Új hozzászólás Aktív témák
-
vonSux
őstag
Szerintetek van értelme most elkezdeni a játékot vagy ez a vonat már elment (gondolok itt arra, hogy mindenképpen kell még legalább három szintén minimum szintű partner, stb)?
-
KaitouP
nagyúr
válasz basaharc502 #110 üzenetére
Mondták hogy only console a game, ne is várd PC -re. Talán majd a folytatás, bár ilyen üzletpolitikával bukás lesz.
Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
basaharc502
aktív tag
Kicsit feléleszteném a topikot!
Sokmindent leírtak már előttem a játékról, ami viszont számomra nagy szívfájdalom, annak ellenére, hogy sokan nincsenek megelégedve vele, hogy nem jelent meg pc-re. Ilyen jellegű játékból nem nagyon van pc-n talán a Borderlands széria, de mint azt írták is előttem a képi világa nekem sem jön be, így a játék sem kötött le túl sokáig. A nyár folyamán felröppent a hír, hogy pc compatibility testert keresnek és persze azonnal felcsillant a szemem...azóta azonban semmi infó nincs, csak találgatások...Azt hittem, hogy a taken king megjelenésével majd esetleg jön valami bejelentés is pc-s fronton, de ezidáig semmi.
Akik játszanak vele biztos jobban látják a dolgokat, mennyi esélyt adtok a pc-s változat bejelentésének? Vagy inkább hagyjam a fenébe és koncentráljak az SW: Battlefrontra?[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
NA ennyi idő elteltével mi a vélemény? Van benne tartalom? Nyomjátok még?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
WongFeiHong
senior tag
Tipikus az a játék, amiről nem lehet pár óra után véleményt mondani, idő kell neki. Nekem alpha tetszett, ha lesz rá keret, beruházok rá. Az meg egyértelmű, hogy a konzolfikák egyből élősködnek a pontszámok miatt...
-
Šolaire
veterán
-
Döglött Róka
veterán
Nagyobb a terulet okosabb az ui, tobb fegyver uj varazslatnem, rengeteg boss Mivel az elsot vegigtoltam joparszor, konnyebbnek tunt mint az elso, de ez csak onamitas. Leraktam 2 honapra es utana ugyanugy buntetett.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
[Prolixus]
addikt
Pont ez az, hogy úgy voltam vele, ha tényleg olyan kimagasló játék, akkor beruházok rá, csúnyaság meg magas konzolos játékár ellenére. De több tesztet elolvasva, meg legalább 3-4 órányi gameplay nézegetés után, ez egy újabb felfújt lufi. Lehet jó játék (sőt, biztosan az), de ekkora hype, brutális fejlesztési költség, plusz egy Bungie név után többet vár az ember. Borderlands fanként más szempontból is gyérnek tűnik az egész, btw
"én nem "csúnyábbnak" nevezném, hanem valamivel egyszerűbbnek"
Így is lehet fogalmazni. A csúnya emberek sem csúnyák végülis, csak nem feleltethetőek meg a standard szépségideálnak. Az effektek jóval szegényesebbek, plusz nagyon homályos a játék PS3-on a current-gen verzióhoz képest (gondolom az alacsonyabb felbontású textúrák miatt).
[ Szerkesztve ]
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
Šolaire
veterán
válasz Döglött Róka #99 üzenetére
Eladtam steamen van meg a második része jövőre ha lesz alá vas nekiesek . Van olyan mint az elsö esetleg jobb?
“Praise The Sun” \[T]/
-
VIC20
őstag
Hát, én is vártam, és most szomorú vagyok. Engem mindig is a történet érdekelt a játékokban, nem a ,,favágó" részek.
Tuti, hogy lesz majd történet is benne - ha megveszi az ember a DLC-ket...
[ Szerkesztve ]
-
Šolaire
veterán
válasz Döglött Róka #90 üzenetére
Ez nagyon jó példa amit felhoztál Dark Souls-t kétszer egymás után toltam végig boxon. A másodikat nem viszi a gépem azzal csak jövőre fogok játszani. Megvallom férfiasan először el akartam adni annyira felidegelt egy hét után függővé válltam
“Praise The Sun” \[T]/
-
Šolaire
veterán
válasz [Prolixus] #94 üzenetére
Ott a pont csak jól esett leírni.(Bocsi ezt orichalcos-nak szántam)
[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
Bad Pritt
félisten
Persze, érthető, ha nem lenne csúnyább, akkor nem is kellett volna next-gen.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
AAAgold
senior tag
én nem "csúnyábbnak" nevezném, hanem valamivel egyszerűbbnek
nincs akkora különbség a két kép között minőségileg, amit a játékélmény ne tudna kárpótolni, ha tényleg olyan jó játék - szerintem
"Miért imádják az aranyat? Nem lehet megenni..."
-
Bad Pritt
félisten
válasz [Prolixus] #91 üzenetére
Annyival szerintem nem csúnyább, mint amennyivel lehetne.
PS3 - PS4 összehasonlításSome motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
[Prolixus]
addikt
Kár, hogy ennyire üres lett a játék. Filóztam rajta, hogy kiadjak egy ronda változatért (PS3) annyi pénzt, de így aztán nem. Max tényleg ha jön egy felturbózott PC verzió. Bár szerintem ilyen nem lesz. Ugyanis korábban felmerült itt, hogy voltak hírek a PC változatról. Hát kb. annyi volt, hogy nem volt már idejük rá, de nem zárják ki. EZ nem sokat jelent sajnos.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
CybonTom
tag
Nézd meg őket jobban akkor... pld a crimeracft-ban konkrétan még tárgy készítés is van, csak abban sem volt elég tartalom + történet, így ráuntunk arra a játékra... de hogy halál pont olyan játékot mint amilyen a destiny nem fogsz találni pc-n az tuti, hiszen mind elviekben különbözik... ahogy az mmo-k is, mégis mind mmo... mmofps kategóriába tartozó pedig több is van (mindegyiknek van valami baja, még a borderlands 2-nek is, a graf, de ezt már tárgyaltuk ez már csak ízlések és pofonok) és ebbe a népes táborba tartozik a destiny is...
-
Šolaire
veterán
válasz Döglött Róka #84 üzenetére
Egyébként évek óta olvasó vagyok de csak a napokban döntöttem a regisztálás mellett,de nem bántam meg ha ilyen vén rókák is vannak itt mint én
“Praise The Sun” \[T]/
-
Tison
tag
Egyetértek a teszttel. De hibái ellenére engem be szippantott ez a világ és még elég sok embert. Van sok hiba, de újra és újra le ülök és játszok vele és jól szórakozok. Ez jó játék
-
Šolaire
veterán
válasz Döglött Róka #82 üzenetére
Tény hogy öregebb vagyok meg kevesebb időm van játszani is. Nekem a játékidővel van a legnagyobb gondom nálam 50-60 óra a minimum😊
“Praise The Sun” \[T]/
-
Döglött Róka
veterán
Szerintem mi lettunk oregebbek es ezaltal igenyesebbek, megfejelve azzal, hogy idonk sincs annyi. Valogatni kell. A gyerkocok mindennel eljatszanak (ahogy en is 15 eve) kulonben a CoD sem porogne.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Scholes9
nagyúr
Abszolút nem akarok vitát, de elég nagy a hype a játék körül, ahogy nézem. Kíváncsi leszek, h emlékezni fog-e valaki rá mondjuk 2-3 év múlva
PS5 Pro + PS VR2 <-> 65” S90C <-> MacBook Pro 14” M4 Space Black
-
Bad Pritt
félisten
válasz Döglött Róka #65 üzenetére
Azaz, nem akartuk elhinni. Dropship jobbról, megáll, lebeg, leugrik az öt pici, utána a két nagy, dropship balra el. Másodpercre pontosan, mint a Halóban.
-
CybonTom
tag
Igen, egyet értünk sok dologban, mert pénzügyileg ezt a részt tényleg nem fogják bukni, hála a konzolos pangásnak és a reklámoknak... ám régebben azt nyilatkozták, hogy ez a játék és a világa maga egy hosszú távú project része, amit ezzel a játékkal akarnak felfuttatni (ha emlékeim nem csalnak). Erre viszont ez a játék így alkalmatlan (mint ahogy szerintem hiba belőle a pc-seket is kihagyni) és ezért írtam, hogy ezt így benézték... viszont ha tényleg neki esnek kicsit és kikupálják a hibákat/hiányosságokat, akkor még szólhatna nagyot utólag is...
Amúgy jah, sajna igaz, hogy a mostanában divatos 10-15 órás játékidőkhöz mérten, ez maga a Háború és Béke (a mostaniakhoz képest még a c64-es Creatures 1-2 is hosszabb volt )...Mindenesetre én még mindig azt mondom, hogy örültem volna annak, hogy ha kiemelkedően sikerül és kicsit megrengeti ezt az álló vizet ami van ilyen témában...
[ Szerkesztve ]
-
nofi
addikt
Jaja, tudják ők mi fán terem a játékkiadás:
1. PS4, XOne-ra alig van pár fps, nemhogy mmo-szerű játék
2. Végy egy ismert csapatot és egy beválthoz nagyon hasonló címet
3. Reklámmal feledtetni lehet a hiányosságok nagy részétMajd a PC-s verziónál fog kiderülni igazán, hogy mekkora durranás ez a Destiny. Tekintve, hogy online kapcsolatot igényel, warez nem igazán lesz ellenérv. Ha lenne már konzolom, tuti venném a Destinyt, bármilyen is lett, annyira pangás van. Pont ez volt az első olyan játék amire azt mondtam, hogy ha mellé lesz még 2-3 cím ami érdekel akkor X360, PS3 után jöhet a PS4. Az egy dolog, hogy ez a 2-3 "azonnal kell" cím sincs még, de a Destiny sem közelíti meg az ingerküszöbömet. Mindegy, talán majd ha egyszer lesz Destiny GOTY...
Xbox GT: nozsolt
-
.LnB
titán
Nem gonoszságból írom, de ezt nem nézték ők be. Amit írtam korábban: legkevesebb belefektetett munkával, a legnagyobb profitot akarták elérni. Nem kellett mást csinálniuk mint reklámozni orrba-szájba a játékot. Ennyi. Tudták nagyon jól, hogy ez kevés. Bár! Ha belegondolsz a mostani játékok nem hosszabbak. MMO létére gáz, hogy ilyen rövid. De mint FPS lövölde manapság még hosszúnak is mondható.
Ezeknél ki van minden előre találva. Majd lenyilatkozzák, hogy ők hallgatnak a rajongókra, és komolyan veszik a visszajelzéseket. És a második rész már egy épkézláb játék lesz, nem egy prológus.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
CybonTom
tag
Nem is azt mondtam, hogy nincs ilyen, hanem, hogy nem túl sok. A Borderlands 2 talán az egyik ilyen, de mint te is írtad, annak a grafikai környezete az ami nem mindenkinek jön be.
Kíváncsi vagyok mit fog a Destiny összehozni, ha felismerik a kiadónál, hogy ezt a startot így nagyon benézték és kell pár igazi tartalmi frissítés hozzá, főleg úgy, ha a konzolon nincs igazi ellenfele esetleg...[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
De van ilyen, a Borderlands 2.
És ha minden ígéretet betartanak akkor lenne a játék olyan mint a BL2.
És az nem is lenne baj, mert az egy nagyon jó játék. Engem így is érdekel nagyon a Destiny a hibái ellenére, mert ezzel a stílussal valamiért levettek a lábamról. Ismerek olyan embert akinek bejönne a BL kettő, csak a grafika fura neki. Neki lenne tökéletes a Destiny. Én pl, valami írtozatosan grandiózus dolgogra számítottam a megjelenéskor. Ez elmaradt :/„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
CybonTom
tag
Ha mindent beleraknak amit ígértek, ha átgondolt a fejlődési rendszere, jobb kicsit az AI által irányított karakterek összedolgozottsága (most csak azokat írom, amiket olvastam itt a tesztben, illetve a kommentekben, mert ugye én nem játszottam vele), a története ütős és megteremti a hangulatot a játékhoz és a felfedezés-fejlődés örömét képes hosszabb távra megtartani, akkor messze ki tudna emelkedni a többi mmo közül mégpedig pont azért mert fps... ugyanis az ilyenekből igazán kiemelkedő nincs túl sok, olyan ami hosszú távra leköt/kikapcsol meg végképp alig akad a játékok között... mivel a legtöbb esetben az fps-t valamiért csak agyatlan v. taktikai játékként képesek elképzelni a nagyobb kiadók/fejlesztők (tisztelet a kivételnek)...
Amúgy abban azért kicsit egyetértünk, hogy önmagában az, hogy fps vagy tps, vagy izometrikus, nagyjából csak ízlés dolga, de azért vannak páran, akik egy ilyen esetben jobban bele tudják élni magukat a játékba, ha fps-ből nézik a játékot.Mindenesetre kár érte, hogy ilyen csalódáskeltően kezd.
[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
Az egesz Destiny egy Halo: Firefight
En ott mosolyodtam el a beta idejen, hogy ugyanugy dropshipekrol ugralnak le a mobok. Szinte ugyanazzal a tempoval, ugyanabban a felallasban.
-
kovsol
titán
Lehet nem a legtartalmasabb játék, de engem rég fogott meg ennyire játék.
PvP-be még pár játék módot remélem beraknak.
Halo Reachben imádtam a Firefight játék módot, remélem ide is jön majd valamelyik DLC-ben. Vagy az is jó lenne ha a szörnyek bőrébe bújva is lehetne multizni.May the Force be with you!
-
whitezo88
nagyúr
én is azt látom hogy inkább puffant, mint durrant, de taps jár azért, hogy kiadnak egy félkész játékot (sztoriban, kidolgozottságban stb) teljes áron, majd további DLC-kkel folytatják.
Vö.: [link]
-
CybonTom
tag
válasz #08052480 #54 üzenetére
Pc-n pedig rengeteg ilyen próbálkozás van, egy kis kereséssel szép listákat találhatsz (bár a legtöbbnek nem maradt meg a címe még játék után se, mert ugyanúgy félig készek voltak mint a Destiny a tartalmat illetően, ahogy ezt írtam is), mivel az fps és az mmo is alapvetően pc orientált piac. De pont az a lényeg, hogy még PC-n sincs túl sok komolyabban kidolgozott tétel (félkész próbálkozás viszont van elég), ezért is írtam, hogy felkavarhatta volna akár a teljes piacot, ha kiemelkedően sikerül (ilyenkor ugyanis más nagyobb fejlesztők/kiadók is rákapnak, hogy a sikert leutánozzák és ezen próbálkozásokból néha születik is 1-2 jó).
-
Sirandrish
legenda
Nah erről ennyit.
Ennek is nagyobb volt a füstje mint a lángja..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
tomas51
senior tag
30fps ez az exkluzív next gen ps4 játék 2014-ben?
Ez nem semmi. Grat.
Legalább 1080p? -
Hát valahol várható volt. Amelyik játékot ekkora hype övezi, rendszerint a büdös életben nem tudja átugrani azt a lécet, amit elé tettek ki. A Watch Dogs is eltaknyolt, és ez is, bár itt azért jóval mérsékeltebb az egész. De akkor is.
All→M8
-
törölt tag
Marmint milyen pc exkluziv konkurenciaja lenne a Destiny-nek ami nehezitene az ervenyesuleset?
szerk: most olvasom a masik hsz-ed, miszerint hisz az ilyen fps-be oltott rpg-s mmo-k választéka (főleg ha a kidolgozottságot is nézem) erősen kevés még pc-n is.
Azaz magad sem tudod
[ Szerkesztve ]
-
CybonTom
tag
válasz BabMester #52 üzenetére
Azt gondoltam, hogy a mostani nextgen konzolokon nem nagyon van konkurenciája, a kérdés az, hogy az előzőeken, x360/ps3 -on van e... de tippre azon se nagyon van... és akkor így lehet kaszálni félkész progival is...
Amúgy szerintem még mindig nagyon gáz, hogy egy program ekkora költségvetésből, ennyire kidolgozatlanul/átgondolatlanul kerül kiadásra és az, hogy már mindenki azt várja, hogy jön majd úgyis a dlc ami majd megtölti tartalommal, holott ennek eleve nem üresen kellett volna kijönnie... de tudom, megvolt már máshonnan a nagy kinyilatkoztatás, hogy az emberek megszerették a dlc-ket...
Egyébként én attól függetlenül, hogy pc-ra nem jött/jön ki a játék, vártam, mert lehet, hogy úgy globálisan megmozgatta volna kicsit a piacot, ha az átlagból kiemelkedően sikerült volna, hisz az ilyen fps-be oltott rpg-s mmo-k választéka (főleg ha a kidolgozottságot is nézem) erősen kevés még pc-n is...
-
BabMester
senior tag
Ki kell várni a DLC-ket mit adnak hozzá, rengeteg kidolgozott nagyon messzire elvezető alagút meg komplett palyareszek vannak amik le vannak zárva, 1-2 bugnak koszonhetoen viszont be lehet jutni, csak üresek, girmore kártyákkal az eddigi bolygók mellett ott a jupiter is meg (ha jól rémlik) a szaturnusz.. (írnak a rajta lévő fagyott varosokrol) szóval lesz itt tartalom idővel.. csak gondolom húzni akarnak rajta
Xbox1-ps4-en nincsen konkurenciája, most kezdenek el meg csak jönni majd a nagyobb játékok rá..
-
CybonTom
tag
Üdv Mindenkinek!
A teszt érdekes lett úgy is, hogy nincs konzolom, de azért van már mögöttem pár játék... és így már értem azt is, hogy miért nem jött ki pc-re... ott ekkora konkurencia mellett, ilyen kevés tartalommal szinte percek alatt elásta volna magát... a kérdés az egyébként, hogy ha tényleg ilyen bődületesen drága volt a fejlesztése a proginak akkor azt mire költötték (persze a reklámra költött részén kívül), hogy még így sem sikerült megcsinálniuk azt, amit promóztak, hisz ennek a játéknak ütnie kellett volna, helyette viszont ahogy olvasom mindenhol, csak tisztes iparos munka lett, rengeteg hiányossággal és átgondolatlansággal.
Egyébként akik kicsit járatosabbak a konzolos felhozatal terén, van ennek a játéknak konzolon egyáltalán komoly konkurenciája (mert ha nincs, akkor értem az eladásokat)? -
nofi
addikt
Nicsak, dreampage, hogyhogy itt Gamepodon írsz?
Xbox GT: nozsolt
-
Bandi995
aktív tag
És valahol azt olvastam, hogy 10 évre már meg is lett előre tervezve a támogatása... 30 perc után untam meg, fel is fordulnék, ha ezzel kéne még 9 év 11 hónap 30 nap 23 óra és 30 percet játszanom
-
BabMester
senior tag
-
törölt tag
Ezt csak sajat maguknak koszonhetik.
TESO-nal is az volt a gond, hogy azt hireszteltek allandoan, hogy milyen sokba kerul a jatek fejlesztese.
Ezzel csak feleslegesen feltornaztak a jatekosok kivancsisagat es ertelemszeruen az elvarasokat is.
Kinezetre tenyleg nagyon jol nez ki de az soha nem eleg a jatekosok megtartasara / jatekosbazis novelesere, tartalom kell ami majd eldonti a jatek jovojet is.Haldoklik a Destiny
-
törölt tag
Kiváncsi lettem volna, hogy a költségvetésből mennyit költöttek a reklámra
-
oriic
HÁZIGAZDA
Little Light-os beszólás csak nekem tetszett?
Live-Die-Respawn
-
Liquid Snake
aktív tag
Jó lett a teszt! Grat
A Hideo Kojima Game
-
AAAgold
senior tag
ha már így megemlítetted a profitéhséget és a sírást egy bekezdésben, csak jelezném, hogy a 100db-os papírzsepi általában már csak 90db-os...
hogy némileg on is legyek, a destiny reklámkampány közben olvastam az 1983-as ET játékról, amit elástak a sivatagban - pontosabban, a hátteréről, hogy mennyire eldurrant az agya a moguloknak, az ótvar játékba 100m USD+ t pumpáltak bele - valahogy az 500m USD fejlesztési költség hallattán némi párhuzamot véltem felfedezni, hogy már nem a játékkészítők pörgetik ezt az egészet, nem is a normál üzleti terv, hanem megint előjött a kiadók részéről a gondolat, hogy "akkor beletolunk csilliárd dollárt az egyik végén a fekete doboznak, a másik végén meg kijön az über játék és mindenki erre költi az összes pénzét és 3x csilliárd lesz a profit"
rókabőr lehúzással is sokat tudnak kaszálni, de eleve úgy hozzáállni (és finanszírozni), hogy ez tuti siker lesz, még meredekebbnek tűnik - eleve nem is értem, mire tudtak elkölteni 500m USD-t
"Miért imádják az aranyat? Nem lehet megenni..."
-
hemaka
nagyúr
Nem rossz játék, de a történet eléggé semmilyen és érezni, hogy hiányzik belőle pár DLC, de elnézve az eladási adatokat hamarosan érkeznek...
crazy mudi dog ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Raysen623 #30 üzenetére
Hja itt kicsit érdekes az emberek felfogása. Ez a játék jó. Nagyon jó a hibái ellenére is.
Valamelyik nhárman voltunk haverok. Én Budapestről, haver Nyíregyházáról, (Prof) meg egy ismerős lány Amerikából. (Kidus)
Kivoltunk már mindannyian de beletoltunk 4-6 órát a játékba egyhuzamban. Addig nem voltunk hajlandóak felkelni amíg heti küldetést nem csináljuk meg.... Minden bajunk volt már, alig éreztük kezünket, de muszáj volt. Egyszerűen húzott magával. Pedig mennyit anyáztunk...
Látható, hogy igenis magával ragad a játék. Egyszerűen túl sok mindent ígértek a fejlesztők. Amiket én elhiszek nekik, de max 3-4 DLC múlva kapja meg azt az állapotot amit eredetileg terveztek neki.
.LnB
Ugyanmár, ismersz már. Engem nem zavar.
Live-Die-Respawn
-
Raysen623
addikt
Én leginkább azon csodálkozom, hogy ha kijön egy akármilyen játék 7/10-es pontozással, akkor de jó és rögtön rohannak megvenni. Most kijön ez is, de rögtön csak sz@r, meg bukás a szöveg...szerintem itt én vagyok a hülye
Tényeket tekintve és a tesztet: ez egy jó játék! Grafikailag és hangzásilag tökéletes, tartalmilag és mechanikáját illetően még csiszolandó, de komolyan kérdezem: melyik hasonló játék volt utóbbi kettőben tökéletes? Szerintem egyik sem. ÉN ki fogom próbálni a játékot előbb-utóbb és amint eljutok egy PS4 beszerzéséig meg is fogom venni oszt jó napot Aki meg azokra hallgat akik itt fikáznak, az meg is érdemli...de inkább játszon COD-alA MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
törölt tag
válasz gyuribácsi88 #5 üzenetére
Az életemet rámerném tenni akár most azonnal is hogy ha xbox one exkluzívként jött volna ki a játék akkor mindenhol 10/10-et kapott volna.
El sem tudom kepzelni mikepp lehet ilyen ostobasag mogott a realitas legkisebb szikrajat is felfedezni
De mivel a bungie inkább a sony felé fordult és magasról tett az ms-re
Detto nonszensze - mi az, hogy tettek rajuk? Jott mindket MS konzolra, Sony meg tejelt nemi exkluziv tartalomert - eros uldozesi mania kell ahhoz, hogy valaki ezt osszefuggesbe hozza a nem teljesen makulatlan ertekelesekkel.
Cikkhez: jo olvasni, hogy ahol kell es ahol mindig is a Bungie jelentette a csucsminoseget ott meg mindig veszett eros a jatek: es ez a gunplay. Ha mas nem, emiatt majd mindenkepp kiprobalom.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Nem kérdezősködtem utána, hogy ki tudnám e próbálni.
Szerintem lenyomtam már pár évet kockulással ahhoz, hogy videók és leírások alapján is el tudjam dönteni mi tetszik, mire érdemes pénzt áldoznom. Ezzel a játékkal is ezért váram, mert manapság semmiben sem lehet már bízni ha játékokról van szó. (Na jó talán Blizzard, Valve és MGS) Vártam az értékeléseiteket. És jól tettem. És az utolsó mentsváram is ledőlt. Nagyon drukkoltam a Destiny-nek, hogy felrúgja a mai trendet, és tényleg jó lesz. Ha így lett volna megvettem volna. De lassan annyit csalódtam a játékiparban az évek alatt, hogy nincs új játék ami érdekelne. És nem (csak) azért szapulom én a CoD-ot és a Titanfail-t, mert mint játék annyira sz*rok. Hanem azok jelképezik ezt az igénytelenséget számomra. Manapság azon kapom magam, hogy kizárólag több éves játékokat játszottam végig az elmúlt időkben. MGS széria, Arkham széria, Borderlands 2. Mellette pedig only multiplayer CS:GO, Dota2, QuakeLive stb. Jelenleg a BL2-be 65h-t toltam bele, nem jut eszembe játék az elmúlt 5-6 évből amit SP módban ennyit toltam volna. És a legszomorúbb sajnos az, hogy a Bungie-ra nem is tudok haragudni, hogy elcseszték. Itt a játékosokkal van probléma (a vevőkkel). Mert ez mára az egyik legnagyobb iparág. Ami régen nem iparág volt, régen szenvedéllyel alkották meg ezeket a játékokat, sokszor a fejlesztők a saját megélhetésüket kockára téve. Szívük lelkük benne volt, és ez látszott is a produktumon. Szóval ez mára nem más mint ipar. Ahol a keresletet elégítik ki. Mindezt a profitmaximalizálás érdekében, a legkevesebb munka belefektetésével kívánják elérni.
Nem vagyok én jós, vagy a BudapesTV ezoműsorának egy szereplője, de úgy látom, hogy ez csak rosszabb lesz. Már kopogtatnak az ajtón a fizetős demo-k, és lassan azon sem leszünk meglepődve, ha elkezdenek terjedni a pay to win játékok. Ráadásként pedig lesz még vagy 20 Cod, NFS, és Titanfail (vagy ezeknek a klónja).
Személy szerint ott tartok, hogy van egy biztos játék amit instant megveszek a MGSV és egyet nagy valószínűséggel, az Arkham Knight. Persze vannak ígéretes játékok amiknek hagyok időt, nem ugrok rájuk rögtön. Viszont mit meg nem adnék azért, hogy olyan játékélményben legyen részem mint a NoLF, Mafia, Half-Life, Warcraft, Quake játékok esetében.
Köszi orichalcos, hogy kisírhattam magam a válladon. Tudom kicsit elkalandoztam, és válasznak ez cseppet erős, de ez most kijött belőlem.
Eme kis szösszenetet a Zewa Hungary támogatta 100db-os zsebkendővel, amit telesírtam bánatomban.
(#23) HáGé: Nem persze, nem játszhatatlan mocsok, de tök átlagos. Semmi több.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
félisten
Videókat néztem rőla de szerintem a mesterséges inteligencia igencsak gyenge lett , sőt kifejezetten bugyutának tűnik, pedig nem a legkönnyebb fokozaton tolta a youtubos csóka. Gránát elől elfutni vagy elugrani luxus...
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Bad Pritt
félisten
Nagyon elvetemült haternek kell lenni ahhoz, hogy rossznak tartsd a WD-t. OK, a hype átcsapott csalódott utálathullámba (ez a Destinyt nem fenyegeti szerintem), de távolról sem játszhatatlan mocsok, mint ahogy sokan mondják.
-
.LnB
titán
Jó teszt, bár a szinkronról nincs szó benne csak a zenéről, és azt mondják elég neves szinkronosok vettek részt a munkálatokban.
Én borzasztó csalódott vagyok. Vártam ezt a játékot. Igaz nem terveztem megvenni most rögtön. De ez a játék jelentette számomra a reménysugarat a sok szutyok és szutykok folytatása közül. Többször leírtam mennyire tisztelem a Bungie-t, hogy mernek újat létrehozni. Ami végül sikerült, de sajnos a számomra legfájóbb ponton buktak el. A tartalomnál. Engem nem érdekelne ha nem szép, ha nem tökéletes FPS. De legyen hosszú, izgalmas, lehengerlő. Szippantson be a hangulat hetekre, hónapokra.
Ez a grafika nekem már így is az a szint, hogy "mentenlepetélek". Mint ha simogatnák kellemesen a szememet. Mert engem a grafika sosem érdekelt. Éz a latvényvilág már messze túltesz az igényeimen.
De sajnos mélyebben is vannak problémák, a loot és az RPG rendszerben is.Mindennek ellenére még mindig játszanék vele. Viszont mivel új konzolom nincs és a 360-ba már nem szívesen ölök pénzt, így várok a PC-s verzióra. Remélhetőleg az már a következő tartalmas DLC-kel kerül kiadásra. (ha lesz.) Sőt az is eszembe jutott, hogy mivel nem túl pozitív a fogadtatás. Lehet , hogy pár héten belül lehet vadászni olcsóért. De ezek után nem tudom megéri e nekem.
És egy valamit ne felejtsünk el ez a játék még talán így is kiemelkedik napjaink rosszabbnál rosszabb játékai közül. Fel tudnám itt sorolni pár kedvencemet.Szomorú ezt írni, de így ebben a formában is többre tartom mint a többi "vetélytársát". Lehet, hogy csak hónapok múlva nyeri el a "végleges" formályát, sok DLC és Patch után. De remény még van. Nem hiszem, hogy a "sorsa" meg lenne már most pecsételve. Régen egy ilyen "üres" félkész játék heteken belül a süllyesztőbe végezte volna. Ma már nem, meglehet ezt tenni, ez a normális mostanában.
(#4) HáGé WD: " Így is nagyon jó játék persze"
Ne idegesítsél már fel![ Szerkesztve ]
-
Prof01
veterán
Remek teszt! Teljes mértékben egyetértek a leírtakkal.
Számomra csalódás a játék, egy ütős sztorit vártam, tele tartalmakkal, de pont ebbe lett a leggyengébb.
A jól sikerült játékmenet, látvány és zenék miatt a legnagyobb jóindulattal is maximum 7/10-et érdemel nálam.Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
nzozz
aktív tag
Végülis miért kéne 125 000 000 000Ft -ból a várakozásoknak megfelelő, tartalmas, egyedi játékot kiadni...
[ Szerkesztve ]
-
Shing
őstag
Na, most hogy kiderült h egy átlagos játék lett, jöhetne valami egyenlő játékreklámozási kampány, mert nem érdemelte meg a heti 3 hírt és lesznek még ilyen játékok.
-
davidsone
addikt
a túlhájpolt halo/border klón
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
Bad Pritt
félisten
Mint Batman. Itt-ott, mindenütt, csak a jelet kell kirakni.
Destiny-t én sem vártam messiásként, nem úgy, mint ismerősöm, akinél betáztunk is egy kicsit, de számomra zavaróan sok volt a Halo hatás a játékban. Ez részben lehet placebo, bele akarom látni, de akkor is zavart sajnos.
-
Bad Pritt
félisten
Az, hogy jobbat ígértek. Így is nagyon jó játék persze.
Sajnálom, hogy kicsit kipukkadt ez a Destiny lufi. Érdekes volt az előzetes koncepció, talán a sok plusz tartalom majd megdobja az egész játékot, csak a kezdés lesz nyögvenyelős.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Valahol igen, valahol nem. "Házörzőéknél" inkább a grafikai oldalon, meg játékmenetnél voltak gondok a korábban bemutatottakhoz képest. Itt inkább a tartalom hiánya, meg a sablonos történet a legnagyobb gond szerintem. Nálam kicsit csalódás a játék, ettől függetlenül imádom, mert magába ránt, ha tehetem naponta több órát is elszenvedek vele. (Kidus és Prof tudna erről mesélni. )
Live-Die-Respawn
-
SzDavid99
tag
Ez is úgy járt mint a Watch Dogs?!
Switch FC: SW-2552-2661-4912
Új hozzászólás Aktív témák
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Akvarisztika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Renault, Dacia topik
- Metal topik
- Hobby elektronika
- Apple notebookok
- Interactive Brokers társalgó
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest