Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• frame>24

addikt

válasz Neovenator #172 üzenetére

"És ha mindenki csak annyit mond, hogy ez van, akkor soha nem lesz másképp."

És épp ezért kérdezem, hogy egyébként van valami dedikált official site-részleg, ahova kifejezetten az elégedett és kevésbé elégedett feedback-eket várják? (de szép magyar vagyok) Vagy olvasgatják a community forum-okat, és abból szűrnek le dolgokat?
    Mer' ha lenne, akkor oda beríhatnánk, amiket itten megbrainstromingolunk, és akkor pl. azzal lehet hátradőlni, hogy legalább próbáltál hatni az ár ellen.

hirtelen pl. ezt találtam

de azt hiszem, nagyon
    "Full steam we go against the odds.
    Headfirst we go against the grain."
    - jellegű a dolog.

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

• Horbal

őstag

válasz Neovenator #166 üzenetére

Nyilván van benne igazság, hogy a tömegigény kielégítése sokkal 1xűbb, olcsóbb illetve kifizetődőbb mint valami formabontóbb újítás kitalálása. De most komolyan miért, kell pont egy alapvetően akció játékban, mert a dió az nem RPG-ezt szögezzük le mert sokan olyasmit keresnek benne aminek nem is kell benne lennie-akkora ötleteket keresni. Mész azt ölsz, néha kicsit olvasol angolul, ennyi, ha ennél tartalmasabbat akarok, akkor olvasok, felszállok a bicómra oszt elmegyünk haverokkal, valahova és megbeszéljük az élet nagy dolgait meg lesegetjük a csajokat... viszont ha ki akarom kapcsolni az agyam akkor, azt úgy szeretném tenni, hogy semmi ne zavarjon meg közben, és erre pont jó...

A lehet mással nyomulni dolgot így értettem, nem feltétlen játékra gondoltam...

Sajnos abban igazat adok, hogy az igazán nagy játék élmény, főleg ha valaki úgymond gyakorlott játékos -értsd több éve játszik, sok mindent, sok műfajt- hiányzik a mai játékokból, nem is tudom mi volt az mostanában ami 1 hétnél tovább tartott volna, pedig mostanság nem is nyomulok minden nap, illet 2-3 óránál többet sem.

Sajnos manapság ha nem tömegtermékre vágysz akkor annak utána kell menni, azért tenni, anyagilag is áldozni kell, nincs olcsó színház, koncert, mozi, könyv, nincs TV-s színházi közvetítés. A gagyi az van minden mennyiségben elkerülhetetlenül. Ez van...

Balett cipőm nincsen nekem, de ha lesz én fő nem veszem!

• mephi666

nagyúr

válasz Neovenator #166 üzenetére

azért van "kis" különbség a 2 között... méghozzá a warez... győzikénél tökmindegy, hogy terjed... egy fertő az egész... nagymamák úgyis a tévében lesik, akik meg akarják, lewarezolják... a készítők mindenképp elérik a céljukat... ha a retekklubnál azt látják, hogy győzike só alatt nézettségben rávertek a konkurensre, úgyis nyomatják... viszont, ha mondjuk egy mozifilm/játék sikerül gyengére, azt sokan úgyis helyből warezolják... aztán elkezd menni kezd a téma, hogy mekkora gyík lett a végtermék és ez meglátszik mondjuk a mozik forgalmán és a játékeladásokon is... érdemes tényleg minőségi terméket csinálni a gyártónak... a blizzard is pénzből él... ha kiadnának egy pre-alfát "diablo3" név alatt, szerintem jó nagy felháborodás lenne és utána ha jó játékot csinálnak, akkor is szerintem pedálozhatnának ezerrel.... érdemes odafigyelniük... pl az nfs név anno a minőséget jelentette és meg lehet nézni hol van most és milyenek lettek/lehettek volna az eladások pc vonalon :S

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

• TheDragon007

senior tag

válasz Neovenator #157 üzenetére

Viszont a szexuális preferencia és egy szellemi termék nem ugyanaz a kategória. - Ez teljesen igaz :R

A vitához: A Blizzard is egy cég, akik pénzből élnek... Ha milliárdokat költenek olyan termékekre - jelen esetben játékokra - amit csak nagyon kevesen mernének játszani mert annyira "hangulatos" és "érett" lenne, akkor csődbe mennének (ergo: emósokra ne építs piacot, mert idővel annyira "átjön" nekik a játék, hogy nem lesz piacod :DDD )

Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha

• Sirandrish

legenda

válasz Neovenator #155 üzenetére

Igazából ez semmit sem változtat azon hogy pl én Imádom a játékaikat (már amelyiket mert nem vagyok mindenevő).
    jelen esetben a Diablorol beszélünk...az alapötlet a másé..és?
    Értem hogy mire szeretnél kilyukadni de a lényegen ez sem változtat..
    Kell nekem!:D

Én nem istenítem a Blizz-t...szó sincs ilyesmiről..egyszerüen elismerem és szeretem azt amit csinálnak...
    Elismerem az UEDA és a Clover játékait is...mégsem istenítem egyiket sem!

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

• Viktor77

titán

válasz Neovenator #141 üzenetére

Jajj, bocsánat. Azt kötötted ki, hogy nem azok csinálják mint az 1-2-t, ezért szar lesz.
    És mi is hülyék vagyunk, mert nem vesszük ezt észre.

[ Szerkesztve ]

Csinálni kell. Kész. Pont.

• Silenzio

addikt

válasz Neovenator #140 üzenetére

Na igen... És a Warcraft is már eleve sokban Warhammer-nyúlás volt. De nem is ez a gond, a Kill Billben sincs sok eredetiség, a Mátrixban gyakorlatilag 0 -filmes példákkal élve- az összhatásuk miatt viszont sikerült bankot robbantaniuk. A gond azonban az, hogy a játékiparnak nincs meg a maga hangsúlyos szerzői rétege -ahogy a filmművészetnek van- és számomra aggasztó, hogy az olyan fejlesztők, akik jobbára egy deka eredeti gondolatot még nem izzadtak ki magukból pályafutásuk folyamán, kultikus tiszteletnek örvendenek... Ja, várjunk: voltak kreatív ötleteik: Warcraft Adventures, Starcraft Ghost - igaz, mellékvágányok, de le is lőtték mindet, mert egy fikarcnyi kockázatra sem méltatták őket. Az ilyen piaci szereplők nem érdemlik meg a tiszteletet. A termékeiket meg lehet vásárolni, amúgy súlyosan ki kell használni őket.

https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

• Viktor77

titán

válasz Neovenator #129 üzenetére

Hát mihez van köze?

Vicces. Mintha ha te nem kötötted volna ki előre, hogy ha a D3 ilyen marad mint a videókban, szar lesz.

• Vistaboy

veterán

válasz Neovenator #130 üzenetére

Nem is a vita kedvéért mondtam. :DDD

De az is csak egy példa, amit te mondtál. Neked nem tetszik a színben gazdagabb világa a játéknak - és rajtad kívül még sok másik játékosnak sem -, de legalább ugyanennyien vagyunk olyanok is, akiknek tetszik, mert a képek és a videók alapján hamisítatlan Diablo-feeling fogja el azokat, akik szerették az első két részt.

A TR-nél ugyanígy volt. Sokaknak nem tetszett, de legalább ennyien megvették, akik játszottak a sorozattal. Nekem is megvan - a PC GURU-hoz adták régebben, 2K-t megért, mert szeretem Larát :K -, és amikor nem olyan régen feltettem és felpatch-eltem, már sokkal jobb volt a játék. Ha így jelent volna meg annak idején, akkor jóval több rajongója lett volna.

[ Szerkesztve ]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

• Vistaboy

veterán

válasz Neovenator #126 üzenetére

Azért nem ennyire durva a helyzet. Azért attól még hogy nem az eredeti gárda készítette, miért ne lehetne ez is legalább olyan jó, mint az eddigiek?

Gondolj pl. a Tomb Raider-re. Az elejétől a Core Design készítette, aztán az Angel of Darkness-el elásták Larát teljesen. Majd jött a Crystal Dynamics, és a Legend-el visszahozta a sorozatot a süllyesztőből, és az azóta kijött részek - Anniversary, Underworld - ismét olyanok, sőt jobbak, mint amelyeket a Core csinált. :DDD

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

• Viktor77

titán

válasz Neovenator #126 üzenetére

"Sajnos ez meglehetősen minősíti az ide írogatókat..." Vagy a darkosabb stílusért nyafogókat. (Bár valószínűleg ők fogják elöször lewarezolni és 26-szor végigtolni, majd telesírni a fórumokat, hogy ez milyen szar.)

Hirtelenjenében nem tudnék mondani a Blizzardtól rossz játékot, és nem gondolom, hogy a D3 lesz az első szar játékuk. Leszarom ki csinálja, a videókról és képekről süt a hangulat.
    Ha a Hello Kitty Online-t is a Blizz adná ki, az is siker lenne.

Új hozzászólás Aktív témák