- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- PLC programozás
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Home server / házi szerver építése
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bognar110
őstag
Szeretjük a zombis gamekat.
-
GoldenJ
tag
Nem lenen rossz, ha ez a játék abban a játéknemben diadalmaskodna, amelyben a Dead Rising 2 elbukott.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
TazLeacher #5 üzenetére
Nekem is, remélem a játékban is lesznek hasonlóan drámai hangulatú részek, nem csak az agyatlan hentelés.
-
sti10p
senior tag
Az a gond, hogy egy alapból hangulatos játékötletet sokszor tesznek tönkre az egy kaptafára menő megoldásokkal. Nekem a DR2 sem volt bejövős, mert agyatlan hent volt többnyire, hiába voltak benne jó ötletek. Ez az elszigetelt zombi sziget hangulat pedig tényleg horrorisztikus lehetne, de ahogy a zombihadat elnézem ez megint minden csak nem ilyesztő. Remélem azért kellemesen csalódok majd.
-
TazLeacher
nagyúr
Nagyon várós. A trailer nekem eszeveszett módon tetszett.
-
MrBrooks
tag
A csehek biztos kiteszenk magukért. Ha legalább olyan jó lesz, mint a Call Of Juarez, akkor szép sikerekre számíthat. Én már nagyon várom, muhaha.
-
Nekem anno a Left4Dead is bejött, ez is jónak tűnik. Lehet, zombis tucatjáték lesz, de egy darabig remélhetőleg el lehet szórakozni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egy új karakter mutatkozik be a Dead Island-ben, összesen három kép segítségével.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ford topik
- Ma végre bemutakozik a Destiny - The Edge of Fate
- One mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 27% Számla! ASUS TUF Gaming Z790-BTF WIFI Alaplap
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- Asus RTX 3060 12GB Dual V2 OC 192bit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest