Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Mármint miről beszélsz, Xboxról?
Hogy a francba ne lenne annyi? 68-ból új 250Gb-s Slimet kapsz, a 4 gigás megvan 50-ből.(#47) Runner_fxr: Nem az volt a kérdés, hogy mennyibe kerül, vagy kinek van otthon, hanem hogy mennyire indokolt, illetve mi az oka.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
misx
senior tag
Az elsőre azt hittem, hogy az a minimum (mert általában azt szokták előre írni), mondom Core 2 Quad... már rosszul kezdődik.
-
nagyúr
válasz Runner_fxr #47 üzenetére
Használtan kb. De aki nem akar használt gépet venni, hanem 2-3 év gariva venni, az már nem annyi.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Runner_fxr
Ármester
Beszarás mit össze tud sírni itt a nép a gépigényeken meg a gépfejlesztéseken! Miért kell ezt minden egyes új játék megjelenésekor lezongorázni? És ki a fenét érdekel, hogy valaki ikszbokszon akarja játszani? Tegye azt! 20-22 ezer ft egy intel quad proci, 15-18 ezer 4gb ram, 12 ezer egy p35-ös lap, 15 ezer egy hd4850. Ez összesen, legrosszabb esetben 67 ezer forint de inkább kevesebb! Az ikszboksz sem olcsóbb!
[ Szerkesztve ]
-
-
Boxi88
őstag
Elég magas a játék gépigénye, dehát ez van...
-
leviske
veterán
-
addikt
Ez elég kedvező nekem!
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Lenry
félisten
akkor most tisztázzuk, úgy, hogy az tiszta is legyen.
tessék elolvasni ezt, meg ezt.
(#35) MZsoltee egy 4980 vagy hasonló be fog figyelni, mire megjelenik, másra úgy se lesz pénzem, ennyi meg talán elég lesz 1280x1024-hez.
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
KillBorn
senior tag
dupla bocsi
[ Szerkesztve ]
"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
KillBorn
senior tag
hol olvastátok hogy ue3? azért érdekelne
"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
nagyúr
Hogy hülyeséget mutat azt nem tudom. Lefuttatom ha kell, a rendszer is örül és én is örülök, hogy nem b@szogat a rendszer a lefuttatásán...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Sound: Direct X 9.0c Compatible Sound Card Windows Experience Index: 4.5
Már alapkövetelményt windows élményindexhez mérjük?! Hát ez epic fail...
[ Szerkesztve ]
-
Löncsi
őstag
Lassan egyre kevesebb jelentősége lesz a gépigénynek, Onlive-ot érdemes megnézni.
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
M3Ny3'T
senior tag
válasz pengegyerek #23 üzenetére
A DX11-en nekem is fennt akadt a szemem. Ha UE3 lesz ez is, akkor mi a rossebnek kell neki a DX11, és a HD5850/GTX460?
Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff
-
nagyúr
idézek abból, amit linkeltél:
Limits on physical memory for 32-bit platforms also depend on the Physical Address Extension (PAE), which allows 32-bit Windows systems to use more than 4 GB of physical memory.
ez az, ami nem működik XP-n a gyakorlatban. a 4GB megcímezhető RAM-ot pedig csökkenti egy csomó dolog, pl. az IO területek, úgyhogy pl. nekem a 32-bites XP-n 3.25GB memória volt elérhető a 4GB-ból.
remélem, innentől Neked is tiszta
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
-
Lurker
csendes tag
Ahhoz képest, hogy az in-game képeken kb. ua., mint a mass effect 2 grafikailag igen csak nagy ez a gépigény. Már-már pofátlanul.
-
Morden24
nagyúr
válasz Brutális eb #24 üzenetére
Én meg az ilyen beszélgetések színvonalához nem, ha nem baj
-
Brutális eb
addikt
Részemről pedig a jelenlegi konfigom az ajánlott.
Nem alacsonyítanám le magam a mosott ,elnagyolt,lebutított konzolos verzióhoz.[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
pengegyerek
aktív tag
Az első résznek nem is volt nagy gépigénye 1 8800 GTS 320+ 2 giga memórai+core 2 duo e6420 1680×1050- be minden maxon ment.
Viszont azt nem is tudtam, hogy a játék dx11- et is támogatja. Vagy félreértettem valamit? Mert az ajánlottnál írja, hogy milyen dx11- es vga kellene hozzá."Aki pálinkát iszik a temetőbe kiviszik ki pálinkát nem iszik azt is oda temetik."
-
Iron Funeral
őstag
Nálam C2D+1gb ram(!)+mobility x1400-al elment (a beállításokra nem emlékszem), egyetlen dolog amiért nem erőltettem a játékot a notimon az az volt, hogy vagy 10perc volt a töltési idő minden alkalommal... Az asztali gépemen elment minden probléma nélkül, szerintem ennek sem kell komolyabb gép mint az elsőnek az élvezetes játékhoz(UE3 motor még mindig nem?).
[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
törölt tag
asszem gépfejlesztés helyett megint elrablom unokatesóm x360-ját két hétre, oszt végignyomom azon.
nem hülyültem meg, hogy megint új pc-t vegyek, főleg úgy, hogy lehet, be sem jön a játék...#20: LOL
[ Szerkesztve ]
-
davep
tag
És mégis mihez kell ilyen combos konfig? Biztos, nem akartak portolni így csináltak egy box-emulátort, abban fut
Machete don't text
-
banhammer
veterán
Az ajánlott konfighoz kiírhatták volna, hogy Vista és Windows 7 64 bit.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Воланд
titán
Remélem a négy magot ki is használja, nem csak dísznek írták be a követelményekhez. Egyébként csatlakozom az előttem szólókhoz, lassan gépet kell fejleszteni.
dunc: Nem lesz, jól tudod.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Zoli133
addikt
Nálam a DA: O win7 64bit alatt minden probléma nélkül elfutott 2GB rammal
[ Szerkesztve ]
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
dunc
nagyúr
Jól tudom,hogy nem lesz Magyar felírat benne ?
-
nuke7
veterán
úgy látszik márciusig meg kell szerválni a másik 5770-t és mehet max-on
ér valamit ebben a physix vagy csak a köpenyegek lengenek szebben..?
(8600gt-t fizika kártyának - miatt kérdezem)[ Szerkesztve ]
https://youtube.com/user/nuke7
-
Morden24
nagyúr
Én ilyesmit nem tapasztaltam mondjuk PC-n a régivel (nekem is 4Gb-m volt)...
Egyébként LOL a dolog, de a megoldás már inkább az, hogy 6 vagy 8 Gb memória kell. Miért is? Mert x64-en 32 bites applikáció ugye a saját kódjának korlátai okán maximum 4Gb-t kaphat, tehát ott megáll a memóriazabálás
-
Sicilian
addikt
A minimum az eléggé karcsúnak tűnik, ilyen konfigon tuti élvezhetetlen lesz !!
nothing is true everything is permitted..
-
Lenry
félisten
a DA: O is az, még mindig. néhány óra egyhuzamban, és felhörpinti a 4GB-mat
(nagyon nagyon OFF, de amíg mocskos szégyenteljes warez verzióval játszottam, addig nem volt ilyen, vagy legalábbis nem vettem észre)hírhez: új gépet kell vennem , a régi a minimumot is alig ugorja meg...
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Morden24
nagyúr
A 4Gb for Win7/Vista az valami poén, vagy csak nem merték kiírni, hogy az első pár peccsig memory leak-es lesz a játék?
Részemről az ajánlott konfiguráció Xbox, problem solvedSectumsempra - For Enemies
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest