Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
Azért én is megírom mi lett a bicikli rendelés vége.
Az eladó szerint használható gumik vannak rajta. Így néz ki a hátsó [link]
Aztán amikor kérdőre vontam hogy ez mi (persze vásárlás előtt külön megkérdeztem hogy minden rendben van-e a bringával) akkor már kezdett ködösíteni hogy nem az ő biciklije, meg hogy szerinte az még jó volt amikor feladta.
Give them hell Ukraine!
-
snecy20
nagyúr
válasz seniman #9896 üzenetére
Egyelőre én sem mondanék még semmit elhamarkodottan, majd elválik. Ezért is írtam, hogy még nem telt el "annyira" sok idő. Csak furcsa hogy idegen levélre azonnal reagál, az enyémet meg igyekszik ignorálni.
[ Szerkesztve ]
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
extasymajom
aktív tag
válasz seniman #9896 üzenetére
Akkor ennyit érnek az értékelések a hardveraprón.
De ne szaladjunk ennyire előre. várjuk meg, hogy ténylegesen lesz-e utalás. Az biztos, hogy a vevővel a reklamácitó is úgy kell kezelni mint ahogy eladás előtt kezelte. Sokat számít az eljárás minősége.Minden csak annyiért lehet eladni amennyiért megveszik
-
snecy20
nagyúr
válasz Silent77 #9894 üzenetére
Csak finoman annyit írtam neki, hogy örülnék, ha Szept. 8. délutánjára a számlámon lenne az összeg (ez is már lényegében 10 nap a visszajuttatást követően). Egyelőre még nem lopom a pénzt, nem olyan könnyű majdnem 50k-t nélkülözni, főleg ha az embernek terve lenne vele, és csücsülnek rajta. Ha se utalás, se válasz, akkor azt hiszem lesz teendőm bőséggel.
[ Szerkesztve ]
-
patomi
őstag
válasz snecy20 #9891 üzenetére
Úgy tűnik, bár nem értem, hogy regizhetett újra. (aláírásban a link)
Amilyen árak vannak aprón, még drágábban is el adhattad volna
(#9893) snecy20 ... Így már értem. (ennyire nem jártam körbe a dolgot)
[ Szerkesztve ]
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
snecy20
nagyúr
válasz Silent77 #9890 üzenetére
Jaja ő volt Ősember. Elég vaskos összegről van szó amúgy a nagy magyar átlag pénzekhez képes, úgyhogy kiváncsi vagyok. Persze ha ezt tudom, akkor nyomott áron elpasszolom valahol a terméket, aztán legfeljebb bukok az eredeti árához képest 5 vagy 10k-t rajta...
[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
Kicsit érdekesen működik Rambazár fórumtársunk. Az oldalán kiírt 7 napos próbagari keretein belül elálltam a vásárlástól, hiánytalan állapotában vissza is juttattam hozzá a terméket amilyen gyorsan csak tudtam időt és extra pénzt nem kímélve, amit ő át is vett, cserébe elvártam volna valami hasonló magatartást a pénz visszajuttatását illetően. Ennek a próbagarinak a lehetőségét direkt legelső levélváltáskor le is tisztáztam vele, hogy távollévő felek esetén is pont ugyanúgy él ez az elállási lehetőség, mintha személyesen venném át tőle. Persze semmi rosszra nem gondolok én, meg ígéretet is kaptam hogy a napokban visszautalja, de azóta nem igazán szeret válaszolgatni a leveleimre...
Most vagy túl nagy időbeli megterhelés az a 2 perc amíg fellép a netbank-ra, vagy ha olyanja nincsen (amit nem feltételezek), akkoris találni minden kerületben kismilliót az illetékes bankfiókból, vagy egyszerűen nincs pénze amit visszautaljon perpill, de ezt azért igazán meg lehetne írni, nem? Főleg hogy más érdeklődő levelekre meg válaszol 5 percen belül. Szóval nem vádaskodás ez részemről, ahhoz még elég kevés idő telt el, csak szeretek hangot adni a szkepticizmusomnak.[ Szerkesztve ]
-
jerry311
nagyúr
válasz extasymajom #9884 üzenetére
Nemtom, de pont ez ne lenne?
-
jerry311
nagyúr
válasz extasymajom #9881 üzenetére
Nem is kell, hogy az oldalán legyen, lehet a hátlap alatt is.
-
gban
veterán
válasz extasymajom #9881 üzenetére
Persze, határ mellett, telszám nélkül...
Kártya azért van, hogy ha madarat fog, nőhessen az összeg amire leveszi.Postázást nem vállalok.
-
SUPREME7
addikt
Arra azért kíváncsi lennék, hogy hol szerzett új nexus 4-et, de arra méginkább, hogy hova rakja bele a memória kártyát
-
Traxx
őstag
Ó hát ez a hasznaltautón 2 hónap múlva kint lesz karc- és sérülésmentesen, kevés km-rel, első nemdohányzó női tulajtól
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
snecy20
nagyúr
válasz djculture #9873 üzenetére
Ja, pont előttem van egy 2010 végi árlista, még ezek a drágább GDDR5-ös verziók is megálltak 15k-nál...
Azért beírnám neki hogy nagy agykapacitás kellett ennek az árnak a megszüléséhez.[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
itteni:
Sapphire Radeon HD5550 DDR5 512MB* - 9000ft
-
Saccco
nagyúr
válasz XtremLor #9862 üzenetére
Autót a rendszámai közé.
szerk.: VW Golf 3 vagy GTI
---
Ha már autó, a rönó még mindig tartja magát...[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
TaaT
nagyúr
"Sziasztok. ki tud segiteni? Ma M5 autópája baleset kaszno totálkár csavarodott. Keresnék egy 5 ajtos napfénytetös kasznit 3 gti vagy sina 3 mas is jó. ki tud segiteni?"
Give them hell Ukraine!
-
gban
veterán
válasz #90933760 #9855 üzenetére
Na azt (azokat, mert vannak elegen) küldeném el a búsba akik akármilyen C2D ready 775-ös gépet ilyen procival adnak el.
Kolléga gyereke is vett DDR3-as lapos gépet, benne egy D925-tel, boltból.
Cseréltem is neki, D925 elmet 2-ért, E8400 bele 4-ért, mert igen szűkös a keretük, 2k-ból a gyerek örül a gépnek a szenvedés helyett, és pár hónap alatt még ez is visszajön a villanyszámlán.Postázást nem vállalok.
-
törölt tag
válasz Trailblazer #9853 üzenetére
Az s775 P4, az északi hídban van a memóriavezérlő és egyesek támogatják a DDR3-at.
-
Aramir
őstag
Gémör pöcö: [link]
http://retrocovers.uw.hu http://aramir.uw.hu
-
MK VII
veterán
Az ilyenek eleve hülyék.. Ész nem szorult a fejükbe csak levegő meg faszbúk. Namost ebből a kettő alkotó elemből kell neki a legszimpatikusabb hülyeséget kihozni amit még be tudsz Te is venni..
Komoly munka ám ez.. Látod, rendre belesülnek az eszesebb, normálisabb, életképesebb embernél így is..
Én becsülöm a hülyéket, mert nem kis munka hülyének lenni.. -
br.rak
őstag
múltheti "élmény"
lebeszéltük, hogy postával ennyi és ennyi. Kért számlaszámot én kértem postázási címet,stb. Mondom ok, amint megjön a pénz, feladom. erre felszívódott. Most vajh arra játszott, hogy előre feladom, vagy mi ez az új módi?Második madár:
Ár 70%-ért vinné, de utánvéttel és a postát álljam én és pluszbonus adjak mellé 3 év garit....
Teljesen meghülyült mindenki vagy mi a szösz.... -
SUPREME7
addikt
-
gban
veterán
Itteni termések:
Csak MA! 0 perces, aktiválatlan, garis iPhone 6 függetlenül
Ár: 171 990 FtEladó lett kedvenc iphone 6 készülékem.
Amit érdemes róla tudni:
- 0 perces
- aktiválatlan
- független
- garanciális
- fekete színű
- 16 gigás
- minden tartozékával
- hibátlan, karcmentes állapotban, gyári fóliávalHamar megszerette és kedvenc lett ha 0 perces....
A legerősebb pentium D
Ár: 8 000 Ft
Intel Pentium Extreme Edition D 965 SL9AN
Licit!Licit, vagy 8k, vagy a licit 8k-ról indul?
De lényegében tökmindegy ennyiért...[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
ViZion
félisten
válasz jerry311 #9834 üzenetére
"Ha nagyobb a CPU hűtő akkor erősebb gémer gép lesz belőle? Kétlem."
...ööö nem lesz GÉMER-ként erősebb, mert eljárt felette az idő, meg a többi része is olyan, amilyen. Viszont ilyen hűtéssel még a prociban lévő kraftot sem tudja kihasználni. Aki meg azt mondja, h gyári hűtéssel ua. tuningot ér el, mint egy normális hűtővel... khm... nem volt még AMD procija. ...mondjuk tuningos Intel sem.Mindegy is, ez má off itt erősen, sry
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
snecy20
nagyúr
válasz Trailblazer #9837 üzenetére
Én ismerősöktől mai napig hallgatom hogy milyen fasza a Pentium 4, és miért nem veszek én is olyat.
-
snecy20
nagyúr
Brutál erős Pentium 4 PC eladó
A brutális erő, valamint a Pentium 4 kifejezés melyik univerzumban metszik egymást?
Illetőleg ha brutál erős, akkor elvármá az ember a legalább 200-250k-s árat is.Sürgősen eladó Pentium 4-es gép
Jóvan', leírásban meg ott virít hogy i5.
[ Szerkesztve ]
-
jerry311
nagyúr
-
proci985
MODERÁTOR
nem, csak van sok evnyi tapasztalatom a CPUhutos topikban. az AMD gyari huto kb az AC7 szintjet tudta hutesben. elfogadhatatlanul hangosan ugyan, de kb tudta. nem ez a legnagyobb baj vele szvsz.
az az, hogy kb nagysagrenddel arazta fole a motyot.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
ViZion
félisten
válasz proci985 #9831 üzenetére
WTF? No offense, de Te olvasol, vagy csak trollkodsz?"Erős Gamer PC - Phenom X4" Ennek melyik része új, és hol Intel? Mivel volt Phenom II procim, így merem mondani, h az erős gémer és ez a hűtő egyben akkora pardoxon, mint az időutazás...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
proci985
MODERÁTOR
hutohoz: HTPC jelenleg egy Cosmos Sben lakik, az i5-760 a gyari hutojevel megy. van itthon egy polirozott Thermalright IFX14 ket TY140el es Venomous BTKval, de maradt a gyari mert egyszerubb volt osszerakni az egeszet -oldalso venti nem igazan kompatibilis a 163mmes toronnyal- es igy is halk.
foleg ujabb inteleknel a gyari huto is mar jellemzoen eleg atlagos felhasznalasra.
-
ViZion
félisten
válasz snecy20 #9806 üzenetére
"hálózati vezér gépnek is."
Ujjazást ne emlegesd, kollégát ma baCCtam le érte. Bakker, diplomás mérnök és mailben ujjat ír új helyett
Erős gémer a tipikus himi-humi szöveg, sehol konkrétum. Az a VGA sem mai gyerek a hátulja és a borda alapján. CPU-n a semmiféle hűtő is árulkodik róla, h a lenti játékok intróját viszi nagy felbontáson... YT-on...
a 200k-s gépre nem is írok. Ez is ilyen hülyegyerek lehet, h vette 10 éve 170k-ért, romlik a pénz, etc... akkor 200k. Ha megmondod neki, h a fele is sok, akkor meg te vagy a szarszemétnemérteszehhez.
-
jerry311
nagyúr
Nem azt mondtam, hogy maximálisan korrekt volt, csak legalább nem a legalja.
-
jerry311
nagyúr
válasz norbert1998 #9822 üzenetére
Legalább megírta, hogy talált másikat. Van amelyik nem szól egy szót se, feladod, 2-3 hét után a posta visszaviszi neked és buktad a postát is...
-
Trailblazer
veterán
válasz norbert1998 #9822 üzenetére
Incorrectus Maximus az állatfaj neve.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
norbert1998
nagyúr
Hírdetek egy 8320-at aprón annyirt, amennyiért a többi garis is megy, azaz 35-ért, gyerek ír, hogy sszi, 30+postával vinném. Mondom, óóókéééé. 31+postaához mit szólna. nem, nem annyiért nem. de küldjek képet a számláról. akkor rájöttünk, hogy rosszul emlékeztem, a a procira csak 3 év gar volt, így csak 10 hó van rajta. Jó, akkor postával 30-ért viszem. Mondom, sajna annyiért nem adom el. Akkor inkább postával 31. Nem, annyiért nem kell neki. Mondom magaba, akkor rohadjon meg... Azért kicsit pofátlan volt, szerintem.
Másik, a proci meg a lapom együtt vinné a gyerek, csomagoljam be, 40be, meg hogy ismerős, vinné, biztos kell. Aztán egyszercsak írja, hogy a lap nem kell, mert fél tőle. Akkor csak a proci. Mondom, postával 35, mert mégse vadidegené lesz. Azt mondja, mivel mégse vadidegené lesz, állja a postát, 37 összesen. Ó, mondom faja, majd írja, hogy a proci se kell, mégse, mert talált másikat, üzeni, hogy ne adjam fel mert nem veszik át. WTF?!
[ Szerkesztve ]
-
jerry311
nagyúr
válasz Trailblazer #9808 üzenetére
Ezzel tudtad a második PCIe slot-ot beaktiválni vagy elegendő számú PCIe csatornaát adni neki ha 2 videokártyát akartál használni. -
proci985
MODERÁTOR
ujonnan par eve ilyen 35 korul mentek, de akcioban 20 korul vannak. persze, mondjuk anno a CRT era elejen meg volt is ertelmuk, elso monitornal nekem is 3milis vedo volt az elejen, aztan 98 korul is egy bazivastag uveglap volt a monitorba epitve (imadtam is a 20 kilos 17"essel lanozni).
emiatt mondtam a gamer kiegeszitoket, bar igazabol NKRO mechanikus bill eleve nincs 15-20k alatt, en meg azt hasznalok irodaban szovegszerkeszteni is.
[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
válasz Trailblazer #9813 üzenetére
Szinte semmi... ha jól tudom, ha valaki csak a Counter Strike és Battlefield topikokat látogatja, azzal már színtisztán a szakmai hozzászólásait gyarapítja, de ebben majd valaki megerősít. De már máskor is láttam ilyet hogy magas rangban lévő, 8-10 ezer szakmai hsz-es fórumtárs írt valami olyan elképesztőt, hogy nem akartam elhinni. Ha jól rémlik valamelyik problémamegoldós topik volt, tán a nem indul a gépem topik, kérték tőle sorolja már el a konfigja összetevőit. Nem tudja, még soha nem nézett be a gép belsejébe mert nem tudja hogyan lehet az oldallemezt levenni.
-
snecy20
nagyúr
válasz Trailblazer #9811 üzenetére
Lehet.
Amúgy a "belógatós" fórumtársunk letolt több mint 3000 szakmai hsz-t. Ennek a történetnek a fényében azok miről szólhattak? Csak nem a VGA-k szakszerű beszerelésőről, esetleg mélyvizes tápegységes tanácsokról?Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
snecy20
nagyúr
Ez tényleg zseniális hogy még a jövőbeli játékokat is viszi... Biztos ráguglizott, hogy minimum i3 kell majd hozzá, há' azt hozza a Phenom X4 is.
aero2zero
Ennyi sajnos, jó a megállapításod, ilyen zavarosban halászókból áll lassan a számtech-es aprók nagyrésze, az ember meg beleun hogy átrágja magát ezen a sok lehúzóson ha keres valamit. Ja, az mekkora fail hogy kihangsúlyozza az alaplap 2 VGA-s képességét, de egy sincs a gépben.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Erős Gamer PC - Phenom X4
"530W Urano nagy teljeítményű halk tápegység."
Életemben nem hallottam erről. Mik ezek, valami átmatricázott HKC-k?
"Xcom 2" a listában. Bázze, még meg se jelent.
#9807) proci985
Azon nem akadtam már ki, mert nem tudtam hogy milyen áron mennek ezek.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Trailblazer
veterán
Szép egy szelekció! Igencsak el vannak szállva az árakkal ezen, hovatovább pc-múzeumi darabokkal.
A 2 videokártya lehetséges használatát kihangsúlyozza az utolsó koma, de említve egy sincs, fénykép szerint is üres a slot. (Mi az a "selektor kártya?) A napi használatot egyébként sem szokás külön kihangsúlyozni, úgymond eladást nem igazán segítő adat... Megkapó a rég nem forgalmazott NF4-es alaplapjának a newegg-es linkjét is közölni, kb. semmi értelme nem volt.
A laptop "paramétereiből" mindent megtudhat az egyszeri egyorrú, csak épp a cpu-t nem. (Matricán látni hogy i3, de hogy milyen?)
A többi pedig simán a zavarosban szeretne halászni, arra alapozva, hogy a jófogáson rengeteg nem hozzáértő madárra akadhat, így rájuk sózhatják a tegnap technikáját bődületes árakon.
[ Szerkesztve ]
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
proci985
MODERÁTOR
az arat is nezd meg, mert onnantol lesz igazan .
--
gamer kiegeszitok kozott vannak horror cuccok, bar vegulis egyik baratom a heten vett egy ducky year of horse green MXet, es kb arra jutottunk, hogy hat igy akcioban 40kert (70 helyett) vegulis minosegi, meg jo.
a led vezerles mondjuk kicsit overkill, de az mar a ducky shineoknal is kisse tulzasba van vive.
[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
Vajon ide hány darab fejet falba beverős szmájlit kéne rakni?
Valakinek az ujja is jár a laptop mellé...tiszta horror!
Ha erősen hunyorítok és jó napom van, talán a felét éri a 280k-nak...
Ezen is jót mosolyogtam, az eladó egy raklap új játékot felsorolt, ezt mind viszi. Videokártya pontos típusa persze titok, meg kell elégedni azzal hogy Radeon HD.... Az áron meg lépjünk túl, vicc...
Azt hiszem eddig ez üt mindent.
Most nem tudom hogy trollkodás-e, vagy komoly, hogy ennyiért hirdeti ez a nagytudású ezt a talán 15 ezer jó magyar forintot érő gépet. Back to 2006[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
Egyébként annyit viccen kívül bőven megér. Ha sikerül mellé betenni egy gyors 64GB-os SSD-t, akkor már van egy használható alapunk. Fillérekért bele egy DX10-es VGA-t és megbírkózhat a Krízis 1-gyel is.
[ Szerkesztve ]
-
gban
veterán
A hét vicce, itteni (skáláztam a reakciószintemet):
Intel 775 proci paradicsom
P4 630 1e
P4 650 2e
PD 925 2e
E3300 5e
E2200 4e
E5200 6e
E6550 6e