Új hozzászólás Aktív témák

  • dugo_

    veterán

    válasz Beretvás #23388 üzenetére

    Csak annyi, hogy minden Vérpistikén 2-3k-t lehet bukni, ha nem veszi át, mert nem jött meg addigra a húsvéti pénze... És elég egy ilyet kifogni 10k alatti/körüli terméknél, már deficites az eladás.

    Kis értéknél baromi nagy luxus a 2k+ utánvét ára, nagy értéknél meg nem fog az ember rizikózni, hogy vajon visszajön-e jön a termék vagy esetleg összetöri-e a posta kifizetés előtt. A másik meg, hogy mindenki alapértelmezettként veszi, hogy még az utánvét árát is belealkudja az árba, hát azért vegyen már vissza. Fizetem a 800Ft-os postát szívesen, de a 2-3ezreset már nem. (Nyilván olyan értékekről van szó, ahol százalékosan ez nem elhanyagolható összeg).

    Aki meg retteg az átveréstől, az ne aprózzon. Én is csak ritkán teszem, akkor is csak anyagi kényszerből. Különben eszem ágában se lenne mások levetett szutykát működőképesre pofozgatni.
    Ha nagyon muszáj, akkor meg inkább külföld, paypal-os védelemmel. Többször basztak át itthon 3k-s vackokkal, mint 100-300ezres bringa alkatrészeket látatlan külföldi vétele esetén...

    ________

    Jó a moderáció, csak így tovább. :C

Új hozzászólás Aktív témák