Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz customer114 #23498 üzenetére
Igen a 0 hsz-s jegelés valóban olyan bizonyíték. Mint ha maga Mózes jegelte volna. Miután lejött a hegyről. Minek előtte megjelent neki az Úr.
Amd - Radeon - Ryzen
-
TaaT
nagyúr
válasz #90933760 #23492 üzenetére
A videók többnyire nem adják vissza a valós hangot, valszeg van egy kis mély is ami kicsit enyhíti a traktor hangot. Ez olyan mint az ajtó csukódás hangja, azt sem sikerül általában jól vissza adni.
Am én is GTI-t vennék hetesgolfból ha már telne rá, már már dízelesen fogyaszt ha nem padlózza az ember.
customer114: Nemsoká meg lehet teli lesz a csalós topik elégedetlen vásárlókkal.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
customer114
őstag
Látjátok fikázzátok itt a múltkor, most meg jegelve van az összes. Sikeres üzletember.
-
Vangelis
félisten
Valaki light tokot???
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Vakegérke
félisten
válasz #90933760 #23492 üzenetére
Aktív sofőrként az utolsó autó egy Hyundai 3,5 tonnás volt, amit vezettem. Nem kattogott, úgy dorombolt, mint egy kismacska, még hidegen is. Motort gyártani tudni kell.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
törölt tag
[link]
Oké, hogy a dízel kattog, de mikor egy ilyen kocsit látok (legújabb golf) és még mindig úgy kattog mint egy 20 éves, az azért szégyen, mondom ezt dízelesként. Sőt, egy 20 éves szebben kattog.
A német társai már ezer éve el tudják kussoltatni mély morajlássá, VW még mindig a recsegésnél tart. Ami egy teherautónál, 20 éves kocsinál beleillik a képbe, de hogy egy lenyalt új kocsi is így kattog az tényleg szégyen.
Persze a videó gyöngyszeme a kesztyűben vezető, ingre hosszú ujjú vékony pulcsit húzó piperkőc vékony magas német, anélkül nem is VW videó a VW videó.[ Szerkesztve ]
-
F.E.K..
senior tag
No, végigolvastam a topikot... Hát érdemes volt és maradni is fogok, jópár újmagyar kifejezést sikerült megtanulnom...
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
törölt tag
válasz patomi #23479 üzenetére
Kívül még elmegy, bár nekem ezek a háromszög lámpák nem nagyon jönnek be. Belül a műszerfal asszimetriája, az az eltolt légbeömlő, ehhhh... Másképp szép.
Tudom, hogy szerkezetileg jók, csak furcsa a design meg valahogy messze volt mindig is tőlem a Ford, nem tudom miért.
A benzin vs dízelt oldalakon át lehetne írni, nem fárasztok vele senkit, mert dízeles voltam mindig is és nem szeretem a benzines gépeket, de ha most választhatnék kocsit akkor sokat gondolkoznék mi is legyen a hajtóanyaga, bár kétségtelen hogy a benzin mellett szólnak az észérvek, a dízel mellett meg kb csak a fanatizmus.[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
"Sziasztok egy kérdés vagy nemtom melyik a legjobb olyan program gépre ami fel gyorsitja a rendszert?"
Give them hell Ukraine!
-
patomi
őstag
válasz #90933760 #23478 üzenetére
Nekem 2db. is volt ebből a szériából, semmi gond nincs vele, második pont ilyen 2.0 automata. A belseje is tetszik(hál istennek nem vagyunk egyformák). Jelenleg a 4. Fordomat használom, soha nem hagyott ott egyik sem. És pont a dízellel vagyok úgy, hogy soha....ezt nem vitagenerálásnak szántam, mielőtt félre értenéd.
[ Szerkesztve ]
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
törölt tag
válasz Intelligencs #23472 üzenetére
Egész korrekt kocsi, bár régebben ingyen se kellett volna automata, ma viszont simán lecserélném rá. És már az se érdekel, ha benzines, sőt. Öregszem bazdmeg... Bár nem fenyeget a veszély, hogy autót újíttassak.
Viszont ez az ocsmány Ford kinézet ez miatt sose kéne Ford, a beltér meg külön kategória az ocsmányság skálán. Nem mintha az újak szebbek lennének kívül-belül.[ Szerkesztve ]
-
-
őstag
válasz patomi #23470 üzenetére
Az ár rendben van. Ha a hármast az elejéről kitöröljük.
The Amiga, Born a Champion
-
wolfman
veterán
Televíziót kinézem Jófosáson, jó ár, jó készülék, állítólag hibátlan. Hirdetés nyelvtanában van egy két furcsaság, de semmi baj, telefonálunk. Hívom, úgy veszi fel, hogy üvöltve 'TEGYÉÁTÁKMÁNODAAZT NA..., igen?' Elbeszélgettünk, kiderült hogy valami helyi kis számtechboltban van a tévé, ami nem magyarországi, hanem hogy a pali kamionoz, behozza az országba mert elmondása szerint a főnöke adja az alkalmazottaknak (neki meg pár embernek) így hogy vigyék és csináljanak vele amit akarnak nyugodtan. SAMSUNG németországi vezérigazgatójáról van szó. Nagyon szóhoz se tudtam jutni, de nem a fantasztikus ajánlattól, hanem mert áradozott, hogy milyen szuper, milyen jó, milyen hibátlan és ő most a bolti ár feléért ideadja. 'Kéremuram, keressen rá bárhol, megláthatja, hogy médiamárkt árhoz képest feléért adom, merott többszázezerforint.' Mondom neki, hogy azzal csak az a baj, hogy rákerestem és Magyarországon ezt a típust nem árulják, itt ezt nem lehet kapni, így forintosítani sem lehet a dolgot. Ekkor gyorsan lezárta a témát. Azt mondja ad rá egy év garanciát a bolton keresztül, de már elment a kedvem tőle.
[ Szerkesztve ]
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Vakegérke
félisten
válasz Depression #23458 üzenetére
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Beretvás
veterán
válasz Depression #23458 üzenetére
hol? itt a linken minden van csak laptop nincs.
-
Depression
veterán
legalább nem túlárazott
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
ViZion
félisten
válasz zoltanz #23447 üzenetére
Ismertem anno egy okos vállalkozót, dolgoztam neki másodállásban, sokat sztorizott. Mesélt pl. ismerőse cégéről, ami amerikai-magyar vállalat. Amcsiban valaki "tulajdonos" a maga minimális %-val, meg van egy postafiók NY-ban, ahonnan a leveleket visszaküldik Magyarországra.
Neki meg a cége XY és társa kft volt. Mikor kérdeztem, elmondta, h neki a kutyája a társa... és így tárgyaláson nem kell véglegeset mondania, hiszen neki nagyon tetszik, minden frankó, de a társával meg kell beszélnie... Kicsit lökött volt a pali, szal. tutira képes volt minden marhaságra.
Még átkosból volt a történet, amit kollégám mesélt. Ismerőse/munkatársa, mittomén azt mondta mindig, h a felesége a BM-ben dolgozik. Mire kiderült, h tényleg: ott takarító...
Matyifon... ehh... bakker. Ez kicsit sok volt mára.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
unravel
őstag
¯\_(ツ)_/¯
-
zoltanz
nagyúr
válasz djculture #23443 üzenetére
Múltkor beszélgettem egy csávóval, azt mondja mellékesként médiacégei vannak.
(kiderült van egy web oldala+facebook-on is "bejegyezte")Razer6666
"egy ram miota gamer? vagy mitöl? [link]"
AMD-hez Corsair, Crucial, Mushkin, Kingmax RAM-okat szoktak ajánlani, hogy ettől prémiumok vagy gamer-ek-e nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
Csalós topik!!!
Kalandornak most esett le a tatusz? -
MK VII
veterán
válasz Gyuri27 #23440 üzenetére
Nem tudom ,hogy hogy fordult meg ennyire a világ. De minden téren.. Ahol régen neked voltak jogaid és Te voltál a kedvezményezett, ott most nagy harcok árán tudod a jogaidat érvényesíteni, sőt még keresztbe is tesznek, nehogy sikerüljön.
De hisz nem kell meglepődni.... Bűnözők a törvényalkotók és ahol a bűnözők kezében van egy ország ott a tisztességes emberek válnak bűnözőkké.. -
ViZion
félisten
válasz Gyuri27 #23422 üzenetére
Ezen agyaltam én is, h mekkora arc kell már, hogy a tolvaj a jogsértést sérelmezi.
Asszem amcsiban volt, h betört a faszi, de nem tudott kijutni a garázsból, a tulajdonosok meg elmentek hétvégére és kutyakaját evett amíg megtalálták és perelni akart érte... Nah, ezt akartátok, lassan tényleg itt van amerika. Ezzel szemben az átkozott irakiak csak levágnák csuklóból a kezét.Norb3rto: fury, a kispolgárhoz szóló garival... aham, kell.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Papooo
senior tag
Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
seniman
veterán
válasz customer114 #23423 üzenetére
De ha tényleg ő az sokadszorra,hogy a brébe nem életfogytot ül még?
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
shteer
titán
-
MK VII
veterán
válasz customer114 #23418 üzenetére
Akkor Vistyán gyanú forog fenn?
De hihetetlen a pók.. Még mindig megpróbálja magyarázni a magyarázhatatlant. Lopott nem kevés összeget. Büntetőjogi kategória.(#23420) patomi
Olvasni olvas.. Az információ bejut a fejébe csak a feldolgozó egységig már nem. Valami hiba van a rendszerben.[ Szerkesztve ]
-
patomi
őstag
Az emberek nem olvasnak? [link] Benne van, hogy Nem cserélem semmire. erre Note 3 Pro érdekelné-e cserére az első hsz.
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
MK VII
veterán
válasz customer114 #23418 üzenetére
Na arra én is kíváncsi leszek, hogy mit reagál.
Pont olvastam én is. -
SUPREME7
addikt
Na, Kovy29 is rászaladt egy hetvenessel.
Nem semmi.
-
PHM
addikt
válasz Stunts666 #23407 üzenetére
Feloldható az ellentmondás, csupán a postaköltséget kell előre utalni.
Te felajánlottad ezt valaha bárkinek is?
Így te a postaköltséget, míg az eladó az áru épségét kockáztatja,
illetve azt, hogy ha nem veszed át a csomagot, 1-2 hétig a postán
rostokol az áru. De ezt már számtalanszor átbeszéltük.
Nem a fizetés mikéntje, hanem az eladó szándéka, és a vevő
óvatossága, illetve körültekintő biznyákolása a lényeg.
Hidd el, ha át akarnak verni, utánvéttel is át fognak.
Csak rajtad múlik, hogy ezt elkerüld.
És nem azért ritka az utánvétes csalás, mert biztonságosabb,
hanem mert szinte senki sem vállalja, a macera, és a sok agyhiányos
balfék miatt, akik berendelik a cuccot, aztán csesznek átvenni.
Azért manapság vannak értelmes alternatívák az utánvétre, pl webox.
Annak kockázata viszont, hogy a csomagban az van, amiért fizetsz,
ez esetben is a tiéd.
Szerk: Off, és részemről befejezve, lerágott csont.[ Szerkesztve ]
Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
SUPREME7
addikt
-
Beretvás
veterán
egy ram miota gamer? vagy mitöl? [link]
-
veterán
válasz Trailblazer #23402 üzenetére
Itt azért jópár embernek szívesen elküldöm utánvétel, de eddig még senki olyan nem kérte.
Neked elküldeném.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
veterán
válasz Trailblazer #23399 üzenetére
Nálam pont az ellenkezője, több mint 10 éve, hogy nem postázok utánvétel.
Az ok pedig egyszerű, 100.000ft-ig számoltam a bukót, amikor nem vették át a csomagot. Akkor megfogadtam, hogy soha többet utánvétel.
Utaláshoz nem kell számla, bankba bemenni, vagy postáról, de ott van + költség.
Én se akarok többet fizetni ha nem muszáj. Ha nincs pénz számlán, elmegyek a bankba, és elutalom.PHM: Nálam pont most volt ilyen, érték 550ft és utánvétel szerette volna. Igaz még le is van írva, hogy csak előreutalás.
[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Politika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 2042
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest