Új hozzászólás Aktív témák

• Meglivorn

aktív tag

Én csak azon röhögök, hogy pár éve még olyan, hogy DLC nem is létezett. Az ember megvett egy Jade Empire-t vagy Fablet a boltban, végigjátszotta, örült, és senki sem hőzöngott hogy kimaradtak eredetileg tervezett részek, max. hogy jó lenne folytatás.

Most meg a kiadott dobozos játékhoz jönnek a +tartalmak, és mindenki azon fanyalog hogy miért ez, hogy "jaaj ez már benne volt csak most visszarakták", hogy "félórás picsafüst", stb. Én csak azon csodálkozom, hogy még senki nem jelentette ki, pacikuki a popótokba, másszon rátok Fluffy a táncoló ogre :D (mielőtt valaki magára veszi, nem személyes, hanem úgy általában az "internetes közönség")

Engem személy szerint ez a DLC nem érdekel, de folyton azt hallani de jo lenne GyU-ban az orkokkal játszani, SWben a birodalmiakkal, stb, általában a gonosz oldalon. Szóval az ötlet adta magát, lehet szűzeket gyujtogatni és falvakat erőszakolni. Akinek meg nemteccik, nem veszi meg. Én megtartom a biopontjaimat a júniusi ME2: Overlordra :) De ettől még tetszik, hogy foglalkoznak mindkét játékkal.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák