Új hozzászólás Aktív témák
-
Most már kimondható, hogy ez az E3 tényleg egy kaki volt. Mert nem volt rossz a Sony se, pörgött mint a gép, de alig egy óra alatt befejezték, és tényleg csak azt hozták, ami kötelező. A GOW után odabiggyesztettek egy Early 2018-at hogy ne sírjon a nép szája, de pl.: a Detroitnál nem is láttam megjelenési dátumot, és az is meglepett, hogy a Spider Man is csak jövőre jön aztán jó napot. A Last of Us meg... beh. Layden tényleg nem kummantott, amikor tavaly a PSX-en azt mondta hogy very early dev. a játék. Hát olyan early baszki, hogy ennyi idő alatt semmi mutatni való nem készült el belőle. Félek hogy az a játék minimum 2019. A Gamescomra meg alapoz a franc, hogy hátha majd ott lesz valami...
Csalódott vagyok. Megint. Tavaly úgy engedtem el az E3-at hogy oké, azért nincs Last of Us, mert nemrég jelent meg az UC4, oké. De most? Annyira semmi nem volt itt, hogy még Andrew House se volt itt (nemhogy Kojima.... úristen )
All→M8
-
Nincs Last of Us! Nemááááááár
All→M8
-
Na, megjött apu!
All→M8
-
Van, még bőr a Skyrimen? Csak kérdezem
All→M8
-
Shots fired!
All→M8
-
Yeeeeeeeeeeeeee, Horizon DLC!
Az nem a kicseszett Metal Devil volt am?
All→M8
-
AC itt is, ne b*sszatok már fel. Hát mindenütt ott van?Jó, ez UC. Már majdnem aszittem
Nem csak Twichen sz*r a hang, mindenütt. 4K Audio
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
Majdnem én is, csak mielőtt elaludtam volna, kinyílt a csipám, hogy ezt talán mégse kéne, vagy akkor délig fel se fogok kelni, az pedig csúnya lett volna, hogy pont a Sonyt hagyom ki.
Egyébként pont a Gamespotosokat nézem, és annyi ökörséget hordanak össze, hogy csak kaparom az arcom
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
Na hányan vagyunk még itt hajnalok hajnalán?
All→M8
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: A headset, ami megmentett egy házasságot
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Politika
- Akvarisztika
- Assetto Corsa EVO
- A Zotac legkomolyabb GeForce RTX 5090 kártyája 600 wattot eszik
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- További aktív témák...