- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
megint én
őstag
válasz Wolverine #93 üzenetére
Na ezaz. Csinálnak, de Warcraftból, ami közel sem annyira érdekes mint a Dio, vagy SC, mert csak olyasmi lesz mint a gyűrűkurva. Ami mellesleg sztem jó volt, csak minek még egy hasonló. A másik meg, hogy Igen, épp ilyen kell, sőt ez is IMAX 3D, és nem szívesen várnék rá, csak össze kééne állni egy filmes csapattal. Úgy már menne talán.
-
Wolverine
félisten
válasz megint én #92 üzenetére
Csinálnak. Warcraftot. Nem animációs lesz, abból ugyanis egy ilyen 3 perces videó elkészítése ~1 évi munkát jelent a Blizzard megfelelő teamjének.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
megint én
őstag
Csináljanak már
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!_ MOZIFILMET _!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vagy a Diablot, vagy a Starcraftot megnézném, de nagyon!
-
GeryFlash
veterán
Tudom, hogy azt hiszed, hogy én vagyok az örök pesszimista, de nézd meg, mit írok egy far cry3 cikkhez, witcher cikkhez, Company of heroes 2-höz, portal 2-ről, batman gamehez, path of excile (nem számít a grafika, ha a game jó, mondjuk a 10fős ausztrál csapat szebb játékot hozott össze mint a 100fős blizzard 5 év alatt). De ugyanakkor szeretem az indie címeket is, mint például a trine vagy a magicka, a paradox studio brutál rts-esit is szeretem.
Egyébként az említett torchlight is meg van és eljátszogatok vele, tényleg jobb mint a diablo 3 negyed annyi pénzért.Egyszóval lehet még az én hatalmas mércéimnek is megfelelni, nem kell sok hozzá, csak ne legyen rókabőr, és jó ár érték arányban legyen a játék, és esetleg a grafika a kiadáskor megfeleljen. Mindegyiken megbukott a Diablo 3 (mondjuk rókabőr nem volt, azok majd a kiegek lesznek 10ezer ft+-ért.).
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
-
Ghoosty
őstag
válasz #51736960 #84 üzenetére
Ugye tudod, hogy ez némileg önellentmondás. (Nem szerves rész az AH, csak egy lehetőség)
D2-ben jó volt, hogy évekig tartott, mire végigértél. Itt meg az a baj, hogy nem esik szinte semmi jó. Lehet, hogy itt is 1-2 év alatt esne ugyanolyan jó cucc mint ami a végigjátszáshoz kell. Tehát megvan ugyanaz. Az már csak rajtad múlik, hogy használod-e az AH-t vagy sem.
Én összesen 1 db fegyvert vettem 20k-ért, mert véletlenül beleakadtam és úgy játszottam végig infernot) Nem tudom, milyen MP level volt, mert nem volt bekapcsolva az állítási lehetőség. Azóta vettem már pár másik dolgot hasonló árkategóriában és csak eladok. Eddig a legnagyobb eladásom 250k volt. Én a játék élvezetéért játszom, jólesik hogy szétverhetem egy kötegnyi ellen fejét. Ezért is örülök a "loot run" bevezetésének. Azt nekem találták ki. Lenyomok egy-két 20-30 perces menetet több időm úgysincs egyben.Én annyit látok, hogy a legtöbben már felnőttek, mások lettek az igényeik és ezért nem élvezik azt, amit eddig élveztek, de minden másban keresik a hibákat. Én pl imádtam az igazi 4x játékokat. (IG2, Space empire, stb) Mostanában megint találtam egy két nagyon jót, de már nem kötnek le annyira főleg azért, mert már nem tudok 2-3 órát egyhuzamban rászánni.
-
GeryFlash
veterán
Ez egy érdemi hozzászólás volt a részedről, mélyen cáfoltál...
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Helmoras
őstag
válasz #51736960 #84 üzenetére
Ez szerencse kérdése is, én elég sokat toltam vele 1300 óra körül, és nekem bőven potyogtak jó cuccok(de másoknak is elég csak a d3 topicot vagy a trades topicot figyelni), több százezer forint lett csak az általam talált cuccokból, más kérdés hogy a tandíj el is vitte .
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
az AH a diablo3 szerves része, és én sem gondoltam volna, hogy ilyen előnyökhöz juttat majd. igazából már a fél infernón túl voltam, mire felfogtam, hogy következő napra befejezem a játékot ebben a tempóban.
#81: erre annyit tudok mondani, hogy lvl60 után játszottam még kábé egy hónapot a játékkal, mp4-5-ön nyomtam, és ezalatt az idő alatt egyetlen olyan item sem esett, amit akár csak néhány százezer goldért el tudtam volna adni.
nagyjából 100 óra játék után semmi olyan nem esett, ami akár csak megközelítette volna az ah-ban tömegében, bagóért vesztegetett cuccokat. -
KubanitoS
veterán
-
szitt
csendes tag
A videó nagyon tetszett. Diablo 3 megvan első naptól kezdve, de gyorsan meguntam.
Majd ez a kieg hátha újra meghozza a kedvet. De ebbe már nem ugrom bele megjelenéskor rögtön, az is biztos.Felhőt oszlatok. Formában tart.
-
Ghoosty
őstag
válasz #51736960 #51 üzenetére
Az ilyen hozzászólásokon mindig jót röhögök.
Ha ennyire tönkreteszi az AH a játékélményt, akkor mi a fenéért használod???
Ha neked örömet okoz, hogy évekig tart mire végig még egy játékon, akkor most is megteheted. Ne vásárolj semmit, még bagóért sem. Ilyen egyszerű és ugyanolyan lesz, mint régen. -
-
GeryFlash
veterán
A Diablo 3 legnagyobb érdeme a csomagolás volt. Az a faszipántos kihajthatós doboz, benne a játékkal, amiben egy korrekt kézikönyv volt. De maga a doboz nagyon szépen volt illusztrálva, előrendelő voltam a konzolokszervíznél meg is kaptam 12500Ft-ért
A játékról: életem legnagyobb tévedése volt!! Ott csücsül az az áldott szép doboz a polcon, és mindig ha meglátom el fog a vágy hogy játsszak vele. Leülök, és 10 perc után kinyomom a francba, utána azon gondolkozom, hogy ebből a pénzből 3-4-szer ihattam volna haverokkal, mehettem volna csajozni. Nem vagyok egyedül, aki megpróbálta dobozzal együtt eladni a játékot (elvileg így szabad, de nem, a szabályzat mindent tilt)...
Az a faék skill rendszer ami a játékban van, az a bugyuta történet amit ki se toltam mert annyira idegesítő volt a csaj, konkrétan a szeme előtt öltem a zombikat de ő b+ szkeptikus marad Az az olajfestmény grafika, ami 2008-ban se volt szép, 2012-ben egyenesen randa, de ők erre még 2017-ig kiadnak kiegészítőt, erre szavak nincsenek A baj, hogy a fanok így is venni fogják, hiába kerül majd 11 ezerbe, hiába lesz benne alig több content, hiába lesz elavult az egész, nem, shut up and take my money szint.A hangok gyengék voltak, semmi ijesztő zene csak sima iparos munka, a hangulat meg... A dio2 és a dio 3 hangulata közt olyan különbség van, mint a Narnia és Game of Thrones között, gyakorlatilag egy Fable vagy Torchlight féle gyerek mese volt.
A cinematicok mondjuk jól néztek ki, és jók voltak, igazából ennyi maradt a régi Blizzardból....
Ez a videó meg megint szép lett, megint venni fogják, és a lefizetett/kontár/töketlen szaksajtó majd asszisztálni fog 80-90%-os tesztekkel, és a Blizzard megint le tol egy rókabőrt az emberek torkán. Hiába, meglátszik az Activision hatása.Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
-
CocooN-z
őstag
mástéma: csak én bennem fogalmazódik meg az h kezd ez kissé uncsi lenni? Nem hatalmas, de Dio fannak érzem magam, persze a D3- t már rég nem vettem elő. Mit értek unalmas alatt? Azt h kezdd kissé Dragon Ball Z-s lenni az egész: harcolunk (eddzünk), jönnek a kis gonoszak legyűrjük őket, majd utána a nagyonak jöhet a köv. epizód, megint harcolunk a kicsik ellen, jön a nagy puff következő...olyan monotonná vált már ez, és most is, a RoS kiegnél is ez lesz, végig gurulunk az ACT on jön Malthael, kissé erős lesz, de kb 2 perc alatt ki fogjuk nyírni szvsz, hiába tud majd egy két új trükköt. Nem igen érzem azt amit a régebbi blizzard játékoknál éreztem, h feszült voltam szinte minden első act (dio) vagy bevetés (sc & wc) előtt....Tudom HnS és ez már csak ilyen, de sok más hasonló game is van ahol simán lehet izgulni, nem tom, valami hiányzik.
SRY ez kikívánkozott belőlem, off is inkább.
[ Szerkesztve ]
BRSZK 10.0 - 2025.06.07-08 !!!
-
Persze, csak azt ne feledd, hogy míg a lapcsalád többi tagját fizetett fizetett újságírók készítik, talán sokan főállásban, addig a Gamepodon minden tartalom úgymond hobbiból készül, bárki írhat hírt és tesztet, szabad a pálya. Kicsit olyan, mint a Logout, csak játék a fő profilja.
A Slime draws near! Command?
-
Wolverine
félisten
Ha a Gamepod azt a szintet akarja elérni, mint a hardveres portálok között a PH!, akkor ez nem lenne megengedhető. Mondjuk nem vagyok benne biztos, hogy ez még cél
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Z10N
veterán
Rosszul fogalmaztam az "ahogy"-t akartam volna hasznalni. Szoval hosszab act, ahogy az d2act5 is volt. Imperiust meg tartogatnam, ahogy a Wrath-ben is korvonalazodik vannak gondok korulotte, o viszont lehetne a kovetkezo "bukott", mar csak a nephalem-mel valo viszonya miatt is.
[ Szerkesztve ]
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
Z10N
veterán
Mas tema. Azt nem ertem, hogy a Blizzard miert ilyen nevetseges szintemelest csinalt. Plusz 10 szint az semmi, tekintve meddig nem lesz ujabb kiegeszito. Mas szemszogbol nezve ha valaha el akarjak erni a lvl100-t, akkor 4 kiegeszito kene (ilyen tempoban 2020ra jonne ki az utolso, ezzel wow szintre "emelve") es keltem, hogy ilyen kaliberu szereploket tudnanak felhozni vegig. Szvsz en 80-ra raktam volna a limitet, az egyetlen uj kaszt, a crusader egyelore eleg. A kovetkezo expansion-nek pedig Imperiust gondolnam es egy shapeshifter kasztot, illetve ugye a lvl100-t. Remeljuk az ujabb ACT-ok combosabbak lesznek, mint pl.: Baal.
-
Z10N
veterán
Ezzel nem ertunk egyet. Egy hirportalnak az az ertelme, hogy a hireket minnel hamarabb (es pontosan) az olvasok ele tarja. Ha csak kesve jonnek le a hirek, akkor az inkabb egy blog. Szerintem presztizsebol fakadoan nem engedheti meg az utobbit ez a lapcsalad. Az pedig, hogy a hir mit tartalmaz, nem hatarozhatja meg milyen gyorsan kell elterjednie vagy milyen kozonsegnek, de ez mar egy masik tema. Csupan megjegyeztem.
-
X3B6O0X
aktív tag
válasz KubanitoS #55 üzenetére
Szerintem meg pont ezért jobb a Dio3. Ha ki akarsz próbálni egy új buildet, nem kell újra végigvinni a játékot, hanem beállítod magadnak, hogy mit akarsz, és mész (esetenként túrsz pár hasznosabb felszerelést az AH-ból).
"...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
-
Z10N
veterán
Milyen "bukott angyal"? Izual egy bukott arkangyal, de ha mar hasonlitani kellene akkor inkabb Inarius.
Onszantabol hagyta el a HH-t, miutan a WS megsemmisult. Amugy meg a gamepod frissen tartasa nincs a
helyzet magaslatan.# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
janos1988
addikt
válasz bolondember #13 üzenetére
Úgy mennek itt a dolgok, hogy elkészítették a Diablo 3-at, aztán szétzúzták, mint a lélekkövet. És most szép lassan összerakják. Majd ha kijön a 3. vagy 4. kieg, na akkor lesz teljes a game, ahogy eredetileg meg kellett volna jelennie. Magyarul egy szóval, bőrlehúzás
A cinematic viszont megint N1. Jöhetne már belőle ilyen grafikával egy anime.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
P00By
nagyúr
Alig várom!
-
CocooN-z
őstag
"noticed that El'druin (the Sword of Justice) went straight through Malthael in the trailer, and didn't do anything. According to lore, El'druin is "capable of cutting anything and anyone, except the righteous which it cannot harm" (Quote: http://diablo.gamepedia.com/Tyrael)."
Mind blown
BRSZK 10.0 - 2025.06.07-08 !!!
-
Wolverine
félisten
válasz KubanitoS #55 üzenetére
Szerintem nem volt az. Vannak játékok, amelyeknél valóban élvezet egy másik karakterrel játszani; de a D2 számomra nem ilyen volt.
-
goodboy007
senior tag
0:49-nél hammerdin, mint a régi szép időkben !
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
KubanitoS
veterán
válasz Wolverine #53 üzenetére
De azért azt te sem tagadhatod, hogy elég poén volt "felhúzni" egy új karit. Megvolt a maga hangulata, ha találtál egy új buildet és ki akartad próbálni, vajon jobb-e, mint az előző, illetve szerintem tök jó volt, hogy külön voltak a más-más buildre specializálódott karakterek. Javazon + Infinty és feküdt mindenki.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
mephi666
nagyúr
válasz Wolverine #53 üzenetére
igen, statelosztás meg annyi, hogy: str/dex annyi, amennyi a cuccok követelménye miatt kell (dex esetleg max blokk miatt), maradék vitre, energy meg 0 (warmth+cuccok feltolják annyira, amennyire kell) ...így konkrétan kb semmi jelentősége nem volt a statoknak (engem nem zavar a hiányuk)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Wolverine
félisten
válasz #32839680 #49 üzenetére
"Pedig oda kellett figyelni hogy okosan oszd el a stat és a skill pontokat."
Nem. Csak utána kellett olvasni egy D2-es weboldalon, hogy milyen build éppen a király, és ahhoz milyen elosztás a jó. Aztán azt kellett követni gondolkodás nélkül. A D3-ban meg te választhatod ki, milyen build fekszik neked a kb. azonosan teljesítők közül. Végeredményben ugyanazt fogod csinálni mindkét játékban: farmolsz addig, amíg ki nem esik a kezedből az egér...
-
KubanitoS
veterán
válasz #51736960 #51 üzenetére
Nem mondtál nagy újdonságot. Szerintem az egyik alapvető probléma a D3-mal talán az, hogy úgy érződik, legalábbis nálam biztosan, hogy a termék elsősorban pénzcsináló gépezet és csak utána játék.
Az AH-ra pedig sajnos rá van kényszerítve a játékos, ha érvényesülni akar. Egyszerűen nem lehet a játékot végigjátszani csak a talált cuccokkal az AH igénybevétele nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz KubanitoS #50 üzenetére
nálam az AH ölte meg a játékot, egy hétvége alatt lement az inferno, bagóért vásárolt cuccokkal.
d2-vel évekig játszottam, mire egy palával meglett a hell.oké persze, d3-ban lehet mp-t állítgatni, de az messze nem ugyanaz az érzés, mintha egy nehézségi fokot tud le az ember. (na és az elégedettség, amikor d2-ben megkaptam a "patriarch" titulust)
amúgy az a szomorú, hogy egyáltalán nem lett rossz a játék a d3, de az AH annyira felborította a balanszt, hogy számomra élvezhetetlen lett.
a rmah-ról már nem is beszélek... -
KubanitoS
veterán
Értem én, jogos is a kritika, azonban be kell látni, hogy a Diablo játékokban az egérkattogtatás az elsődleges, nem pedig a történet. Amúgy a második rész története szerintem is egész ütős volt, a harmadikkal összehasonlítva pláne!
-
KubanitoS
veterán
válasz WayneGace #43 üzenetére
Erre nehéz bármit is mondani. A Diablo játékoknak sosem a történet volt a nagy erősségük, a gameplay meg olyan, mint amilyennek lennie kell. A játékélmény majd elválik, az alapjátéknál is (hosszútávon) a tartalommal volt az alapvető probléma.
(#18)kabalthenbk: Ezzel teljesen egyetértek. Ha hetente-kéthetente lett volna valamiféle event, vagy akármi új cuccokkal, új labirintusokkal stb... akkor senki sem mondhatná, hogy unalmas a játék és nem foglalkoznak vele.
[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
Olvasva ezt a sok elalélást, szinte már félve írom le, hogy mennyire gyengének tűnik számomra. A cinematic marha gyenge lett. Technikailag persze kiváló, mint mindig. De hangulata és története is semmi, zéró. A végén meg ez a én vagyok a legtökösebb beszólás. Hát... A gameplay? Hm, nem emiatt fogok újra játszani d3-al.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
Wolverine
félisten
válasz #32839680 #37 üzenetére
Szerintem fogunk még Imperius ellen is harcolni
#39: látod, embere válogatja. Nekem a D3 az első a sorozatból, amivel 1 óránál többet tudtam játszani anélkül, hogy teljesen elunnám.
-
KubanitoS
veterán
Diablo 2-t hét évig toltuk haverokkal. Diablo 3-at megjelenése után két hónapig bírta közülünk a legfanatikusabb. Jó két hónapja jó pár patch után ismét elővettük, de nagyjából két-három hétig tartott a varázs. Sajnos hosszútávon unalmas a játék. Kíváncsi vagyok, a kiegészítő tud-e valami újdonságot nyújtani, ami kitolja a játékélményt.
-
wikings2
őstag
Paladin szagot érzek. Jöhet!%!%!
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Glenda
addikt
Várós
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
leslieke
Jómunkásember
Jöhet. Előbb az alapjáték, aztán ez.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Rexdemon
aktív tag
Ami van, az nehezen nevezhető "endgame"-nek, max unlimited farmolásnak. Majd ha tényleg 1-2k huf lesz (az nem egykét éven belül lesz sztem) akkor megveszem. A nagy lelkesen, első körben 17k huf-ért megvett D3at gyak életem egyik legrosszabbul elköltött pénzének számolom... (ár volt benne, érték vajmi kevés)
Victory needs no Explanation; Defeats allows NONE.
-
Wolverine
félisten
válasz #32839680 #26 üzenetére
Az eredeti tervek szerint az inferno nehézséget mindenképpen az aktuális szintkorláthoz balance-olják, vagyis nem lesz egyszerűbb az első 4 Actben farmolni infernón, mint ma... Aztán meglátjuk a gyakorlatban.
-
X3B6O0X
aktív tag
Érzésem szerint ennek már az alapjátékban benne kellett volna lennie.
"...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
-
Helmoras
őstag
Őmm, Megjelenésről van valami? Jövő nyár eleje? vagy esetleg előbb?
-
gabber01
addikt
Ennél sokkal több újdonság kéne. Annak idején az alap Dio 2 sem volt vmi nagy durranás, aztán a LoD mindenért kárpótolt. Normális drop kellene, itemeknél vissza lehetne hozni a normal, exceptional, elite fajtákat, rúnák, stb. Meg ha már totál elbaszták a skill tree-t, akkor legalább normálisan lehetne használni a skillseteket és menet közben lehetne cserélgetni egész sorokat, különböző situkra összeállítani skill sorokat és vmi billkombóval azonnal váltani, nem ez a marhaság hogy harc közben ha váltasz várjál fél/1 percet míg aktív lesz. Ezzel tönkre vágták az egész koncepciót, hogy "alkalmazkodj" meg a többi f*szság.
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
Prof
addikt
A trailer elejen megijedtem hogy takarekosra fogtak az animot, de szerencsere csak bevezetes volt
Remelem majd learazzak a normalt nemsokara 10k-t nekem nem er. -
TaS1kaaa
tag
Előrendelős
-
Angel1981
veterán
"Fejlődik vagy inkább átalakul a Loot rendszer, ami eredményeképpen jóval kevesebb tárgy fog "potyogni", viszont cserébe értékesebbek és karaktereinkhez jobban illők lesznek."
Úgy legyen!
A videó meg szokásos Blizzard minőség!
-
nofi
addikt
Én azt nem értem, hogy miért nem tudnak folyamatosan bővülő játékot produkálni. Persze oké, hogy párevente kiadnak egy nagyobb tartalombővítést, de ahhoz, hogy legyen értelme grindolni, sajnos párhavonta újabb és újabb dungeonöket kellene megnyitni rewardokkal, ettől élnek az MMO-k is. Biztos vagyok, hogy van simán annyi bevételük RMAH-ból, amivel egy kisebb csapatot rá lehetne állítani erre. Elég fura, hogy még mindig arról szól, hogy beállsz a drop szempontból legkedvezőbb chapterre és várod, hogy kihulljon AZ item. PvP megbukott, a Paragon szinteket meg nekem baromira nem adták el anno mint "új endgame". 2013 van, hahó!
Egyébként fenti felvetésem csupán költői. A játék sikeres, miért is nyúlnának bele komolyan. Velem van a baj, hogy esetenként holmi konzoljáték jobban leköt már a grindolásnál.
Xbox GT: nozsolt
-
Xeper
csendes tag
Nagyon egyszerű a megoldás: az expansion világa olyan lesz, mint egy külön realm. Tehát mikor megjelenik a játék, akkor játszhatsz a már meglévő 10db paragon 100-as, tápos karaktereddel, de csak az alapjáték keretein belül. Vagy válthatsz a másik 'világba', ahol a történet egy várossal hosszabb, a tárgyak durvábbak... újabb 10 karaktert húzhatsz fel (hiszen külön játék), mindet a megjelenéskor nulláról. Vagy átkonvertálhatsz egy már meglévő karaktert expansion karakterré, de mivel karaktertől függetlenül lesz kezelve a paragon szint, lesz egy sima 60-as karid. Szerintem.
-
törölt tag
And the grind goes on...
Egyébként jól néz ki, gondolom lesz benne anyag
-
mephi666
nagyúr
válasz #32839680 #10 üzenetére
szerintem a leendő cuccok statjaiból megítélve nem ad akkora bónuszt, hogy pusztán a plvl elvigye a karaktert még a szétosztható statokkal sem így szemétség lenne lenullázni azokkal szemben, akik +1000órát beleöltek mondjuk: ezek kapnának kis bónuszt (főleg mf+gf), de a kezdők sem éreznék akkora hátrányban magukat
ui: amit viszont nem láttam: új hero slot-okat is kapunk? crusader miatt járna kettő, mert minden kaszt/nemből felvittem poénból 1-1 karaktert 60-ra és nem szívesen törölnék közülük
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
bolondember
MODERÁTOR
látom én voltam az egyetlen hülye akinek meg sem fordult a fejében, hogy pénzt fognak kérni érte?!
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Okés, akkor neked sose lesz ez a játék meg
Dio3-at első nap vettem, végigvittem két karakterrel normálon, eggyel pedig továbbmentek infernóig és ott abbahagytam, de ne nem mondanám, hogy nem érte meg nekem az árát. Azalatt a kb 40-50 óra alatt amíg játszottam vele, jól éreztem magam.
-
mephi666
nagyúr
kevesebb, de jobb fog esni... szerintem nem gond: t*köm televolt, hogy átlag szerintem 3-4 teljes inventory sárgát le kellett dobnom az árusnál, mire 1-1 jobb item akadt, a legendek minőségéről nem is beszélve...
accra menő paragon (felső határ nélkül) meg? szerintem úgy érdemes megcsinálni, hogy a karakterenként külön-külön gyűjtött xp-t egybefésüli és úgy kap az acc egy "közös plvl-t", mert kitolás lenne azzal, akinek van mondjuk 4 plvl100-a és ugyanúgy plvl100-ról indulna, mint akinek 1 van... első szintről jelen állás szerint sem nehéz felmenni 60-ra, nem probléma szerintem a plvl-bónusz (meg úgy sem az adja a játék lényegét, hogy ->60/70 fejlődjön az ember)
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
a druidát majd megkapod a következő kiegben
én amúgy nem fogok további pénzt költeni a d3-ra, ár/érték arányban nekem nem érte meg, hamar végignyomtam, az "endgame"-et pedig egyáltalán nem élveztem.
esetleg jövőre megveszem a kieget, ha max 1-2 ezer forintért akciózzák... de 10k körül kizárt. -
mephi666
nagyúr
mi is bízunk benne... d2-nél is 2 karakter jött, egy melee+1 ranged szerintem/szerintünk blizzconon mutatják be a köv karaktert... az act hosszát pedig olyasmire tippelném, mint a1/2/3... d2nél is a4 p*csafüst hosszúságú volt és itt is, aztán a5 normál méretet kapott
eddig tetszenek a kiegészítő újdonságai (egy részükről már hónapok óta tudni lehetett: loot2.0, itemizáció, stb)
-
A videó 10 pontos, a gameplay tetszetős. Jöhetne már
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Fotók, videók mobillal
- Sorozatok
- Adobe Photoshop
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s