-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz koby11h #97097 üzenetére
Mikor ilyeneket olvasok, vagy azt, hogy "10 (takarékossági) tipp hogyan legyen több pénzed" akkor jövök rá, hogy én már a válságok előtt is roppant takarékosan éltem egy átéag emberhez képest.
Az előny, hogy a mostani helyzetben sem kell igazán lejjebb adjam, a hátrány az, hogy azon ami most van nem is igazán tudok már lejjebb faragni. Amit lehett azt nyáron elvégeztem, megjegyzem még ígyis sikerült visszább venni, és nincs okom panaszaDe mindez amit írsz ismerős, sok ismerősömnél még most is 25+ foknak kell lenni a lakásban, számítógép, folyton megy a tv "háttérzajnak", konzol, telefon folyamatosan a töltőn, villany mindenhol ég, a rendelt kaját pedig átveszi, és félóra múlva megmikrózza ... aztán sír és sír, hogy nincs pénz, majd jön a megmentő ötlet, hogy lecseréli az asztali gépet egy alig gyengébb laptopra, mert tuti, hogy azon fog spórolni csilliókat.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jelszókezelők
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- SörcsaPH!
- Huananzhi X99 TF
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128 GB Space Black, Független! Mint egy új! 88% Akku!
- iPhone SE 2020 Product Red, Független, 64 GB, 100%-os Akkuval!
- P1 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i7-10750H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GAMER ÉS TERVEZŐ PC - I7 13700K / RTX 3080 XTREME 10GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD / VÍZHŰTÉS
- Nespresso Vertuo Next Deluxe Sötét Króm színben eladó. + kiegészítők + kapszulák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest