Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
-
kapeti07
senior tag
-
Robi BALBOA
őstag
Én ezt valahogy Így fogom csinálni: [link]
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
tobal
tag
Számomra inkább az a kérdés, hogy egy játék megér-e több száz órát
Persze nyilván megérne, ha lenne annyi időm, de így, hogy kevés a szabadidőm, még jobban megfontolom, hogy csak játékkal töltsem-e, vagy inkább valami hasznosat csináljak.
Persze az nem kétséges, hogy a D3 megérdemel pár órát a szabadidőmből, meg is fogja kapni . -
kapeti07
senior tag
A béta nagyon jó lett. Nálam is most kezdődik majd el a havi 5000.- félrerakása. Augusztusra meglesz a 15. Ha pedig 12-ből megvan akkor meg a 3ból sört és csipszet veszek, mert az elején tuti bekockulás lesz
Xbox: kapeti
-
Scholes9
nagyúr
válasz freelancer #18 üzenetére
2 hét múlva ilyenkor már megy a móka
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Lewzke
őstag
Engem is meggyőzött a nyílt beta, nyáron valószínű meg is veszem.
Vizsgák után kellene, nem akarok fát vágni magam alatt.[ Szerkesztve ]
-
freelancer
tag
márnemsokvanhátra márnemsokvanhátra márnemsokvanhátra márnemsokvanhátra márnemsokvanhátra
Elösször lőjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!
-
blackydan
senior tag
El sem hiszem, hogy lassan a PCmen lesz
-
Scholes9
nagyúr
Tipikus Blizzard minőség
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Wolverine
félisten
A Blizzard tud titkot tartani, ha akar... ráadásul a játékaiknál a DVD gyakorlatilag felesleges, mivel az egészet letöltheted a Battle.netről is.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
po1son
addikt
Nagyon jóra sikeredett a reklám...
Béta alapján és a blizzardot ismerve a játékban sem fogunk csalódni.szerk: ezt most találtam.
[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
TROG AIR
aktív tag
Én sem éjszakázom ,hogy első legyek de max. egy hónapon belül biztosan megveszem-rápusztulok.
430 pozitív , 0 negatív....
-
Bazzzs
senior tag
A TV reklámot nagyon jól összevágták, alig látni belőle valamit, de így is hihetetlenül hangulatos. A Wizard videó is tetszetős, de az én kezdő karakterem a Monk lesz
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
Robi BALBOA
őstag
Már hogy a fenébe ne érne meg annyit, csak ügye nem egy gaméval játszik az ember.
(#7)Halo: Úgy is lesz, majd megveszem augusztus felé, addig havi 4k-t félre rakok a cuccra és jöhetnem a démonok lesz hentelés.
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
Teszla_
senior tag
Az SC2 a mai napig 10k, a Diablo 2 pedig 5k körül van a kieggel együtt (bár ez volt már sokkal olcsóbb is), így nem szabad reménykedni, hogy pár hónap múlva olcsóbb lesz a Diablo 3.
Nem tudom, de a megjelenési dátummal kapcsolatban kicsit szkeptikus vagyok, 2 hét van még, de arról se lehetett hallani, hogy elkezdték volna nyomni a lemezeket. Bizakodok, hogy kijön két hét múlva, de azért nem lepődnék meg, ha mégsem De tudtommal a Blizzard még nem okozott csalódást, ha volt pontos megjelenési dátum.
-
Halo
senior tag
válasz Robi BALBOA #5 üzenetére
nah jah... minél többet játszol vele, annál olcsóbb lesz
1000 óránál 12 HUF / óra jön ki - lehet, a géped többet fogyaszt ennél az összegnél...
csak... igen, egyszerre kell kiadni az összeget - viszont ha valaki tudatosan készül akkor meg van neki a pénz, ill. még most sem késő tudatosan készülni rá, legfeljebb pár hónappal később veszi meg az ember, s akkor talán már nem is 12K lesz.Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
Blade_W
tag
válasz Robi BALBOA #5 üzenetére
Több száz óra nem ér meg 12K-t?
-
Robi BALBOA
őstag
Már látom előre magamat, ahogy száz és száz órákat a gép előtt fogok ülni a dio3-al.
Csak ne 12K+-ról indulna az ára.Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
leslieke
Jómunkásember
Kötelező vétel.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
errorcode06
őstag
Sorbaállni énsem fogok érte, főleg éjfélkor, bár kötelező vétel, számomra...
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
Angel1981
veterán
WOW!
Engem a béta alapján meggyőztek!
Még ha nem is fogok május 14-én éjfélkor sorban állni, a közeli jövőben beszerzem! -
Polllen
nagyúr
A tv reklám végül csak felkeltette az érdeklődésem...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Kicsi játszós számítógép (G4600, 8GB, MSI P106-90 3GB GDDR5)
- TP-Link TL-WR941ND Ver. 5.1 Wireless N Router 300Mbps
- eladó Canon Rf 15-35 F2.8 L IS USM
- Delock 18136 / 5.25 Installation Frame for 1 x 3.5 / beépítő keret
- Asrock J4125-ITX alaplap / dobozokkal, tartozékokkal, gyári állapotában / 4lza garanciával.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest