- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaUser
addikt
Szép kör volt, nem véletlenül volt az első eredeti játékom a RBR. Tényleg az a durva benne, hogy elsőre nem hiszi el senki, hogy egy WRC-vel ilyen nehéz akár csak egyenesen is menni. Aztán elmegy az ember ide és rájön, hogy WRC-knél gyengébb autókkal is ugyanilyen kihívás.
''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''
-
nagyúr
Ott az RBR. Igaz, az szim, meg nehéz, de ha a rally iskolát megcsinálod, meg egy pályát begyakorolsz, akkor már félsiker. A másik félsiker, a többi pálya ismeret, meg kitartás. És ha ezek megvannak, akkor nagyon lehet élvezni. [link]Ezt pl. én toltam az RBR-ben belső nézetben.
Ez külsős.
Sry a linkért.[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
JanR
addikt
válasz westcoastog #6 üzenetére
Valami hasonlót kiadhatnának már mai grafikával A Dirt 1 a szememben szégyen. A 2-nek meg köze nem volt az igazi rally-hoz
A Colin 2005-el toltam sokat, csak az meg nem indul el win7-en, emiatt meg nem fogok XP-t telepíteni, pedig valami normális rally-s játékkal játszanék már
Szóval én várom a DiRT 3-at, hát ha megváltozik a véleményem a sorozattal kapcsolatban.
-
Beri
addikt
Én szerettem a Dirt1-et, végigtoltam vagy négyszer, kormánnyal és billentyűzettel is piszkosul tudtam élvezni, szép volt, jó volt. A Dirt2 sem rossz, egész jól lehet érezni az autót, ilyen szempontból nem éreztem visszalépésnek. Nekem az a bajom a második résszel, hogy csak egy nagy show az egész. Hiányzik az igazi rally, amikor 200+ km/h-nál diktálja a navigátor a pályát a szavannán, vagy teligázzal sederintem az autó seggét a havon. Ezt nem kaptam meg a kettőtől (volt pár jó verseny, de a játék nagy része nem erről szólt) és ezt várom a háromtól. Bízom a Codemasters-ben, ide nekem az új Dirt-öt!
-
hoffman_
nagyúr
F1 2010 azért picit sántít, ott azért lehet elég macerásan vezetni. Mármint a felsorolásodban sánít. Én mindent offoltam, és úgy elég hard kormánnyal, GRID-hez, és Dirt-höz köze sincs. Ha nem is reális, mert ugye nem vezettem F1 autót, nem tudhatom, de nem könnyű.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Azért a szimulátorok utáni vágynál érdemes megjegyezni, hogy a szimulátornak nevezhető Richard Burns Rally, Rally Trophy, GTR és Race sorozat közel sem aratnak olyan anyagi sikert, mint a félszimulátorok. Nem beszélve a digitális úton terjesztett Live for Speedről, rFactorról. Ez a döntés teljesen elfogadott, hiszen az emberek többsége nem arra vágyik, hogy egy apró gázfröccs miatt kipörögjön a kocsi hátulja. A Dirt, a GRID, az NFS: Shift, a TDU, vagy a konzolos Grand Turismo illetve Forza sorozat nem véletlenül követi a félszimulátor vonalat.
Az árkád az megint egy más kategória. Ott 300-zal driftbe beveheted a hajtűt, és nitroval kigyorsítasz.Amit a CM elindított a Dirt után, az a működő stratégia. Az ideális ballaszt az árkád és a szimulátor között. Nem véletlen a Dirt 2, a Grid és az F1 2010 hatalmas anyagi sikere.
Alapvető kérdés a fejlesztés elején, hogy mit akarnak elérni a programmal. Megfelelni a kevés szimulátor őrültnek, vagy megfelelni a tömeg igényeinek, és jól teljesíteni a kasszáknál. A CM sikere az utóbbiban rejlik. Megtaláltak azt az ideális felállást, ami miatt jelenleg ők ülnek a trónon. Ez lehet hogy nem tetszik a kevés szimulátor őrültnek, de amíg ők vannak kisebbségben, addig ez nem számít a fejlesztőnek. Amit ők látnak, hogy a Dirt 2, a Grid és az F1 2010 mind a kasszánál, mind pedig a sajtóban jól teljesít, vagyis jó irányban dolgoznak.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz infectedmann #38 üzenetére
+1. Engem is azok hoznak lázba... Főleg a Group B.
-
Timbu
tag
válasz Silentfrog #39 üzenetére
Na látod. Ezért lett a Mafia 2 olyan, amilyen.
-
Silentfrog
veterán
Én meg kifejezetten nem szeretem a realizmusra épitő játékokat.Én játszani akarok,nem idegbetegséget kapni.
Anno 100 éve amikor kijött a Mafia első része,volt benne egy autoversenyes rész.Szerintem ott,és azota verte ki nálam a biztositékot az élethűre készitett autoverseny. -
infectedmann
őstag
Ez a realisztikusság duma már szinte minden hasonló játéknál előjön. Gondolom a Shift 2 is megint így lesz reklámozva, aztán nem sok köze lesz a szimulátorokhoz.
Amúgy én leginkább a classic autókat várom
[ Szerkesztve ]
-
TOM-202
senior tag
Azért nem is rossz az ami a videon látható. Egyértelmű a fejlődés a második részhez képest. Az igazsághoz hozzátartozik hogy azt szvsz nehéz lenne alulmúlni.
Én várom ezt is. -
GabN73
addikt
lehet hogy csak az ülésráncigálást gondolták realisztikusságnak?
-
BalaNce87
addikt
Nekem egy szimulátor már inkább szenvedés lenne, ennyire nem akarom komolyan venni, ez egy játéknak készült. Persze az megint más hogy mekkora kihívás van benne, tény hogy a legtöbb játék már egyszerűbb mint egy kő, de hát sajnos ezt veszik ezért is erőltetik. Példaként feltudnám hozni a 2008-as prince of persiát, nem volt rossz de eléggé le lett egyszerűsítve kezdve azzal hogy nem lehet benne meghalni.
-
MaUser
addikt
válasz BalaNce87 #29 üzenetére
Colin 2-t nem véletlenül nem hoztam szóba. Azon még rally-s ismerős is gyakorolt hekkelt nézettel és pályával. Igazi átmenet arcade és szimulátor között, de ma már ilyenek sincsenek. Dirt 2 ettől fényévekre van arcade irányába.
Más: Az emberek mindig is szórakozni akartak, de nem mindegy mivel teszik. Küzdeni valamiért ma már nem divat. A túlzott jólét nihil-lel jár, ami miatt kellenek a könnyen megszerezhető pozitív ingerek. Ha azt mondod egy nyugati fiatal felnőttnek, hogy a cél maga a küzdés, az egy dolog, hogy nem tudja, hogy ezt honnan szedted, de azt sem érti mit jelent. Mi a különbség a között, hogy fejből tudsz valamit és érted, mint hogy csak rágooglizol és elhiszed? Miért is lenne különbség, mert hát minek tudni valamit, ha meg is lehet kérdezni, nem?
Na ez kicsit már messze ment, de sajnos olyan irányt látok ez ügyben már itthon is, ami nem vezet jó irányba. Nem véletlenül nincs már lassan USA-ban nem ázsiai PhD-s és nem véletlenül Japán, Dél-Korea és Németország exportja az egyetlen*, mely képes érdemben fejlődni (vagy legalább is kevésbé zsugorodni) a technikai fölény és főleg az emberek hozzáállása miatt. [link]
*Kínát nem sorolom ide, mert ott teljesen más áll az export növekedése mögött.
''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''
-
jericho69
tag
Imádom, mikor a sok kis okostojás megállás nélkül szarozza le azt amiről büdös fogalma nincs, hogy milyen lesz, de ők már mondják a tutit... Gondolom ezek már mind játszottak vele. Én minden esetre nagyon várom.
-
BalaNce87
addikt
Igen az emberek szórakozni akarnak és nem azt kalkulálni hogy bazz rosszkor váltottam vissza kanyar vételnél, és most nem dirt2-őt hozom fel példának, mert az tényleg elfuserált amerikai termék lett. Anno colin 2 ps-re nekem tökéletes volt autós játékként, nem egy nfs mw volt hanem annál komolyabb és nehezebb is. de mégse volt szim. Árkádon belül is van komolyabb, ahol nem veheted be fékezés nélkül a kanyart 200-al és kanyar előtt kell fékezni nem benne, a grid is jó ilyen szempontból, nem egy dedósnak való játék és nem is annak aki szimulátor only.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Akkor marad az RBR meg race 07 és társai, gtr2 live for speed, rfactor.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
MaUser
addikt
RBR szintű fizika már nem lesz kiadói programban szvsz soha többé, ez megmarad az olyanok felségterületének mint az rFactor. Egyszerűen a mai nyugati generáció (tisztelet a kivételnek) már azonnal eredményt vár, amit egy igazi szimulátor nem tud megadni, hiszen az autóversenyzés is egy olyan szakma, amit csak hosszú idő alatt lehet elsajátítani. Helyettük ott maradnak a kényelmes arcade játékok és aztán jön a csodálkozás, hogy a való élet bizony más: [link]
-
hoffman_
nagyúr
Ken Block szemszögéből a mi standard, valóságban létező fizikánk sem tekinthető reálisnak, mi lesz így ebből a játékból
#14-re: Itt is +1. (Annyi kitétellel, hogy szerintem egy szimulátor sem reálisabb semmivel, mint egy realisztikiusnak titulált arcade)
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
nagyúr
Realisztikusság... Muhahaha... Azért mert tele lesz sz@rv@ hdr-el, meg mindegy ilyen grafikai hülyeséggel, még nem lesz reális... Majd ha olyan fizika lesz alatta mint az RBR alatt, akkor talán meglesem, addig meg maradjunk az árkádnál...
-
ProEvoFan
nagyúr
Gyönyörű a grafikája.
Remélem az irányítás nem fog változni a Dirt2ben megszokottakhoz.
Aki szimulátorral akar játszani annak ott az rfactor/RBR PCn
A Dirt sorozat fizikája/irányítása meg maradjon meg nekünk, Dirt rajongóknak -
Matthu
aktív tag
A grafikában én nem látok sok fejlődést a Dirt 2-höz képest.... A fizika meg majd kiderül.. Bár ahogy lepattan a verda a szikláról az tényleg ultra realisztikus
-
Endreas
tag
Ja, látom már kifejtette más is..
Kérdezz.
-
Endreas
tag
Lehet arra gondolnak, hogy a fa tényleg hasonlít egy fára - a víz meg vízre.. Bár ez már az első Sega Rally.nak is sikerült többé-kevésbé!
Tényleg nem csúf de ők valami játékélményt érthettek ezalatt, nem azt hogy a fizikának megfelel..
Kérdezz.
-
törölt tag
Megint csak azt tudom mondani, hogy ne úgy kezeljük az élethűségét a játéknak, hogy ez aztán majd minden simet lealáz. Nem, itt arról van szó, hogy a kategóriájában, az arcade autós játékok között próbál meg realisztikusabb lenni, mint az eddigiek. Még mindig nem akar profi simulator lenni, csak egy a lehetőségekhez képest, a kategória többi darabjához képest élethűbb játék. NFS vs. GRIDx/DIRTx, azért érezzük a különbséget, ugye?
[ Szerkesztve ]
-
munky
őstag
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha kicsit jobban figyelted volna a videót, akkor kiemelte, hogy a kategóriájához képest realisztikusat próbálnak alkotni. Az átlagos arcadehoz képest realisztikusabbat. Hasonlítsd össze az elmúlt évek NFS-eivel, azok is arcadeok, de fényévekkel jobbak a Codemasters játékai. Vegyük példának az "új" NFSHP-t, szép, de semmi több, rettenet gyenge arcade játék. Pl nincs belső nézet, nincs manuális váltó, nem kell rajtolni versenyek elején, mert a gép helyetted elindít(!), kanyarodni legfeljebb driftelve lehet (elengeded a gázt, kétszer megnyomod az <- vagy -> gombot és ennyi), vagy a fal által. Mi ez? Ez az autós játékok szégyene. Egy Burnoutnál még elnézem, mert ott abszolúte nem ezen van a hangsúly, hanem az őrültségen, de az NFS azért régen sokkal jobb volt... Ehhez képest egy Dirt, Grid, stb. fényévekkel jobb. Persze továbbra sem egy 100% élethű szimulátor, de legalább próbálkozik valamelyest hihetőnek tűnni. Az NFSHP-t kormánnyal játszani hülyeség, mert kanyarodni nem lehet normálisan. Míg egy Gridnél jó a kormány, ott legalább van értelme.
-
v!ct0y
veterán
Annyira biztos realisztikus lesz mint a 2 volt.
-
Motion_Blur
félisten
Realisztikusság MUHAHAHA!!
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
sagesz93
addikt
szerintem más videót néztünk, azért az eléggé szarráment
legalábbis itt az ajtók kinyilása és a lökhárító leválás a szarrámenés, a deformálódást már nehéz megcsinálni[ Szerkesztve ]
-
LW
őstag
Dirt 2 nálam bejött, az első nem. Viszont tetszik az irány, amerre tartanak
-
F_Zolee
veterán
Ígéretesnek tűnik. De messze van még május.
-
westcoastog
veterán
Na ez már kicsit emlékeztetett a colin 2-re.
-
Timbu
tag
Ezt az F1 2010-nél is elmondták...
Ami ugyan szerintem nem lett rossz, de mintha olyanok készítették volna, akik életükben nem láttak F1-es versenyt.Bár az bizakodásra ad okot, hogy ebben az egyetlen videóban több "igazi" rally autó tűnt föl, mint amennyi a Dirt 2-ben összesen volt.
[ Szerkesztve ]
-
boeing
őstag
Jaj már megint ezzel jönnek.
-
Roxbury
őstag
Remélem lesz benne fizika, mert az 1-ben és a 2-ben NEM VOLT!!!!! Rendre ARCADE játékok voltak. Szánalmas!
-
banhammer
veterán
Remélem nem lesz valami elrugaszkodott gépigénye.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Findzs
addikt
realisztikusság ?
0:58 -nál neki megy egy akkora sziklának mint egy ház 100-al, lepattan róla különösebb sérülés nélkül
ebben mi a realisztikus ?"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
Új hozzászólás Aktív témák
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest