Új hozzászólás Aktív témák
-
Döglött Róka
veterán
Nagyobb a terulet okosabb az ui, tobb fegyver uj varazslatnem, rengeteg boss Mivel az elsot vegigtoltam joparszor, konnyebbnek tunt mint az elso, de ez csak onamitas. Leraktam 2 honapra es utana ugyanugy buntetett.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Döglött Róka
veterán
Szerintem mi lettunk oregebbek es ezaltal igenyesebbek, megfejelve azzal, hogy idonk sincs annyi. Valogatni kell. A gyerkocok mindennel eljatszanak (ahogy en is 15 eve) kulonben a CoD sem porogne.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Döglött Róka
veterán
Az egesz Destiny egy Halo: Firefight
En ott mosolyodtam el a beta idejen, hogy ugyanugy dropshipekrol ugralnak le a mobok. Szinte ugyanazzal a tempoval, ugyanabban a felallasban.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- PlayStation 5
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- New Super Mario Bros. U eladó!
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest