- Laika: Aged Through Blood - A hónap végén Switch-re is befut
- Assassin's Creed Shadows - Újabb játékmenet részleteket kaptunk
- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neovenator
senior tag
válasz Vistaboy #134 üzenetére
Persze, vágom.
A színben gazdagsággal egyébként semmi probléma sincs. Ott van példának a pont Blizzard által készített Lost Vikings, vagy a most megjelenő Trine például, vagy éppenséggel a nagyszerű Braid...mindegyik nagyon is szerethető alkotás, nem lennének olyan jók mint amilyenek, ha szürkét és feketét használtak volna csupán a készítők.
Amit Silenzio kolléga is említett és amit én is mondok, és amit értelemszerűen senki nem akar megérteni a fanboy-ok közül (mert az őket minősítené) az a GICCS, így nagybetűkkel. Ami persze önmagában is egy stílus, kifejező eszköz és nem is mai találmány éppenséggel. Ugyanakkor -az előbbi példánál maradva- egy steak fesztiválon nem ildomos cuki, flitteres-cukormázas puncsminyont felszolgálni, mert egyszerűen nem odavaló. Nem azért, mert a GICCS egy gáz dolog (teljességgel egyéni preferencia kérdése, én személy szerint ízléstelennek és gyermetegnek tartom a rokokót, de a személyes véleményem abszolút mellékes jelen esetben), hanem egyszerűen azért, mert nem odavaló. A jelenlegi Diablo-s art direction nagyszerűen illeszkedik a Warhamm...ööö...Warcraft világába, azt kezdetektől fogva a rajzfilmes (elnagyolt, buci, játékos), plasztik színű (hupilila, libafos zöld és társai) stílus határozta meg, így szeretjük, ezzel semmi gond nincs. Viszont ez a Diablo. Ennyi a gond."The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
-
-
Dr. Akula
félisten
válasz Vistaboy #100 üzenetére
Sajnos lehet, ugyanis úgy tudom fix skillpont kiosztást akarnak a fejlesztők, azaz itt már nem te mondanád meg mire mennyit pakolsz, hanem szintlépéskor automatikusan ad +x erőt, meg +y manát. Ez sztem elég suxx. Már jóhogy nem automatikusan le is játsza helyettem a játékot...
AMD Power:
A cdgalaxisnál még mindig 2009 szerepel, de szinte kizárt. SC2-vel együtt nem adnak ki ilyen nevet. Bár ahogy egyre több részlet kiderül a játékról, egyre inkább az az érzésem hogy ezt már csak a neve fogja eladni, nem a játék maga. Már a D2LOD-ban elkezdték a lebutítgatást, a 3-ban úgy látom tökélyre fejlesztik. Mint egy alkoholista szellemi leépülése, olyan a folyamat. Remélem közben meggondolják magukat és mégis jó játékot csinálnak, de az a gyanúm hogy nem. Főleg hogy ez már egy másik fejlesztőcsapat, az eredeti diablósok már rég leléptek a Blizzardtól.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz Vistaboy #101 üzenetére
azé a plussz sebzés sose árt me jön valami csira hős mint mindig oszt nyakonbasz...
Mondjuk akkor a Blizznek csinálnia kell XXXXXXXL-es rucitárat is.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
de nem lenne jó mert a Ruby-t nem tudnád socketbe rakni me Dio benyomná zsíroskenyérrel
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Dyingsoul
veterán
Remélem, hogy megmaradnak bizonyos jól bevált karakterek, és nem akarják pl a nekromancert witch dokival helyettesíteni, bár nagyon úgy néz ki, mintha azt akarnák. Én paladin fanatikus voltam, szó szerint (paladin fanatism-mel) és nagyon bejött minden szempontból illett hozzám a kari. Mondjuk iszonyatosan mage párti vagyok, nagyon szeretem a varázslatokat, wowban is mage a kedvenc kasztom, ha kijön a dio3 akkor mage-t csinálok legelőször!
Egyébként nem gondoljátok, hogy milyen durván meg van csinálva a dio honlapja? Ez a charakter választós cucc is nagyon kemény, micsoda grafikát produkál itt flash-ből!- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Sirandrish
legenda
Hát az elég érdekes lenne
Mondjuk az ötlet nem rossz de annak a játéknak az lenne a neve hogy Overlord : Diablo editionEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
TheDragon007
senior tag
mert azért 800x600-ban játszani egy 24"-os monitoron elég ciki
1024*768ra is be lehet állítani a LOD vagy valamelyik paccs óta Mondjuk egy 24coloson hátöö
Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha
-
ityam
őstag
A necromanta a 1.0 ás verzioju dio2ben volt még erős.
Sok revivelt szörny apritott rendesen még ott.megtámogatva egy kis hullarobbantással aztan ha nagyon gyengenek tunt az emberke akkor az infernal setes buggal lehetett adni egy par plusz all skillt a necromacinakKésőbbi verziokban már legyengitettek nagyon a necromacit :-(
A legjobb a socri volt szerintem is. A frozen orb brutalis volt.
Ha kijon a dio 3 akkor szerintem elsőnek egy socrit fogok inditani.Remélem nem bénázzák el a skilltreeket. meg már olyan jol megszoktam a TQbol hogy le lehet venni a skillekről a pontokat, és félek hogy a dio3 ban majd nem lehet amit nagyon fogok utálni
Az a baj hogy nagyon magasra rakta nekem a lécet a TQ, szal kell dolgoznia a blizzardnak hogy hosszabb időre lekössön a dio3 mint a TQ.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Path of Exile 2
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Samsung watch 7 44mm ezüst színű (5 napos) okosóra eladó
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD