- Assassin's Creed Shadows - Újabb játékmenet részleteket kaptunk
- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
Tudom, hogy azt hiszed, hogy én vagyok az örök pesszimista, de nézd meg, mit írok egy far cry3 cikkhez, witcher cikkhez, Company of heroes 2-höz, portal 2-ről, batman gamehez, path of excile (nem számít a grafika, ha a game jó, mondjuk a 10fős ausztrál csapat szebb játékot hozott össze mint a 100fős blizzard 5 év alatt). De ugyanakkor szeretem az indie címeket is, mint például a trine vagy a magicka, a paradox studio brutál rts-esit is szeretem.
Egyébként az említett torchlight is meg van és eljátszogatok vele, tényleg jobb mint a diablo 3 negyed annyi pénzért.Egyszóval lehet még az én hatalmas mércéimnek is megfelelni, nem kell sok hozzá, csak ne legyen rókabőr, és jó ár érték arányban legyen a játék, és esetleg a grafika a kiadáskor megfeleljen. Mindegyiken megbukott a Diablo 3 (mondjuk rókabőr nem volt, azok majd a kiegek lesznek 10ezer ft+-ért.).
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
GeryFlash
veterán
Ez egy érdemi hozzászólás volt a részedről, mélyen cáfoltál...
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
GeryFlash
veterán
A Diablo 3 legnagyobb érdeme a csomagolás volt. Az a faszipántos kihajthatós doboz, benne a játékkal, amiben egy korrekt kézikönyv volt. De maga a doboz nagyon szépen volt illusztrálva, előrendelő voltam a konzolokszervíznél meg is kaptam 12500Ft-ért
A játékról: életem legnagyobb tévedése volt!! Ott csücsül az az áldott szép doboz a polcon, és mindig ha meglátom el fog a vágy hogy játsszak vele. Leülök, és 10 perc után kinyomom a francba, utána azon gondolkozom, hogy ebből a pénzből 3-4-szer ihattam volna haverokkal, mehettem volna csajozni. Nem vagyok egyedül, aki megpróbálta dobozzal együtt eladni a játékot (elvileg így szabad, de nem, a szabályzat mindent tilt)...
Az a faék skill rendszer ami a játékban van, az a bugyuta történet amit ki se toltam mert annyira idegesítő volt a csaj, konkrétan a szeme előtt öltem a zombikat de ő b+ szkeptikus marad Az az olajfestmény grafika, ami 2008-ban se volt szép, 2012-ben egyenesen randa, de ők erre még 2017-ig kiadnak kiegészítőt, erre szavak nincsenek A baj, hogy a fanok így is venni fogják, hiába kerül majd 11 ezerbe, hiába lesz benne alig több content, hiába lesz elavult az egész, nem, shut up and take my money szint.A hangok gyengék voltak, semmi ijesztő zene csak sima iparos munka, a hangulat meg... A dio2 és a dio 3 hangulata közt olyan különbség van, mint a Narnia és Game of Thrones között, gyakorlatilag egy Fable vagy Torchlight féle gyerek mese volt.
A cinematicok mondjuk jól néztek ki, és jók voltak, igazából ennyi maradt a régi Blizzardból....
Ez a videó meg megint szép lett, megint venni fogják, és a lefizetett/kontár/töketlen szaksajtó majd asszisztálni fog 80-90%-os tesztekkel, és a Blizzard megint le tol egy rókabőrt az emberek torkán. Hiába, meglátszik az Activision hatása.Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Gumi és felni topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Windows 11
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Samsung watch 7 44mm ezüst színű (5 napos) okosóra eladó
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD