Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz Silenzio #139 üzenetére
A Darkstonet kihagytad. A dio1 után jött ki, és már akkor tudott 3D-t. Nem volt annyira tré se, egy darabig egész jó volt. Csak aztán jött a DS.
Viktor77:
A D1 sem szólt másról, csak a tápolásról.
Arról IS, meg másról is. Pl. a könyvből tanulós varázslás sztem nagyon jó volt, kár hogy a dio2-ben nem maradt meg. Volt értelme tekercseket is keresgélni, nem automatikusan kaptad a jobbnál jobb skilleket, és ezáltal minden mágus kicsit másmilyen is lett, egyik ebben, másik abban volt jobb (egy darabig, mert sok idővel minden kimaxolható ott is). És legfőképp nem limitált le a rendszer 1 skill végnélküli ismétlésére. Én a CL + FB kombót szerettem, mások a novára meg a kővé változtatásra esküdtek, a dio2-ben meg csak az FO volt király jó ideig. Igaz egy idő után változtattak rajta, akkor megint egy másik skill lett jó, az előző meg szar, ésígytovább...[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
válasz Dyingsoul #113 üzenetére
De, az volt. A cast delay pl. egyértelműen az. Hivatalosan a lag ellen találták ki, ami nehezen hihető annak fényében hogy minden cuccra raktak vmi lvl0 skillt x% eséllyel, ami ugyan semmit nem ér, de ugyanolyan felesleges effeketekkel terheli a gépet mint ha hasznos skillt használnál. Akkor már inkább az eredeti, értelmesebb verzió maradt volna. Vagy ide sorolhatjuk azt is hogy minden patchban direkt elkúrták azt a builde(ke)t, ami az előzőben jó vol. Nehogymár jól szórakozzanak a józerek...
A dio1 volt a legjobb, és tulajdonképp az etalon. 2 hibája volt csak: nem lehet futni (a gagyi Hellfire expansionban javították, de az az egész egy komolytalan cucc, említésre se méltó), illetve a már akkor is épp hogy csak elég 640x480 felbontás. Sztem a legjobb dio játékot úy lehetne megalkotni, hogy fogják a dio1-et, beleraknak 1920x1200 felbontást, és megdizájnolják a grafikát 3D-re (mondjuk licenszelik a TQ motorját és akkor a fejlesztés nagy része meg is van oldva).
A dio1-ben még volt változatosság, használhattál rengeteg féle skillt, a dio2 rákényszerít hogy 1 (1.08-1.09-ben 2) db-ra specializálódj, és csak azt nyomasd orrba-szájba. A dio1-ben is voltak immunisok, de nem volt probléma, elő egy másik spellt és lehet haladni. A 2-ben meg ilyenkor jön a futás (esetleg a többi player lerendezi, de te abba nem tudsz beleszólni, az a része neked már nem játék). Az a gyanúm ez az 1 skilles játék a dio3-ra is jellemző lesz.
-
Dr. Akula
félisten
válasz Vistaboy #100 üzenetére
Sajnos lehet, ugyanis úgy tudom fix skillpont kiosztást akarnak a fejlesztők, azaz itt már nem te mondanád meg mire mennyit pakolsz, hanem szintlépéskor automatikusan ad +x erőt, meg +y manát. Ez sztem elég suxx. Már jóhogy nem automatikusan le is játsza helyettem a játékot...
AMD Power:
A cdgalaxisnál még mindig 2009 szerepel, de szinte kizárt. SC2-vel együtt nem adnak ki ilyen nevet. Bár ahogy egyre több részlet kiderül a játékról, egyre inkább az az érzésem hogy ezt már csak a neve fogja eladni, nem a játék maga. Már a D2LOD-ban elkezdték a lebutítgatást, a 3-ban úgy látom tökélyre fejlesztik. Mint egy alkoholista szellemi leépülése, olyan a folyamat. Remélem közben meggondolják magukat és mégis jó játékot csinálnak, de az a gyanúm hogy nem. Főleg hogy ez már egy másik fejlesztőcsapat, az eredeti diablósok már rég leléptek a Blizzardtól.[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
1.08-ban már sajnos bejött a cast delay ami értelmét vette a fast castnak, meg az immunisok, aminek következtében legalább 2 támadó spell kell. Igaz warmthot nem kell már maxolni, meg simán el lehet menni lvl99-re, így több az elkölthető skillpont.
Az én fw-s sorcim is már csak LOD alatt lett kész, ami igaz hogy a LOD-os változások miatt épp akkor lett überkirály általános runra, viszont a cast delay miatt megszűnt az ultimate diokill jellege (meg már nem is dio volt a főcélpont, hanem baal). Azért jó volt vele classicban, sokan csodálkoztak hogy mit akarok ezzel a szar fw-vel, aztán csak pislogtak amikor elvittem az egész brigád elől az XP-t.
-
Dr. Akula
félisten
válasz CsíkosMókus #69 üzenetére
A dio2-es brigád lelépett a Blizzardtól, teljesen mások fejlesztik ezt.
Vistaboy:
Ugyanezt gondolta az ember a Rockstarról, aztán tessék, itt a GTA4, a szégyen.[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
Classicban a firewall volt a legerősebb spell, csak kb. senki nem tudta használni. Alapból keresztbe pakolja le ahova klikkelsz, ezért magad mellé kell letenni hogy előrefele fusson. Mivel classicban nem volt cast delay, sok fast casttal (6-7) akárhányat egymásra rakhattál. Diokillt gyorsabban csinálta mint egy egész amapala party. Nagy előnye volt hogy óriási lagot csinált, így a többi játékosnak esélye nem volt elvenni a killt, miközben a fw ezalatt is sebzett automatikusan.
-
Dr. Akula
félisten
A képeket elnézve a gépigénynek egy mai alsó / középkategóriánál nem szabad hogy több legyen, különben elkúrták a kódot. A Titan Quest 2 éve hozta ezt a grafikai szintet, és ott egy 8800GTX 1920x1200-ban full maxon mindent elbírt.
gfefe:
A dio1-et még 3 gépet soros porton összekötve toltuk LAN-on, beletelt kis időbe összehozni, de megérte.D1Rect:
Az egyik tuti amazon / íjász lesz, az már a dio1-bn is volt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest