Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Köszi Uhh ezt az oldalt nem láttam még. Azt hiszem mentem és ha lesz rá cash, meg jogsi, akkor ki kellene menni haverral.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Ott az RBR. Igaz, az szim, meg nehéz, de ha a rally iskolát megcsinálod, meg egy pályát begyakorolsz, akkor már félsiker. A másik félsiker, a többi pálya ismeret, meg kitartás. És ha ezek megvannak, akkor nagyon lehet élvezni. [link]Ezt pl. én toltam az RBR-ben belső nézetben.
Ez külsős.
Sry a linkért.[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Akkor marad az RBR meg race 07 és társai, gtr2 live for speed, rfactor.
-
nagyúr
Realisztikusság... Muhahaha... Azért mert tele lesz sz@rv@ hdr-el, meg mindegy ilyen grafikai hülyeséggel, még nem lesz reális... Majd ha olyan fizika lesz alatta mint az RBR alatt, akkor talán meglesem, addig meg maradjunk az árkádnál...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- Gitáros topic
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Crypto Trade
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...