- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
Értem én, jogos is a kritika, azonban be kell látni, hogy a Diablo játékokban az egérkattogtatás az elsődleges, nem pedig a történet. Amúgy a második rész története szerintem is egész ütős volt, a harmadikkal összehasonlítva pláne!
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
KubanitoS
veterán
válasz WayneGace #43 üzenetére
Erre nehéz bármit is mondani. A Diablo játékoknak sosem a történet volt a nagy erősségük, a gameplay meg olyan, mint amilyennek lennie kell. A játékélmény majd elválik, az alapjátéknál is (hosszútávon) a tartalommal volt az alapvető probléma.
(#18)kabalthenbk: Ezzel teljesen egyetértek. Ha hetente-kéthetente lett volna valamiféle event, vagy akármi új cuccokkal, új labirintusokkal stb... akkor senki sem mondhatná, hogy unalmas a játék és nem foglalkoznak vele.
[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
Olvasva ezt a sok elalélást, szinte már félve írom le, hogy mennyire gyengének tűnik számomra. A cinematic marha gyenge lett. Technikailag persze kiváló, mint mindig. De hangulata és története is semmi, zéró. A végén meg ez a én vagyok a legtökösebb beszólás. Hát... A gameplay? Hm, nem emiatt fogok újra játszani d3-al.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
Wolverine
félisten
válasz #32839680 #37 üzenetére
Szerintem fogunk még Imperius ellen is harcolni
#39: látod, embere válogatja. Nekem a D3 az első a sorozatból, amivel 1 óránál többet tudtam játszani anélkül, hogy teljesen elunnám.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
KubanitoS
veterán
Diablo 2-t hét évig toltuk haverokkal. Diablo 3-at megjelenése után két hónapig bírta közülünk a legfanatikusabb. Jó két hónapja jó pár patch után ismét elővettük, de nagyjából két-három hétig tartott a varázs. Sajnos hosszútávon unalmas a játék. Kíváncsi vagyok, a kiegészítő tud-e valami újdonságot nyújtani, ami kitolja a játékélményt.
-
wikings2
őstag
Paladin szagot érzek. Jöhet!%!%!
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Glenda
addikt
Várós
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
leslieke
Jómunkásember
Jöhet. Előbb az alapjáték, aztán ez.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Rexdemon
aktív tag
Ami van, az nehezen nevezhető "endgame"-nek, max unlimited farmolásnak. Majd ha tényleg 1-2k huf lesz (az nem egykét éven belül lesz sztem) akkor megveszem. A nagy lelkesen, első körben 17k huf-ért megvett D3at gyak életem egyik legrosszabbul elköltött pénzének számolom... (ár volt benne, érték vajmi kevés)
Victory needs no Explanation; Defeats allows NONE.
-
Wolverine
félisten
válasz #32839680 #26 üzenetére
Az eredeti tervek szerint az inferno nehézséget mindenképpen az aktuális szintkorláthoz balance-olják, vagyis nem lesz egyszerűbb az első 4 Actben farmolni infernón, mint ma... Aztán meglátjuk a gyakorlatban.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
X3B6O0X
aktív tag
Érzésem szerint ennek már az alapjátékban benne kellett volna lennie.
"...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
-
Helmoras
őstag
Őmm, Megjelenésről van valami? Jövő nyár eleje? vagy esetleg előbb?
-
gabber01
addikt
Ennél sokkal több újdonság kéne. Annak idején az alap Dio 2 sem volt vmi nagy durranás, aztán a LoD mindenért kárpótolt. Normális drop kellene, itemeknél vissza lehetne hozni a normal, exceptional, elite fajtákat, rúnák, stb. Meg ha már totál elbaszták a skill tree-t, akkor legalább normálisan lehetne használni a skillseteket és menet közben lehetne cserélgetni egész sorokat, különböző situkra összeállítani skill sorokat és vmi billkombóval azonnal váltani, nem ez a marhaság hogy harc közben ha váltasz várjál fél/1 percet míg aktív lesz. Ezzel tönkre vágták az egész koncepciót, hogy "alkalmazkodj" meg a többi f*szság.
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
Prof
addikt
A trailer elejen megijedtem hogy takarekosra fogtak az animot, de szerencsere csak bevezetes volt
Remelem majd learazzak a normalt nemsokara 10k-t nekem nem er. -
TaS1kaaa
tag
Előrendelős
-
Angel1981
veterán
"Fejlődik vagy inkább átalakul a Loot rendszer, ami eredményeképpen jóval kevesebb tárgy fog "potyogni", viszont cserébe értékesebbek és karaktereinkhez jobban illők lesznek."
Úgy legyen!
A videó meg szokásos Blizzard minőség!
-
nofi
addikt
Én azt nem értem, hogy miért nem tudnak folyamatosan bővülő játékot produkálni. Persze oké, hogy párevente kiadnak egy nagyobb tartalombővítést, de ahhoz, hogy legyen értelme grindolni, sajnos párhavonta újabb és újabb dungeonöket kellene megnyitni rewardokkal, ettől élnek az MMO-k is. Biztos vagyok, hogy van simán annyi bevételük RMAH-ból, amivel egy kisebb csapatot rá lehetne állítani erre. Elég fura, hogy még mindig arról szól, hogy beállsz a drop szempontból legkedvezőbb chapterre és várod, hogy kihulljon AZ item. PvP megbukott, a Paragon szinteket meg nekem baromira nem adták el anno mint "új endgame". 2013 van, hahó!
Egyébként fenti felvetésem csupán költői. A játék sikeres, miért is nyúlnának bele komolyan. Velem van a baj, hogy esetenként holmi konzoljáték jobban leköt már a grindolásnál.
Xbox GT: nozsolt
-
Xeper
csendes tag
Nagyon egyszerű a megoldás: az expansion világa olyan lesz, mint egy külön realm. Tehát mikor megjelenik a játék, akkor játszhatsz a már meglévő 10db paragon 100-as, tápos karaktereddel, de csak az alapjáték keretein belül. Vagy válthatsz a másik 'világba', ahol a történet egy várossal hosszabb, a tárgyak durvábbak... újabb 10 karaktert húzhatsz fel (hiszen külön játék), mindet a megjelenéskor nulláról. Vagy átkonvertálhatsz egy már meglévő karaktert expansion karakterré, de mivel karaktertől függetlenül lesz kezelve a paragon szint, lesz egy sima 60-as karid. Szerintem.
-
törölt tag
And the grind goes on...
Egyébként jól néz ki, gondolom lesz benne anyag
-
mephi666
nagyúr
válasz #32839680 #10 üzenetére
szerintem a leendő cuccok statjaiból megítélve nem ad akkora bónuszt, hogy pusztán a plvl elvigye a karaktert még a szétosztható statokkal sem így szemétség lenne lenullázni azokkal szemben, akik +1000órát beleöltek mondjuk: ezek kapnának kis bónuszt (főleg mf+gf), de a kezdők sem éreznék akkora hátrányban magukat
ui: amit viszont nem láttam: új hero slot-okat is kapunk? crusader miatt járna kettő, mert minden kaszt/nemből felvittem poénból 1-1 karaktert 60-ra és nem szívesen törölnék közülük
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
bolondember
MODERÁTOR
látom én voltam az egyetlen hülye akinek meg sem fordult a fejében, hogy pénzt fognak kérni érte?!
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Okés, akkor neked sose lesz ez a játék meg
Dio3-at első nap vettem, végigvittem két karakterrel normálon, eggyel pedig továbbmentek infernóig és ott abbahagytam, de ne nem mondanám, hogy nem érte meg nekem az árát. Azalatt a kb 40-50 óra alatt amíg játszottam vele, jól éreztem magam.
A Slime draws near! Command?
-
mephi666
nagyúr
kevesebb, de jobb fog esni... szerintem nem gond: t*köm televolt, hogy átlag szerintem 3-4 teljes inventory sárgát le kellett dobnom az árusnál, mire 1-1 jobb item akadt, a legendek minőségéről nem is beszélve...
accra menő paragon (felső határ nélkül) meg? szerintem úgy érdemes megcsinálni, hogy a karakterenként külön-külön gyűjtött xp-t egybefésüli és úgy kap az acc egy "közös plvl-t", mert kitolás lenne azzal, akinek van mondjuk 4 plvl100-a és ugyanúgy plvl100-ról indulna, mint akinek 1 van... első szintről jelen állás szerint sem nehéz felmenni 60-ra, nem probléma szerintem a plvl-bónusz (meg úgy sem az adja a játék lényegét, hogy ->60/70 fejlődjön az ember)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
-
törölt tag
a druidát majd megkapod a következő kiegben
én amúgy nem fogok további pénzt költeni a d3-ra, ár/érték arányban nekem nem érte meg, hamar végignyomtam, az "endgame"-et pedig egyáltalán nem élveztem.
esetleg jövőre megveszem a kieget, ha max 1-2 ezer forintért akciózzák... de 10k körül kizárt. -
mephi666
nagyúr
mi is bízunk benne... d2-nél is 2 karakter jött, egy melee+1 ranged szerintem/szerintünk blizzconon mutatják be a köv karaktert... az act hosszát pedig olyasmire tippelném, mint a1/2/3... d2nél is a4 p*csafüst hosszúságú volt és itt is, aztán a5 normál méretet kapott
eddig tetszenek a kiegészítő újdonságai (egy részükről már hónapok óta tudni lehetett: loot2.0, itemizáció, stb)
-
A videó 10 pontos, a gameplay tetszetős. Jöhetne már
A Slime draws near! Command?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy ruhás topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s