Új hozzászólás Aktív témák
-
bognar110
őstag
Szeretjük a zombis gamekat.
[ Szerkesztve ]
-
GoldenJ
tag
Nem lenen rossz, ha ez a játék abban a játéknemben diadalmaskodna, amelyben a Dead Rising 2 elbukott.
A mai gyerekek nemcsak megveszik a vackot, hanem még azt is elhiszik róla, hogy király.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
TazLeacher #5 üzenetére
Nekem is, remélem a játékban is lesznek hasonlóan drámai hangulatú részek, nem csak az agyatlan hentelés.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
sti10p
senior tag
Az a gond, hogy egy alapból hangulatos játékötletet sokszor tesznek tönkre az egy kaptafára menő megoldásokkal. Nekem a DR2 sem volt bejövős, mert agyatlan hent volt többnyire, hiába voltak benne jó ötletek. Ez az elszigetelt zombi sziget hangulat pedig tényleg horrorisztikus lehetne, de ahogy a zombihadat elnézem ez megint minden csak nem ilyesztő. Remélem azért kellemesen csalódok majd.
XY
-
TazLeacher
nagyúr
Nagyon várós. A trailer nekem eszeveszett módon tetszett.
-
MrBrooks
tag
A csehek biztos kiteszenk magukért. Ha legalább olyan jó lesz, mint a Call Of Juarez, akkor szép sikerekre számíthat. Én már nagyon várom, muhaha.
[ Szerkesztve ]
Kivel érdemes üzletelni: --> MrBrooks
-
Nekem anno a Left4Dead is bejött, ez is jónak tűnik. Lehet, zombis tucatjáték lesz, de egy darabig remélhetőleg el lehet szórakozni vele.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
Új hozzászólás Aktív témák
gp Egy új karakter mutatkozik be a Dead Island-ben, összesen három kép segítségével.
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xbox Classic / Xbox 360
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest