Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
Az animációs sorozat meg filmek is elég gagyi lett.
A történet meg a kivitelezés is nagyon semmilyenre sikerült.
Pedig nagyon örültem ,hogy majd az animációs film végre jó lesz, de csak jó nagy koppanás lett a vége.
Inkább hagyják lógva a témát, mert úgy járnak vele, mint a Terminátorral.Tényleg, nem lesz valamikor Terminator RTS?
[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
KISDUCK
addikt
Aha nekem az adta, meg kicsit az animációs sorozatra emlékeztetett mert ott is volt hasonló ellenség. De hát ez megint tényleg az hogy kinek mi, mert ugye az első rész legendás, de a 2. és a 3. a közelébe sem érhet az elsőnek szerintem. A második rész hangulata nekem tetszett, az ilyen filmek nekem bejönnek, de legjobban "A dolog"-ra hasonlít ami nekem szintén igen betalált. A 3. rész meg nekem már sharkanado szinvonal volt és többször nem is akarom látni, de 2.-t az 2-3x már biztos láttam.
ON:
A demot letöltöttem sajnos még nem tudtam vele játszani, csak belenéztem. Az ingame grafika az tetszik, azt szerintem eltalálták, de az átvezető videó az inkább gagyi, nem hozta a filmes propaganda stílust. -
csibe1
addikt
A második, ami egy nyamvadt torony környékén játszódik?
Szerintem sehol sincs az első meg a harmadik részhez képest, de hát kinek mi.A videó alapján meg nem igazán jött be a játék. Egy-két szakaszt terelgetni, semmi bázisépítés, ez így nagyon sovány. Maradok a Soulstorm-nál.
A Dawn of War 2-re emlékeztet, és anno az se tetszett.tibaimp
A harmadik részben vannak mech-re hasonlító cuccok: [link]
Amúgy tényleg nem látni gyalogsági harcjárműveket a filmekben, úgy látszik arrafelé mindenki szeretett gyalogolni." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
B0RG9
kezdő
Ezt ki is próbálom
RESISTANCE IS FUTILE
-
tibaimp
nagyúr
Az 1. rész jó volt, nekem legalábbis nagyon tetszett, csak én a szárazföldi páncélozott járművek hiányát nagyon fájlaltam, de végül is, OK. Csak érdekelt volna, hogy később, mivel ez egy univerzum, ahogy fentebb is írták, vannak-e már benne.
A többi filmet nem láttam, vagy csak félig, mert kb. dupla ZS kategória, sajnos....A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
KISDUCK
addikt
Hát erre konkrétan nem emlékszem én se, a filmekből csak légierőre és gyalogságra emlékszek, de az animációs sorozatban voltak olyasmi "robotok" mint az Avatarban. Erről a projektről most hallok először, de kíváncsian várom és remélem lesznek benne olyan reklámok meg propaganda dumák mint a filmekben.
-
tibaimp
nagyúr
válasz Plazmacucci #1 üzenetére
Használtak benne tankokat, vagy bármely páncélozott földi járművet a későbbiekben, mint "univerzum"?
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Eversmann
aktív tag
Az a baj, a műfaj nem most a legnépszerűbb. Nem is várhatók forradalmi újítások.
Life is better with a Titan
-
félisten
Semmi új a nap alatt, de az univerzumot szeretem.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horgász topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Apple notebookok
- PlayStation 5
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest