Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
válasz hombre[EU] #214 üzenetére
[link] "'A Cyberpunk fejlesztői korábban megígérték, hogy bárki, aki elégedetlen a játékkal és vissza szeretné kapni a pénzét, annak biztosítja ezt a lehetőséget, de a Sony és a Microsoft is jelezte, hogy erre csak bizonyos feltételek mellett kerülhet sor. Ezért a lengyelek inkább úgy döntöttek, hogy levetetik a Cyberpunk 2077-et a digitális boltból, így pedig bárki élhet a refund jogával." Ennyit az ámokfutásról.
#215brumi1024: Az ilyen véleményekre vagyok kíváncsi, mármint azokéra, akik érdemben hozzá tudnak szólni. Nyilván ha nem floodolják szét a topikot offal, akkor láttad volna, hogy én is megfogalmaztam néhány kritikát a játékkal kapcsolatban. Nekem jócskán kijutott a bugból, de néztem a híradót, olvastam a shardokat, csináltam a gigeket, amik nagyon jó küldetésekhez is elvezettek, kiemelkedő történettel. Mire gondolsz üresség alatt?
#216Tikakukac: Csak hajrá, floodold tovább a topikot egy 10 éves szintjén. Én nem asszisztálok tovább hozzá. Majd ha lesz személyes tapasztalatod a játékkal, gyere vissza, akkor majd el is olvasom az ON kommentedet
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
Szakiii
addikt
válasz hombre[EU] #129 üzenetére
Igen úgy indult, közben meggondoltak magukat, de legalabb ebben nem kamuztak. :)
-
Hunpriest
senior tag
válasz hombre[EU] #123 üzenetére
Hát ez "csak" egy sima open-world RPG, a Cyberpunk világában, maximum a gépigénye miatt next-gen. Mondjuk a fő és mellék sztori küldik szerintem elég kiemelkedőek. De amúgy miért is nem RPG egy Skyrim / Mass Effecthez képest?
[ Szerkesztve ]
-
Hunpriest
senior tag
válasz hombre[EU] #116 üzenetére
Ez kicsit kettős mérce, másrészt meg nem hibátlan, de az hogy nincs kész az erős csúsztatás. Akkor gondolom, egyik Elder Scrolls / Fallout / Assassins Creed sincs kész? De amúgy ez meg már elég szubjektív téma. Én ezek mellett a hibák mellett simán elmentem, főleg azért, mert eléggé bejött a sztori, a világ, a karakterek és a játékmenet (mint ahogy az Elder Scroll-oknak is elnézem a glitcheket), de mondjuk egy RDR2-t, biztos nem bírnék sokáig, akármekkora ász most már technikailag. Meg eleve az újabb open world-ök közül nekem a legtöbb nagyon unalommassá vált bőven a sztori vége előtt (pl: HZD, Spiderman, Ghost of Tsushima, Witcher 3), a CP2077 meg mégiscsak lekötött végig valahogy (és majd kerül bele még egy végigjátszás), akármilyen glitches is.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz hombre[EU] #116 üzenetére
De, kész van a játék, van rendes, többféle befejezése.
Amik a linkelt videókban vannak, azok hibák (nincs hibátlan játék, crash meg nekem szerencsére egyetlen egyszer sem volt ennél a játéknál).
Most hogy megnéztem őket valszeg nekem is voltak ugyanezek a dolgok, hogy hopp, egyszer csak eltűnt minden gyalogos, de tökre nem érdekelt (és emiatt fel sem tűnt), mert élvez(t)em a játékot nagyon. ¯\_(ツ)_/¯[ Szerkesztve ]
-
RubbishBin
senior tag
válasz hombre[EU] #17 üzenetére
Ebből a videóból ez a két kedvenc villantásom:
"A big part of our RPG experience is having a world that is interactive", "We've greatly enhanced our crowd and community systems to create the most believable city in any open world game to date"
Meg az összes hiányzó kontent amivel külön flexelnek, a játékban meg nyoma sincs.Mehetsz a bicómmal, de ne válts vele!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Android szakmai topik
- Politika
- nVidia tulajok OFF topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- LG UltraGear 27" OLED 240Hz 1440p 0.03ms 27GS95QE-B Monitor
- Patriot Viper Venom 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36
- ÚJ TRUST GXT929 HELOX vezeztéknélküli gamer egér és TRUST GXT833 THADO TKL gamer billentyűzet!
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.7GHz LGA1151 (BX80684I59600KF) Processzor- Használt
- HP Enterprise SATA3 4TB 7200RPM merevlemez- 100/100