok gyilkos pákákról. De mindent meghatároz mit szeretnél forrasztani. Érzékenyebb dolgok forrasztására pl alkalmatlan egy pisztolypáka. Viszont két vastagabb vezetéket legrundolni összeforrasztani azt ajánlanám. Egy ilyen Mustoolal már egyszerűbb szereld magad nyákos beültetéseket simán meg lehet csinálni, de 60W al már vezetékek forrasztásához is jó.. Érzékenyebb dolgokhoz gáz, forró levegő, 24 V rendszer.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz garrotter #70487 üzenetére
Ki kell töltened, különben ők nem tudják, hogy nem kell rá VÁM-ot fizetned, ha kevesebb az összeg és bizonyítani tudod, hogy értékben a határ alatt van, akkor semmit nem fognak fizettetni.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
solti
senior tag
Hihetetlenül belassult a posta. 2 csomagot várok Németországból (DHL International premium paket Ungarn):
- az egyik szombaton jött be az országba,
- a másik még csak tegnap,
de egyiket se hozták még ki. Múltkor (~2 hete) ilyen csomag este bejött az országba, reggel fél9kor tracking frissült, hogy kiszállítás majd már reggel fél10kor csöngetett az (asszem) MPLes csóka, csak mivel nem voltunk otthon telefonált (!) és enne eredményeképpen nyomtatott valami értesítőt és lerakta a legközelebbi postára a cumót. Most az első csomag már 4. napja csücsül gondolom Budaörsön...
Azt még megértem hogy a vámos kínai cuccok belassultak, de hogy EUn belül is ennyire lassú lett, ráadásul ~15 eurós szállítási költség van mindkettő csomagon (laptopok)
Felhívtam őket, mondták, hogy maaaajd, a héten talán... hát köszi.(Kínából meg én is várok kismillió dolgot, de onnan nincs gyorsasági elvárás, hiszen nem is fizetek a postázásért direktbe...)
-
ghostie
tag
válasz nababika #70476 üzenetére
Én többet rendeltem, részleges refundot kaptam, gondoltam akkor egyet ki fognak belőle küldeni (nem volt split order, egyszerűen törölték az egészet). Mikor rájuk írtam, hogy jól gondolom-e, azt a választ kaptam hogy elfogadok-e pontokat? Kértem hogy küldjék el a részleges refund alapján legalább azt az egy terméket, azt írták hogy nincs, elfogyott és egyébként is el volt árazva így inkább visszaküldik a különbözetet.
-
garrotter
tag
válasz dugesz77 #70486 üzenetére
Sziasztok!
Vámeljárás alá vonták az egyik csomagom, összértéke 13,11€. (Miután 30-án már Magyarországon volt és tegnap írtam nekik emailt, hogy hol is van a csomag, tegnap du. gyorsan vámolásra tették).
Ilyenkor is ki kell tölteni a vámkezelési megbízást és befizetni a 2500.- Ft-ot? (Én indokolatlannak érzem, mivel 22€ alatti a rendelés, de ez nem jelenti azt, hogy nem kell megtenni)."Emberi törvény kibírni mindent, s menni mindig tovább, még akkor is, ha nem élnek már benned remények és csodák."
-
dugesz77
őstag
válasz bazsimano #70475 üzenetére
Nyugodtan vedd meg. Ezt a" kimegy a 230V a pákahegyre "nem igazán értem bár nem ez a szakmám. Pont olyan kerámia fűtőbetét van benne mint a legtöbb ilyenbe. A legtöbb olcsó forrasztó állomás is ugyan így működik. Persze vannak a 24V-os rendszerek tudom de nem hogy már mindenkinek azt kelljen vennie otthoni pár forrasztáshoz.
[ Szerkesztve ]
-
Batib
őstag
-
Real_Necro
veterán
válasz Real_Necro #70400 üzenetére
Tegnap pont volt egy hosszabb áramkimaradás, utána minden probléma nélkül visszacsatlakoztak a szenzorok. A kütyü is csöndben működik, szóval eddig tetszik. Kíváncsi leszek majd a többi hozzá illeszthető eszközre is.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
gojko.m
senior tag
Már van ilyen zseblámpám, de ismét rendeltem egyet. Mivel egyrészt 58%-os kedvezménnyel kapható, másrészt nagyon jó a fényereje a kis méretéhez képest. Igaz nem is 1.2V-os AA-s akkuval használom, hanem egy ilyen 1.5V-os USB-ről tölthetővel. Remélem, az a pár tized volt nem okoz hosszútávon problémát.
[ Szerkesztve ]
-
anorche1
őstag
Xiaomi piston melyik, es honnan ajanlot?
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Met
nagyúr
HDMI kábelből az Ugreen-en kívül van még más jó minőségű gyártó?
1,5 vagy 2 méteres kellene (inkább az előbbi)"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
bazsimano
őstag
sziasztok! forrasztopakat nezek...neztem ezta mustool mt223at amit 6.36ert tudnek megvenni...szerintetek megeri? vagy van jobb lehetoseg?
remelem nem baj h bgs cuccot kerdezek...
szerk: amugy en is rendeltem egyet.. a bw bol megvarom a holnapot ha nincsen valtozas akkor rajuk irok reggel!
[ Szerkesztve ]
-
nababika
aktív tag
En dec 3. an rendeltem a Wish-rol 100pcs 3D Stars Glow In The Dark Luminous Fluorescent Plastic Wall Stickers-t tegnap megerkezett. De a csomag kovetes szerint meg uton van. Viszont a fastechrol nov. 16.an rendelt csomag meg sehol. Ugyaninnet a nov. 23. rendeles meg mar vagy 2 hete itt van. Ez is csak a kaoszt igazolja.Viszont a Bangood legalabb elkuldte a 2 dollaros BlitzWolf toltot.
-
cris78
őstag
0,88$-os BW 5-ös töltő feladva
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
DeFranco
nagyúr
válasz havri1 #70466 üzenetére
nekem egy 40+ eurós németországból induló rendelést refundoltak tegnap amazonon első pöccre, pedig csak jeleztem hogy nem jött meg és érdeklődtem az ügyintézési határidőkről. (kifejezetten leírtam,hogy nem refundot kérek, mert tisztában voltam vele, hogy simán késhet, csak a határidőből nem akartam kicsúszni)
-
m0ski
aktív tag
11.11-én rendelt Ugreen Shop-os csomagom nov. 21. óta célországba elküldve, azóta meg se mozdult. Gearbestről egy héttel később rendelt csomag múlt héten megérkezett
-
zoltan6
őstag
Annyiszor megfogadtam már,hogy karácsonyra max. október végéig rendelek,de nem lehetett kihagyni a sok jó akciót.a november 11-es alis rendelésekben sem igazán bízom,hogy ideérnek a fa alá.
vettem volna inkább itthon raspberry pi 3-at 5 ezerrel drágábban,ráadásul még lehet meg is fogják,azt ugyanott vagyok.[ Szerkesztve ]
-
Promi
aktív tag
Nekem Nov. 2. rendelésem tegnap jött meg. Ez volt oda legtovább.
-
-
Juditta_56
aktív tag
válasz s7evcsenko #70451 üzenetére
Én is ilyet várok, ne ijesztgess! Csináltál csomagbontós videót?
"You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one"
-
dugesz77
őstag
válasz zoltan6 #70450 üzenetére
Beszélgettem egy kicsit a postásunkkal, most végzett este nyolckor pedig reggelre ment be. Azt mondta katasztrófa ami van. Itt a postánál 6 telerakott teherautó várja a sorát előző hét közepe óta. Csak csomagküldemény van rajta és nem tudják hova lerakni,mert a raktár már megtelt És a nyugdíjasok Erzsébet utalványát még meg sem kapták a központból amit ugye nem ártana még ebben az évben kézbesíteniük.. Kicsit el vannak havazva.
[ Szerkesztve ]
-
choco01
addikt
válasz s7evcsenko #70451 üzenetére
Included:
1*Transmitter
2*Receiver
1*Battery
1*Screw driver
1*User manualApplikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
s7evcsenko
addikt
Rendeltem egy ilyen csengőt, viszont nem volt a dobozban az ajtóra szerelhető nyomógomb, csak a 2db konnektoros csengő rész, az elem, meg a leírás.
Ugye jól értelmezem, hogy kellett volna kapnom nyomógombot is?
Vajon van esély rá, hogy utólag küldenek egyet?
Mi van, ha azt mondják, hogy már pedig benne volt, és én kamuzok?"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
zoltan6
őstag
válasz tboy93 #70446 üzenetére
Eléggé le vannak most lassulva a csomagok,nekem is november eleji csomagjaim aliról még sehol.státuszuk célországba elküldve nov 18.-án jött utóljára info róla.,kedvenc ebay-es memóriás emberünktől is 1 hónap alatt ért ide a memóriakártya,de legalább nem lopták el.októberban itt volt 8 nap alatt.
-
w.miki
veterán
11.11.-én rendelt 15 csomagból eddig 5 jött meg
És van még 3, amit előtte rendeltem, de nem ért ide. (Ali)Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
cris78
őstag
válasz Feketelaszlo #70432 üzenetére
Akkor ezt ne is várjam, hogy az ígért 1 hét alatt ide ér...
-
nagyúr
válasz werszomjas #70442 üzenetére
Okt 16. Ugreen shop, meg semmi sehol. Disputeot nyitottam, ali kitolta az idot 42 nappal...
-
choco01
addikt
Én is okt. 27 óta várok uGreentől.. de semmi..
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
Hopkins_001
aktív tag
október 26-án rendeltem,hétfőn érkezett meg,china post...
-
206 cc
senior tag
Szia!
Én okt.20 -nov.20 között rendeltem kb. 10 csomagot a Ugreen shopból,de még semmi nem jött meg!!!
Amúgy is nagyon merges vagyok ,mert ilyen rossz szezonom mèg nem volt. Az utóbbi kèt hónap kb. 45csomagjából eddig kb.13-15 ha megérkezett!!![ Szerkesztve ]
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
werszomjas
addikt
Van valakinek október 22 ill. október 28-án rendelt csomagja aliexpressen az ugreen official shopból? Még nem kaptam meg egyiket sem
szerk: köszi, akkor még van remény
206 cc# én pl. rendeltem gearbesten az itt is ajánlott megir órából, ugyanazon a napon, fél órán belül rendeltem egy fehéret és egy fekete számlapost. A fehér megjött kb 1 hete, a fekete meg sehol, ezt hogy...
[ Szerkesztve ]
üdv
-
dugesz77
őstag
válasz peestike #70382 üzenetére
Leteszteltem a krumplifőző zsákot. Működik. Két közepes krumpli 4,5 perc alatt teljesen olyan mintha vízben főztem volna. Pont azért rendeltem én is ,mert sokszor elég lenne pár darab is hirtelen kis sajttal,vajjal vagy maradék pöri mellé-- csak eddig a lustaság és a sok várakozás miatt letettem róla.
-
Jofi81
őstag
November 5-én rendeltem egy csomagot eBay-ről, aminek november 21. és december 12. között kellett volna megérkeznie, de még nem sikerült neki. A tracking alapján az utolsó esemény november 15-én volt, célországba elküldve. Szerintetek reklamáljak vagy várjak még vele?
-
k5.20
senior tag
-
cris78
őstag
Az normális, hogy amazon.co.uk-ről rendeltem és china post-tal jön a csomag?
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Pttypang #70425 üzenetére
Én kaptam anno páromtól. Az első megdöglött, küldtek helyette másikat. Nem azt mondom, hogy placebo, hogy lassabban hűl ki, de nem forral fel semmit az tuti. Nekem teánál végül a fém főzőedény jött be, az még 1-2 liter esetén is meleg, ha folyamatosan iszogatom.
Kávénál lemondtam a melegről, mióta gyerkőc van. Lefőzöm és délután sikerül is hidegen meginni.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
veterán
Usb-s pohármelegítőre van valami tuti tipp, értelme van-e, mire képes?
Az asztalra a géphez jó lenne egy, ami mondjuk nem hagyja legalább teljesen kihúlni a kávét, hanem langyosan tartja, vagy legalább lassabban húlne ki. Sokat kívánok a 2,5 wattos történettől, ha az usb2 szabványt nézem?Everybody lies.
-
cris78
őstag
Legyen neked is saját Saccco-d és MR. Csizmás-od
[link]Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
mzso
veterán
válasz balazs1956 #70422 üzenetére
-
mzso
veterán
-
knoxhu
senior tag
Sziasztok!
Valami olcsó kinti / kertben felszerelhető kamerát keresek, ami képes vezeték nélküli kapcsolatra. -
Breki
veterán
válasz RufuszX #70383 üzenetére
Igen ez jó kérdés, én is gondolkodtam ezen mivel a telefonom sajnos nincs a listában viszont ez r. akarom mondani nagyon jó ár ilyen quick charge 2-es töltőért. De ezért nem veszek új telefont - nem is biztos talánáé ilyet. :-)
"A töltő a régi eszközökkel is kompatibilis, bár a gyorstöltés azoknál nem működik. A töltési idő a régi eszközöknél is rövidülhet, hiszen ez a töltő több áramot képes leadni, mint az olcsóbb példányok. A nagyobb áramigényű telefonokat is kiszolgálja. "
De most inkább ezen gondolkozom, ha már a töltők szóba kerültek.
Kínai Nillkin telefontöltő és kábel teszt - ezmiaz dicséret
[link](#70401) dugesz77 Milyen kuponnal?
[ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
nagyúr
válasz Donki Hóte #70413 üzenetére
Kinabol jott, nem volt csel, atcsuszott.
-
veterán
-
géeles
aktív tag
Telefonos nagyító:
[ Szerkesztve ]
TV Box Amlogic S905X4 4GB+64GB 8K 2.4G/5G X96Max, OnePlus Nord2-5G, "P."
-
veterán
válasz DeFranco #70407 üzenetére
Nekem is van, ennyit megér.
Nem igen szokott olcsóbb lenni, előrendelésben volt picit olcsóbb, azóta 2700-3400ft között mozog.
Régebben árulták 3300ft körül bliztwolf lámpa venti kombóval, de már levették.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
mzso
veterán
Olyan létezik, hogy USB-s nagyító?
Mikroszkópot azt látok, de azok mind 50-500X-asok. Nekem meg a 1-50X része is érdekes lenne. -
nagyúr
válasz géeles #70406 üzenetére
Teljesen tisztaban vagyok a keszulek pozitiv es negativ oldalaival HD kijelzo sem tul nagy szam manapsag, relativ old droid van rajta, kamera sem egy csoda. Cserebe korrekt a soc, 2gb ram, nincs lagg, van tarhely boven es 22k-bol megallt. Aki nem techbuzi, annak boven megteszi szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz tboy93 #70405 üzenetére
Nem lehet vele villogni, hogy "nekem már a legújabb van". Egyébként én is 4.4-et használok.
Szerintem nagyon korrekt, ennyiért én is vettem volna egyet anyámnak.
-
dugesz77
őstag
válasz zeon.hu #70399 üzenetére
Én is a héten akartam bekérdezni ide ki milyen 1db 18650 cellás powerbankot ajánlana.Volt említve jó áron a telekomtól a sony bank de még az is nagynak tűnt, tényleg csak vészmegoldásra kerestem belsőzsebbe töltésre. Átnézve a kínálatot a Blitzwolfnál maradtam egy 10/5-ös kuponnal 7,99$-ért bőven jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest