Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ahogy nézem minden értelmes játék esetén ez van... Az amerikai oldalon detto, csak ott US és Kanada, egyes esetekben kiegészítve Mexikóval. Szóval az egész minket gyakorlatilag nem érint...
Az amerikai oldalon találtam pár dolgot, ami érdekelne, de természetesen csak Észak-Amerika és Mexikó a célterület (a brit oldalon fent sincsenek). Mindegy szerencsére Steam-re is felkerültek a héten. A D2D meg bekaphassa...
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Ez azt jelenti hogy mi magyarok ezt innen nem vehetjük meg??
Ennyiért nagyon jó lenne a game!
Sajnos Steam-en ilyen akció nem igen lesz erre a játékra[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
Minden direct2drive játéknál van aktiválási limit:
How many licenses or activations do I get?
All licensing has a limit to the number of simultaneous activation to protect the product. However our customer service will see to it that should you encounter a need for more licenses that you are accommodated.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
nap
addikt
Nincs rajta mahasz cimke...
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
törölt tag
Igen, de nekem úgy derengett, hogy abban van valami aktiválási limit , hogy 3 x vagy 5 x installálhatod, aztán lehet újat venni.
http://www.gamestar.hu/bioshock-nincs-tobb-aktivalas.html
ez volt ,de ezek szerint már megoldódott
[ Szerkesztve ]
-
Zolás
addikt
Ha jól értelmezem akkor csak Németországban NEM veheted meg a többiben igen. Szóval elvileg az vehető itthon is.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
Hát a Saint Row megérné de ezért nem költözöm Angliába...
Szóval van olcsó játék de kis hazánkba ezekből sacc 10et vehetsz meg és főleg azokat amik a kutyát nem érdeklik Marad a Steam weekendCsere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Elijah Baley
tag
Szerintem akkor is szebb.., ha megvan dobozostul - bár ez ugye szubjektív...
"Anizotropikus szűrés? - ez az a ritka trópusi betegséget kimutató szűrő-vizsgálat??? - úgy hallottam nagyon veszélyes azaz anizo-tropik, de állítólag már van ellene védőoltás is..."
-
olanor
tag
Pont most említették nekem az egyik játék topicban hogy lesz egy ilyen akció.
-
törölt tag
Hát nem rossz, csak sok játék nem elérhető hazánkból. Például a Frontlines: Fuel of War.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kutya topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Eladó Chieftec GPS-550A8 tápegység
- Bose QuietComfort 35 II bluetooth NC zajszűrős fejhallgató
- 4db Hitachi Ultrastar 7k6000 / 3TB / 7200 RPM / 128MB / 3.5" LFF / SAS3 / 12Gbit / HUS726040ALS210
- Logitech G613 vezetéknélküli billentyűzet US - ITL kiosztás
- Cellularline - QI vezeték nélküli töltős autós tartó + Szivargyújtó töltő - Quick charge 3
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest