Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Konzol Screenshot
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
[link] Innen már lehet tölteni, csak le kell frissíteni a Battle.net appot.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #15 üzenetére
Najo de a WoW az egy sikeres jatek ez meg szerintem 1-2 honap utan elfelejtodik az emberek szamara. Na de ennyi, nem akarok tobbet OFF-ba szemetelni mert meg a vegen nem lesz igazam es megtalaltok kesobb
-
törölt tag
válasz
MasterMark #12 üzenetére
Free Trial mint allando akarcsak a WoW-ban.
De biztos vagyok benne, hogy lesz korlatlan hetvegi akcio is ahol akarcsak OW ez is teljesen kirpobalhato lesz.
Nem vagyok tul bizakodo a jatekkal szemben. Arra volt jo, hogy a WoW-ban a Token-t felverje 100k-val, felesleges volt berakni a Blizzard Shop-ba
Tudom kisse negativ hangvetelu a dolog de nezzetek el -
törölt tag
Varhato volt. Akarcsak OW innentol kezdve ez is havonta 1x biztos elerheto lesz adott hetvegekre.
-
GodGamer5
addikt
Úgy kéne, mint az NFS-nél, hogy 10 óra korlátlanul és a kampányt végig is lehetne pörgetni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MasterMark #7 üzenetére
Még nem tudni.
-
MasterMark
titán
Mikortól lehet tölteni? Blizzard App-ban semmi nem változott még.
-
.LnB
titán
70 órát tettem bele. Abból 60 óra volt (mint utólag kiderült) teljesen értelmetlen grindolás. Nem azt mondom, hogy ne lehetne szeretni ezt a játékot, de ha egyszer belegondolsz, hogy most végül is mi a francért csinálom századjára - ezredjére ugyan azt a dolgot? Akkor majd leesik, hogy semmi értelme.
Farmolsz azért, hogy jobb cuccba farmolhass. Kb ennyiről szól. 305 a max szint, én a 300 elérése után uninstalláltam. Hamar kifullad, üres, repertitive. Nincs chat, se local chat, se guildchat. Csak a battle.net-es ismerősöknek lehet írkálni, vagy ha már csapatban vagy. Full random a loot, semmi ráhatásod nincs, a szerencsén múlik minden. De a grafika pofás.
-
G**@**B**!
tag
Na jó de hány órától free? Mert még most nem. Szeretném kipróbálni.
-
-
Faja. A BF2 meg a D2 között őrlődtem, de mindkettő "kihullott a rostán" (előbbi a P2W crate-es, utóbbi a segédprogramok blokkolása/bannolása miatt), de legalább kipróbálhatom... a Battlefield nem igazán kötött le, talán majd ez.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Ha valaki még mindig várt a vásárlással, az most tehet vele egy próbát, a free trialnak köszönhetően nem csak a sztoriba, de a többjátékos módba is belenézhetünk.
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Autós topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- LEGO klub
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topic
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest