Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
[link] Innen már lehet tölteni, csak le kell frissíteni a Battle.net appot.
Switch Tax
-
törölt tag
válasz MasterMark #15 üzenetére
Najo de a WoW az egy sikeres jatek ez meg szerintem 1-2 honap utan elfelejtodik az emberek szamara. Na de ennyi, nem akarok tobbet OFF-ba szemetelni mert meg a vegen nem lesz igazam es megtalaltok kesobb
-
törölt tag
válasz MasterMark #12 üzenetére
Free Trial mint allando akarcsak a WoW-ban.
De biztos vagyok benne, hogy lesz korlatlan hetvegi akcio is ahol akarcsak OW ez is teljesen kirpobalhato lesz.
Nem vagyok tul bizakodo a jatekkal szemben. Arra volt jo, hogy a WoW-ban a Token-t felverje 100k-val, felesleges volt berakni a Blizzard Shop-ba
Tudom kisse negativ hangvetelu a dolog de nezzetek el[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Varhato volt. Akarcsak OW innentol kezdve ez is havonta 1x biztos elerheto lesz adott hetvegekre.
-
GodGamer5
addikt
Úgy kéne, mint az NFS-nél, hogy 10 óra korlátlanul és a kampányt végig is lehetne pörgetni.
[ Szerkesztve ]
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
MasterMark
titán
Mikortól lehet tölteni? Blizzard App-ban semmi nem változott még.
Switch Tax
-
.LnB
titán
70 órát tettem bele. Abból 60 óra volt (mint utólag kiderült) teljesen értelmetlen grindolás. Nem azt mondom, hogy ne lehetne szeretni ezt a játékot, de ha egyszer belegondolsz, hogy most végül is mi a francért csinálom századjára - ezredjére ugyan azt a dolgot? Akkor majd leesik, hogy semmi értelme. Farmolsz azért, hogy jobb cuccba farmolhass. Kb ennyiről szól. 305 a max szint, én a 300 elérése után uninstalláltam. Hamar kifullad, üres, repertitive. Nincs chat, se local chat, se guildchat. Csak a battle.net-es ismerősöknek lehet írkálni, vagy ha már csapatban vagy. Full random a loot, semmi ráhatásod nincs, a szerencsén múlik minden. De a grafika pofás.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
G**@**B**!
tag
Na jó de hány órától free? Mert még most nem. Szeretném kipróbálni.
4K ULTRA beállításokon játtszom, egy GTX 1080 Titaniumot kérnék. Tessék, kettő lett maradhat?
-
senior tag
-
.LnB
titán
-
félisten
Faja. A BF2 meg a D2 között őrlődtem, de mindkettő "kihullott a rostán" (előbbi a P2W crate-es, utóbbi a segédprogramok blokkolása/bannolása miatt), de legalább kipróbálhatom... a Battlefield nem igazán kötött le, talán majd ez.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Renault, Dacia topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Google Pixel topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 5
- Sérthette a magánszférát a Siri, 95 millió dollárban egyezett ki az Apple
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- OLVASS! Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes 825GB Konzol! 2 Joystick
- Gamer PC RTX3080 AMD Ryzen 7 5700X
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest