Új hozzászólás Aktív témák
-
blazsey2
senior tag
válasz RepeatSector #7 üzenetére
Ja csak kihozták a Ps2-őt aztán mindenki arra fejlesztett én meg néztem hogy egy idő után semmi nem jön ki rá.Miért szerinted miért halt be a Dc?Amúgy meg maradt hozzá egy Resident Code Veronicám emlékbe,ma is úgy néz ki mintha most vettem volna
PSN ID:blazseydr
-
blazsey2
senior tag
Kár érte,pedig a DC-m nagy becsben volt két évig, amíg a Sony meg nem fojtotta.
PSN ID:blazseydr
-
félisten
Nagyon kemény piac, biztos nincs kedvük mókázni a MS+Sony+Nintendo trioval.
Viszont az jó, hogy a klasszikusok kijönnek digitálisan."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Sicilian
addikt
De jó is volna, ha valami erős cuccal megjelennének
nothing is true everything is permitted..
-
RepeatSector
senior tag
Hát ez nem vmi jó hír sírva is fakadtam pedig jó lenne egy Dreamcast 2 + egy Sonic Adventure 3 (de sajnos mind a 2 koncepciót elvetették)
"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
Sirandrish
legenda
Pedig a DC nagyot ütött anno..lehet most is sikerülne meglepetést okozniuk..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Gomez86
őstag
Kár
Nálam a MegaDrive-al kezdődött minden. Ausztriából hozták nekünk... Sonicoztam napokig megállás nélkül...
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Vételi áraink: PS5 120e / PS5 Slim 140e / PS5 Pro 255e Ft
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest