- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Nem kérdezősködtem utána, hogy ki tudnám e próbálni.
Szerintem lenyomtam már pár évet kockulással ahhoz, hogy videók és leírások alapján is el tudjam dönteni mi tetszik, mire érdemes pénzt áldoznom. Ezzel a játékkal is ezért váram, mert manapság semmiben sem lehet már bízni ha játékokról van szó. (Na jó talán Blizzard, Valve és MGS) Vártam az értékeléseiteket. És jól tettem. És az utolsó mentsváram is ledőlt. Nagyon drukkoltam a Destiny-nek, hogy felrúgja a mai trendet, és tényleg jó lesz. Ha így lett volna megvettem volna. De lassan annyit csalódtam a játékiparban az évek alatt, hogy nincs új játék ami érdekelne. És nem (csak) azért szapulom én a CoD-ot és a Titanfail-t, mert mint játék annyira sz*rok. Hanem azok jelképezik ezt az igénytelenséget számomra. Manapság azon kapom magam, hogy kizárólag több éves játékokat játszottam végig az elmúlt időkben. MGS széria, Arkham széria, Borderlands 2. Mellette pedig only multiplayer CS:GO, Dota2, QuakeLive stb. Jelenleg a BL2-be 65h-t toltam bele, nem jut eszembe játék az elmúlt 5-6 évből amit SP módban ennyit toltam volna. És a legszomorúbb sajnos az, hogy a Bungie-ra nem is tudok haragudni, hogy elcseszték. Itt a játékosokkal van probléma (a vevőkkel). Mert ez mára az egyik legnagyobb iparág. Ami régen nem iparág volt, régen szenvedéllyel alkották meg ezeket a játékokat, sokszor a fejlesztők a saját megélhetésüket kockára téve. Szívük lelkük benne volt, és ez látszott is a produktumon. Szóval ez mára nem más mint ipar. Ahol a keresletet elégítik ki. Mindezt a profitmaximalizálás érdekében, a legkevesebb munka belefektetésével kívánják elérni.
Nem vagyok én jós, vagy a BudapesTV ezoműsorának egy szereplője, de úgy látom, hogy ez csak rosszabb lesz. Már kopogtatnak az ajtón a fizetős demo-k, és lassan azon sem leszünk meglepődve, ha elkezdenek terjedni a pay to win játékok. Ráadásként pedig lesz még vagy 20 Cod, NFS, és Titanfail (vagy ezeknek a klónja).
Személy szerint ott tartok, hogy van egy biztos játék amit instant megveszek a MGSV és egyet nagy valószínűséggel, az Arkham Knight. Persze vannak ígéretes játékok amiknek hagyok időt, nem ugrok rájuk rögtön. Viszont mit meg nem adnék azért, hogy olyan játékélményben legyen részem mint a NoLF, Mafia, Half-Life, Warcraft, Quake játékok esetében.
Köszi orichalcos, hogy kisírhattam magam a válladon. Tudom kicsit elkalandoztam, és válasznak ez cseppet erős, de ez most kijött belőlem.
Eme kis szösszenetet a Zewa Hungary támogatta 100db-os zsebkendővel, amit telesírtam bánatomban.
(#23) HáGé: Nem persze, nem játszhatatlan mocsok, de tök átlagos. Semmi több.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- Xbox Series X 1TB
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel