Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blazsey2
senior tag
válasz RepeatSector #7 üzenetére
Ja csak kihozták a Ps2-őt aztán mindenki arra fejlesztett én meg néztem hogy egy idő után semmi nem jön ki rá.Miért szerinted miért halt be a Dc?Amúgy meg maradt hozzá egy Resident Code Veronicám emlékbe,ma is úgy néz ki mintha most vettem volna
PSN ID:blazseydr
-
blazsey2
senior tag
Kár érte,pedig a DC-m nagy becsben volt két évig, amíg a Sony meg nem fojtotta.
PSN ID:blazseydr
-
félisten
Nagyon kemény piac, biztos nincs kedvük mókázni a MS+Sony+Nintendo trioval.
Viszont az jó, hogy a klasszikusok kijönnek digitálisan."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Sicilian
addikt
De jó is volna, ha valami erős cuccal megjelennének
nothing is true everything is permitted..
-
RepeatSector
senior tag
Hát ez nem vmi jó hír sírva is fakadtam pedig jó lenne egy Dreamcast 2 + egy Sonic Adventure 3 (de sajnos mind a 2 koncepciót elvetették)
"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
Sirandrish
legenda
Pedig a DC nagyot ütött anno..lehet most is sikerülne meglepetést okozniuk..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Gomez86
őstag
Kár
Nálam a MegaDrive-al kezdődött minden. Ausztriából hozták nekünk... Sonicoztam napokig megállás nélkül...
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen routert?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Windows 11
- BMW topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xbox Wireless Controller Forza Horizon 5 Limited Edition
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest