Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz MittuDomain_ #70799 üzenetére
G3-nál volt, hogy megölte az NFC és Qi áramköröket egy esetben egy kínai töltő, egy másik esetben az alaplap is bánta, ha jól emlékszem, ha jót akarsz magadnak keress egy olcsó Nokia vagy Samsung töltőt és azt vedd meg.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
Ajánlott QI töltőt keresek LG G4-hez (QC2.0-s telefon, de fene tudja, a quickcharge wireless is jelent-e előnyt).
2db kellene, ráér, de megbízható terméket szeretnék olcsón.Tudtok ajánlani valamit?
(A telefon topicjában is kérdezősködtem, de mivel másfél éves modell, ott már igencsak túlhaladott a kérdés.)Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
-
w.miki
veterán
válasz pajszer91 #70764 üzenetére
Aldi/Lidl-ben volt vezeték mentes külső, belső hőmérő, korábban volt itt róla szó.
Én is ezt ajánlom. Előtte Ali-ról ezt rendeltem: HTC-2, de fel se raktam a vezeték nélkül (drágább (4e)) jobb.Projektorós órát is rendeltem Ali-ról, (csak ahhoz adtak USB kábelt is), de aki most keres kivetítős órát, annak is azt ajánlom, hogy itthon vegyen 4-8eért.
Aldi/Lidl-ben szokott lenni ez is (Sempre), vagy az eshop24.hu oldalon van most akció:
LCD világítással, FM rádióval.Távirányítós izzót tud valaki?
Az is van most az eshop-ban, de ha még kellene, vagy máshonnan, akkor honnan érdemes távvezérlős égőt venni?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
havri1
félisten
Nem filléres dolog, de Banggood, így gondoltam megosztom.
Tavasszal (április 29) rendeltem 2 db Xiaomi Mi4 telefont EU raktárból.
Egyiknek besárgult a kijelzője (ragasztási hiba, sajnos előfordul).
Mivel régen volt, nem is annyira zavaró, de rákérdeztem (FB csoportban írták, hogy valakinek segítettek már így).
Első levélre felajánlották a díjmentes javítást bolti gariban, csak küldjem vissza. Nem igazán szeretnék ~2 hónapot telefon nélkül maradni (igaz EU szerviz, de a fene tudja..), így írtam nekik, helyi szakszervizben 2 nap alatt elkészülne. Írták, ez jobb választás lehet nekem valóban. Kértem árajánlatot, 26000HUf a javítás. Elsőre refundolták!
Annyit írtak, ha elfogadom ezt, innentől nincs több garancia rá, mert nem ők csinálják.
Korrektek ismét.havri
-
rellif
senior tag
2 dolláros BW töltő valakinek van még Ready To Process státuszban?
Tegnap érdeklődtem náluk a várható feladással kapcsolatban és megjött a válasz is.For your order 2158**** we check the item 976585 BlitzWolf® BW-S1 40W Smart 5-Port High Speed Desktop Charger With Power3S Tech For iPhone iPad Samsung[ Plug;EU plug] update sold out , all plug out of stock.
May I ask if you would like to get a refund or replace it with other item which you can find out on website ?
Mégsem olyan biztos ezek szerint,hogy küldenek belőle.
-
jjeahh
nagyúr
válasz balazs1956 #70782 üzenetére
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Criminal017
őstag
válasz 2thletme2day #70785 üzenetére
Nincs benne.
-
2thletme2day
őstag
Kicsit off de gondolom sokan használnak itt a topicban Mi Band 2-t. A kérdésem az lenne, hogy van stopper funkció benne? A vízállóság mellett ez elég fontos lenne nekem.
-
MODERÁTOR
válasz andrisbandi #70781 üzenetére
Nem tudom kocsiban télen mennyire lehet kényelmes egész nap.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
balazs1956
senior tag
válasz jjeahh #70779 üzenetére
Itt tedd föl a kérdésed, ha meghatározod a pontos igényeidet, biztosan kapsz rá korrekt választ.
Kintről, vagy hazai beszerzés? Akkus, vagy elemes, közelre távolra , keret stb. -
MODERÁTOR
válasz andrisbandi #70770 üzenetére
Köszönöm. Ez multipointos?
-
jjeahh
nagyúr
Lámpások! Van valami viszonylag strapás normális fényerejű olcsó cucc, ami ajánlott? Nem igazán értek hozzá, de apám valami Heider zseblámpákot nézeget, gondoltam hátha tudtok írni esetleg olcsóbb alternatívákat.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
DeFranco
nagyúr
válasz ktamas76 #70775 üzenetére
le tudnád írni a menetét? akár egy logout bejegyzésben? hiánypótló írás lenne, nem én vagyok az egyetlen, aki erre keres megoldást, csak innen a fórumról ismerek vagy 10 tagot, és ezek csak azok akikről tudok.
tekintve hogy itt mindenki kocka többé-kevésbé, akinek van páratartalom mérője már csak nördségből is megcsinálná
-
CactuS
Arcképgyáros
Kerékpárhoz telefontartót rendelt már valaki külföldről? Olyan kellene, ami tuti stabilan tart és nem törik el a rázkódástól. Városi harcra kellene, nem terepre, de a stabil tartás feltétel lenne.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
andrisbandi
őstag
válasz MADcat #70767 üzenetére
Én inkább egy rendeset ajánlanék.
Igaz 10 ropi, de nagyon megéri. Évekig lehet használni nagy megelégedéssel.
Az LG két év garit szokott adni. Ennek utána kell járni...░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
kcsa
veterán
-
MODERÁTOR
Bluetooth headset kintről van ajánlott? Multipoint -os kellene.
-
pajszer91
tag
Sziasztok
Van bevállt digitális hőmérő, ami a kinti és benti hőmérsékletet is mutatja? Lehet vezetékes is a kültéri egység, de ha van megbízható vezeték nélküli, az is jó. -
terra052
őstag
válasz balazs1956 #70720 üzenetére
Tessen: telefon szétszedő és összerakó eszköz. Tökéletesen teszi a dolgát, szétszed, összerak
werkmania.hu
-
Imy
veterán
RCA apa - 3.5 JACK apa-ból milyen ajánlott? 5 de lehetőleg 6m kellene, vagy 3m RCA-JAck, és egy jack-jack
-
őstag
Sziasztok!
Nem tudom valaki rendelt e már hasonlót vagy látott, de olyan digitális órára lenne szükségem, ami megy elemről és USB-ről is (tv mellett lenne), és szabályozható a fényerő. Este csak rá kelljen nézni és tudjuk a pontos időt, ne kelljen a tv-t nyomogatni.Köszi
-
daver88
aktív tag
válasz Feketelaszlo #70755 üzenetére
Hát ez itt a kérdés...
De 300 Ft-ért bevállaltam
-
dugesz77
őstag
válasz ghostie #70749 üzenetére
Én csak abból gondoltam, mert neki is 2$-nyi pénzt nem utaltak vissza , tehát benntartották az 1db töltő árát. Én is 4$ fizettem a két darabért és kaptam belőle 610 forint refundot már,tehát nem az egészet fizették vissza. Attól még lehet egyéni elbírálás is azt nem tudom(lehet vip tagság kellett az 1db küldéshez,kitudja)
-
Tomi0703
addikt
válasz spidersoft #70751 üzenetére
Ha már gyurma, belinkelhetnétek ,hogy honnan vettétek kintről.
-
anorche1
őstag
válasz Dluinet #70741 üzenetére
és (#70742) DJGABI
Köszi!
De nem szeretem, mikor látatlanba döntést kell hoznom
Most választanom kell a xiaomi capsule, kz ed9 és a rock zircon közül.
Kinézetre a rock, névre a xoami tetszik a legjobban. Kz meg a 2 fajta "belső", és az alacsonyabb ár miatt teszik.Melyiknek lehet a legtartósabb a kábelje?
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
-
Tomi0703
addikt
Hali!
Emlékszem régebben vettek itt páran intelligens gyurmát. Na most ez nekem karácsonyra kéne szóval itthonról valami bolt ahol van jó áron?
-
DJGABI
addikt
válasz anorche1 #70740 üzenetére
hmm, a kapszulásat se látom, pedig az az új, fene se érti ezeknek az üzleti politikáját. a basic az felejtős, a colourful meg a youth az ilyen középkat, a 3 meg a hybrid a top. hát max ebay/ali, aztán vagy eredetit kapsz vagy nem. a KZ-k a menők most elvileg
szerk: mégis megvan, google hozza: [link] [link] [link]
hybrid [link] [link]
a 3 az tényleg kifutott már<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
anorche1
őstag
Már egyszer kérdeztem de sajnos nem kapatam választ.
Xiaomi pistonból melyik verziót, és honnan érdemes beszerezni?
Én a piston 3 -ról hallottam jókat, de se gb -n, se bg -n nincs belőle, és nem tudom hogy honnan lehet belőle eredetit szerezni."It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
ktommy91
addikt
Sziasztok! Alin DIY falióra 1$ store kuponnal 2.55 [link]. Van egy csomó 6$ környékén, abból 2$ kuponozhato.
Nincs kerítés.
-
Beni2360
félisten
válasz XtremLor #70724 üzenetére
Szerintem ez egy igen elfogadható mindenre kimenő védelemmel ami ugyebár egy esetleges külső vinyó meghalása végett, az ár nem hasonlítható. Na most 3000 Ft egy komoly tápért nem sok. Igaz ha találsz külön vezetéket akkor maga a tát megspórolható de azokban nincs ez a védelem.
Schutz: Kurzschluss Schutz, Überhitzungsschutz, Überspannungsschutz Sicherheitsbeachtung: CCC/FCC/CE/UL/GS Arbeitstemperatur: 0-40C Lagertemperatur: -20-60C Umgebungsfeuchtigkeit: 0-95% nicht kondensierend Länge: etwa um 110cm (inkl. Stromkabel) - te tudod.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
DavidQ
tag
Egy kis segítséget kérnék.
Gearbesten hogyan lehet kijátszani Xiaomi 10000-es PB esetén a +9$os postát?
Régen volt valami olyan, hogy ha mellérakok egy olcsó postás dolgot akkor az olcsót számolja, de valamiért nem akar jó lenni. Mindenképp innen szeretném megrendelni, a Get it free promóció miatt,mert ha még egy ismerősöm megrendeli, ingyen kapok egyet én is!Nem minden kínai szirszar szar!
-
atoszmester
tag
válasz werszomjas #70717 üzenetére
Én egy ilyen Ugreen hubot vettem magamnak pár hónapja, nagyon minőségi cucc. Többször másoltam két külső vinyó között, nem volt sebességcsökkenés. Ami nagy előny, hogy van micro USB bemenete, nem kell hozzá külön tápot venni, jó hozzá egy "sima" telefontöltő, ami tud 2A-t. Anno 16 dolcsi körül vettem, most kicsit drága.
Ha nem tudsz várni, akkor ez az Orico is jó, nem drága és a márka is ajánlott itt a fórumon. Ennek is van micro USB bemenete.
[ Szerkesztve ]
-
atoszmester
tag
válasz dugesz77 #70725 üzenetére
Ugyanilyet vettem én is hasonló okok miatt és tökéletesen működik.
Mondjuk én egy ilyen Remax fülessel használom, de ennek is 32 Ohmos az impedanciája. Az Ugreen márkában még nem csalódtam. -
Skillet
addikt
Expansys nem küld emailt. Azt írja, kiküld emailt (regisztrációval kapcsolatban), de sehol semmi.
Spam-ben sincsen.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
ktommy91
addikt
Újra van szilikon-memóriahab lúdtalpbetét Ali app-ból, store kuponnal 2.56$-ért. [link]
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
Plero
aktív tag
Keresek GPS 3.5-es jack fejhallgató kimenetébe bluetooth-os ketyerét, hogy a bluetooth-os fülesben haljam a navigációt. (motorkerékpár)
"Olyan nincs, hogy nincs" + www.plenter.atw.hu
-
dugesz77
őstag
Ugreen-ből próbált már valaki külső hangkártyát? A notebookomnak a jack kimenete kontaktos lett, gondoltam egy ilyesmivel megkerülöm a csatlakozót.
Egy 32 Ohm-os fejhallgatót meg tudnak ezek hajtani kellő hangerővel? -
XtremLor
őstag
válasz Beni2360 #70721 üzenetére
3,5mm/1,5mm Tegnap nezegettem en is ezt a tipust, kulso tapos kell nekem is, ha valaki talal jo aron ilyet amin van legalabb 1m kabel linkelhetne, a gyari tapja igy nez ki: [link]
Nekem az is jo lenne ha usb lenne az egyik vege a kabelnek a masik 3.5MM DC, 1-1.5m hossz nem artana ami birja is a 2A-t.
[ Szerkesztve ]
"Legen...Wait for it...Dary"
-
trebrona
nagyúr
válasz balazs1956 #70720 üzenetére
Keress a phone repair tools-ra!
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Beni2360
félisten
válasz Kozy10 #70719 üzenetére
Ilyen ugreen 4 portos nekem is van nagyon jó termék stabil van benne anyag. A táp meg egy 2A a hozzá illő kábellel tökéletes. A bemenet méretét kérdezd meg.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
mintha itt olvastam volna egy műanyag csavarhúzó/feszegető szettről.
Telefonokhoz, elemtartók kinyitásához kellene.
Ha valakinek megvan a link, megköszönném.[ Szerkesztve ]
-
csadi0011
őstag
válasz werszomjas #70717 üzenetére
Nekem ilyen ugreen 4 port van, ami tápolható, és USB 3.0-s. Elégedett vagyok vele. De tuti van olcsóbban is.
-
werszomjas
addikt
USB HUB-ból milyet érdemes?
Vmi jobb minőségű passzív kéne, amit ha úgy van, meg tudok táplálni +energiával.
ezt az ugreent néztem.
vagy ezt.
Jobb tipp max $15-ig?
üdv
-
ktommy91
addikt
Alin Hong Kong Goldway eladónál van néhány javított, új állapotú telefon jó áron. Pl: Letv Le1 Pro 139.99$
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
-
TheProb
veterán
válasz Silent77 #70712 üzenetére
Igen, pont a 100as WAN miatt mondtam, hogy "nem olyan rossz" Elvégre a többségnek nem azért kell ac-s wifi, hogy wlan-on másolgasson eszközök között adatokat, hanem, hogy a net rakéta legyen.
+ a csak kínai nyelvel se lehet sokat kezdeni vagy van rá valami alternatíva már?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
DJGABI
addikt
válasz chatran #70676 üzenetére
már feladtam h idén megérkezzen.
de azért kíváncsian várom, bár most lejjebb adhatok az igényeimből, a feleannyiba kerülő ebay-es lehet még ilyen se lesz.amúgy [link] csodálatos. ha nem az eredeti nevén árulják, azt hiszik az akkor már legális?
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
-
DeFranco
nagyúr
nem teljesen linearis, mert en is tapasztalom hogy 5-7% kozott ter el a ketto, de nagyjabol betudhato annak.
amugy meg ezek nem atomfizika, altalaban egy fizikai alapjelenseget hasznalnak fel nagyjabol pontosak a legolcsobb homerok merlegek is paratartalommerok meg kb. fixen csalnak ha csalnak.
a 75% meg a 100% az mar egybol ket pont, de az egy 75%-os pont is tobb mint a semmi.
igaz en kozgazdasz vagyok nem mernok szoval nekem a 20%-os konfidencia-intervallum mar pontos
[ Szerkesztve ]
-
ktommy91
addikt
Szerintetek ez mennyire kamu? Xiaomi router 3 13,88$
Nincs kerítés.
-
válasz DeFranco #70705 üzenetére
Nincs, de nem a laborpontosságról van szó, hanem arról, hogy 2 pontot kell fixálni, és imádkozni, hogy a műszer lineáris legyen. Ha csak sacc/kb akarod beállítani, akkor meg felesleges sóval vesződni, mert berakod egy befőttesüvegbe nedves rongy mellé, és 100%-ra fixálod.
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
misisrac
csendes tag
Tegnap nekem is megérkezett a 2 dolcsis Bw töltő, méghozzá fehér színben.
-
dugesz77
őstag
válasz Vasinger! #70700 üzenetére
De redfox222 -nek már megérkezett . Az enyémet még fel sem adták..
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- Apple watch Series 9 45mm cellular megkímélt akku 98% 12 hónap szavatosság
- Rock Band 4 gitár + dob + játék
- ASUS GeForce RTX 4090 24GB ROG Strix OC Edition Aqua.hu garancia 2026.12.19 - ig
- Eladó a képeken látható SONY Playstation 2 FAT több ezer játékkal
- Eladó új Kingston MV2 2TB - PCIe 4.0 NVMe M.2 (36.000 Ft)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest