Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• GeryFlash

veterán

válasz ldave #90 üzenetére

Tudom, hogy azt hiszed, hogy én vagyok az örök pesszimista, de nézd meg, mit írok egy far cry3 cikkhez, witcher cikkhez, Company of heroes 2-höz, portal 2-ről, batman gamehez, path of excile (nem számít a grafika, ha a game jó, mondjuk a 10fős ausztrál csapat szebb játékot hozott össze mint a 100fős blizzard 5 év alatt). De ugyanakkor szeretem az indie címeket is, mint például a trine vagy a magicka, a paradox studio brutál rts-esit is szeretem.
    Egyébként az említett torchlight is meg van és eljátszogatok vele, tényleg jobb mint a diablo 3 negyed annyi pénzért.

Egyszóval lehet még az én hatalmas mércéimnek is megfelelni, nem kell sok hozzá, csak ne legyen rókabőr, és jó ár érték arányban legyen a játék, és esetleg a grafika a kiadáskor megfeleljen. Mindegyiken megbukott a Diablo 3 (mondjuk rókabőr nem volt, azok majd a kiegek lesznek 10ezer ft+-ért.).

[ Szerkesztve ]

Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?

• GeryFlash

veterán

válasz ldave #79 üzenetére

Ez egy érdemi hozzászólás volt a részedről, mélyen cáfoltál...

Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?

• GeryFlash

veterán

A Diablo 3 legnagyobb érdeme a csomagolás volt. Az a faszipántos kihajthatós doboz, benne a játékkal, amiben egy korrekt kézikönyv volt. De maga a doboz nagyon szépen volt illusztrálva, előrendelő voltam a konzolokszervíznél meg is kaptam 12500Ft-ért

A játékról: életem legnagyobb tévedése volt!! Ott csücsül az az áldott szép doboz a polcon, és mindig ha meglátom el fog a vágy hogy játsszak vele. Leülök, és 10 perc után kinyomom a francba, utána azon gondolkozom, hogy ebből a pénzből 3-4-szer ihattam volna haverokkal, mehettem volna csajozni. Nem vagyok egyedül, aki megpróbálta dobozzal együtt eladni a játékot (elvileg így szabad, de nem, a szabályzat mindent tilt)...
    Az a faék skill rendszer ami a játékban van, az a bugyuta történet amit ki se toltam mert annyira idegesítő volt a csaj, konkrétan a szeme előtt öltem a zombikat de ő b+ szkeptikus marad :W Az az olajfestmény grafika, ami 2008-ban se volt szép, 2012-ben egyenesen randa, de ők erre még 2017-ig kiadnak kiegészítőt, erre szavak nincsenek :U A baj, hogy a fanok így is venni fogják, hiába kerül majd 11 ezerbe, hiába lesz benne alig több content, hiába lesz elavult az egész, nem, shut up and take my money szint.

A hangok gyengék voltak, semmi ijesztő zene csak sima iparos munka, a hangulat meg... A dio2 és a dio 3 hangulata közt olyan különbség van, mint a Narnia és Game of Thrones között, gyakorlatilag egy Fable vagy Torchlight féle gyerek mese volt.
    A cinematicok mondjuk jól néztek ki, és jók voltak, igazából ennyi maradt a régi Blizzardból....
    Ez a videó meg megint szép lett, megint venni fogják, és a lefizetett/kontár/töketlen szaksajtó majd asszisztálni fog 80-90%-os tesztekkel, és a Blizzard megint le tol egy rókabőrt az emberek torkán. Hiába, meglátszik az Activision hatása.

Új hozzászólás Aktív témák