- Laika: Aged Through Blood - A hónap végén Switch-re is befut
- Assassin's Creed Shadows - Újabb játékmenet részleteket kaptunk
- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
Új hozzászólás Aktív témák
-
Logen88
aktív tag
Nem vártam meg a műsort, de fél 5-kor keltem, és sietve kerestem a Last of Us Part II gameplay videót, és elég nagyot csalódtam. Azért szólhattak volna a rajongóknak, hogy ne várjátok a csodát gyerekek, mert elég sokan ezért maradtak fent.
Nem volt igazán ütős a show, de ez elmondható az egész E3-ról.[ Szerkesztve ]
The Last of Us is a masterpiece.
-
Nova96
őstag
Hol a Last of Us ? Hoool van ?
Legalább jött Horizon-hoz dlc. -
.LnB
titán
válasz callmeakos #30 üzenetére
Minden évben ez van. 1-2 váratlan bejelentést leszámítva mindig túl nagyok az elvárások az E3-mal kapcsolatban. A Sony tavaly nagyobb meglepetéssel rukkolt elő mint idén, ennyi.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nézhető felvételről.
Live-Die-Respawn
-
taki01
őstag
Nem elment a net többször is még ment az előadás . Ezért maradtam fent. Amit láttam szerintem nem volt rossz de nem hozta ez elmúlt évek színvonalát.
[ Szerkesztve ]
-
Most már kimondható, hogy ez az E3 tényleg egy kaki volt. Mert nem volt rossz a Sony se, pörgött mint a gép, de alig egy óra alatt befejezték, és tényleg csak azt hozták, ami kötelező. A GOW után odabiggyesztettek egy Early 2018-at hogy ne sírjon a nép szája, de pl.: a Detroitnál nem is láttam megjelenési dátumot, és az is meglepett, hogy a Spider Man is csak jövőre jön aztán jó napot. A Last of Us meg... beh. Layden tényleg nem kummantott, amikor tavaly a PSX-en azt mondta hogy very early dev. a játék. Hát olyan early baszki, hogy ennyi idő alatt semmi mutatni való nem készült el belőle. Félek hogy az a játék minimum 2019. A Gamescomra meg alapoz a franc, hogy hátha majd ott lesz valami...
Csalódott vagyok. Megint. Tavaly úgy engedtem el az E3-at hogy oké, azért nincs Last of Us, mert nemrég jelent meg az UC4, oké. De most? Annyira semmi nem volt itt, hogy még Andrew House se volt itt (nemhogy Kojima.... úristen )
All→M8
-
TupacakonHUN
csendes tag
A tucatszámra bemutatott VR játék helyett belefért volna egy TLOU vagy egy GT gameplay/release.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ez minden?! Hát most tévedtem, a Microsoft előadása jobban tetszett tegnap. Ráadásul most az Age of Empires Definitve Editionnal nagyon a kedvemre tettek. Az Ubisoft azonban szerintem most elvitte a showt.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
rdt89
addikt
Na szép várhattam a GT-t.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ok a Shadow of the Colossus remake megaton, de a többi csak a szokásos, semmi nagy bejelentés. Csalódás már a Sony is. Persze GOW, Detroit, Spider-man hozza a kötelezőt, de semmi újdonság.
Live-Die-Respawn
-
KaitouP
nagyúr
Ennyi?
Oké, így is jobb volt mint az MS -é, de... tényleg ennyi? Mekkora kacat az idei E3...Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
ViharVadász
őstag
Na, ezért kár volt felébrednem. Még a Nintendo-ban bízom!
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
Nincs Last of Us! Nemááááááár
All→M8
-
KaitouP
nagyúr
Detroit is állat lesz.
Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Messze kerültél otthonról" + a Kratos festés a vázán.
Szóval kb fix hogy folytatás.
Live-Die-Respawn
-
Na, megjött apu!
All→M8
-
Van, még bőr a Skyrimen? Csak kérdezem
All→M8
-
oriic
HÁZIGAZDA
Shadow of Colossus remake?????
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
OK, ez jól néz ki,de pár napja tudunk már róla.
Live-Die-Respawn
-
KaitouP
nagyúr
Nem csúnya ez a Monster Hunter.
(#17) oriic
Mi gyönyörű és epic az is.
[ Szerkesztve ]
Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
Shots fired!
All→M8
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Yeeeeeeeeeeeeee, Horizon DLC!
Az nem a kicseszett Metal Devil volt am?
All→M8
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nemár Sony, ekkora blamát...
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na UC kezdésnek. Twitch-en szar a hang. :S
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
AC itt is, ne b*sszatok már fel. Hát mindenütt ott van?Jó, ez UC. Már majdnem aszittem
Nem csak Twichen sz*r a hang, mindenütt. 4K Audio
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
addikt
Éjjeli bagoly üzemmód ON! Na kiváncsi vagyok, mi lesz a válasza a Sonynak a Microsoft bemutatójára. Szerintem nem lesz nehéz dolga
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
aktív tag
válasz callmeakos #1 üzenetére
Jelen. (Ubit passzoltam, így azért 5 órát aludtam)
Mindenkinek respect aki fentmaradt vagy most kelt.
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
ViharVadász
őstag
Jelen
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
Majdnem én is, csak mielőtt elaludtam volna, kinyílt a csipám, hogy ezt talán mégse kéne, vagy akkor délig fel se fogok kelni, az pedig csúnya lett volna, hogy pont a Sonyt hagyom ki.
Egyébként pont a Gamespotosokat nézem, és annyi ökörséget hordanak össze, hogy csak kaparom az arcom
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
KaitouP
nagyúr
Jelen!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Na hányan vagyunk még itt hajnalok hajnalán?
All→M8
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- Külpolitika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BMW topik
- További aktív témák...