Új hozzászólás Aktív témák
-
putti
aktív tag
Jelenleg ezek a sok újítások, lehetőségek nekem egy kicsit soknak tűnnek, már ami a karakter " természetfeletti" képességeit illeti, mégis pozitív hatással vannak rám és egyben lenyűgöző is. Nem is gondoltam volna, hogy hogy ilyen irányban is meg lehet valamit valósítani, de most hogy láttam ebből egy részletet nagyon is tetszett. Játszottam más hasonló játékkal is, de az annyira nem fogott meg, érdekes módon eziránt valahogy kifejezetten érdeklődöm és várom is. Nyilván a többi majd kiderül ha már ki lehet próbálni.
-
Nazara
őstag
Végre egy game, ami nem a grafikával akar hóditani. Sokadik videó után már egyre jobban várom ezt is!
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
GegeWarrior
senior tag
Az AC III után ezt várom a legjobban
Csak jönne már
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
putti
aktív tag
Nagyon ígéretesnek tűnik ez a játék, kíváncsian várom. Nem tudom miért, mert nem sok köze van hozzá, de elsőre a bioshock ugrott be, na mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Bethesda kiadott egy új videót Dishonored című játékából, melyben a Lady Boyle című küldetéssel ismertetnek meg minket.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung SmartTag2 teszt
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 (Mid2020) A2141 EMC3347 27% 16.1" Retina LCD IPS,i7-9750H Radeon PRO 5300M 16 500 gar
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
- Dell Vostro 3500 felújított karcmentes álalpotban eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest