Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
válasz
Black Dragon #21 üzenetére
Nah nekem a Patch megoldotta a problémát, ugynézki.
-
Black Dragon
addikt
Én pont ma vettem meg a játékot, felraktam és ezt írja ki: "C:\Games\Microsoft Games\Gears of War\Binaries\wargame-g4wlive.exe: Módosított programkóddal nem futtathatod a játékot. Telepítsd újra a játékot."
Ez a fent említett hiba?
Mert akkor mérges leszek
-
Joker0122
csendes tag
Helo
Nekem olyan gondom lenne hogy visszaállítottam a dátumot még a atchet is feltettem de úgy se indul el mert ahogy elindul megy egy-két videó és aztán azt írja ki hogy a Gears of War működése leállt és a program bezárására lehet kattintani .Nekem Vistám van nem-e lehet gond hogy Vista mert néhány haverom azt írta hogy a Vista miatt nem indul el
KÉRLEK SEGÍTSETEK ELŐRE IS KÖSZI -
Wolverine
félisten
Itt a megerősítés: dolgoznak a problémán.
-
DerStauner
senior tag
a hiba nálam is jelentkezett, gondoltam, visszamásolom a dvd-n levő eredeti exe-t. de ez sem segített. erre meg inkább leinstalláltam, aztán nyomom a grid-del a burnout-ig.
-
mephi666
nagyúr
van pár alapvető törvény:
-nincs olyan másolásvédelem, amit profi cracker csapat ne tudna rövid idő alatt feltörni
-nincs olyan másolásvédelem, ami jó eséllyel ne okozna bosszúságot a fizető ügyfélnekezekből kiindulva teljesen felesleges rá időt/pénzt pazarolni: aki akarja úgyis megveszi... aki meg nem, az lewarezolja... és bosszúságot sem okoznának azoknak a vevőknek, akik pl 10ezret adnak egy játékért és utána meg szívnak ezerrel
-
mephi666
nagyúr
jah, ahogy látom az utóbbi időben pont a másolásvédelmekkel fogják warezra szoktatni a jónépet... :S
-
dabadab
titán
Na, mar megint a fizeto ugyfeleket szivatja a masolasvedelem, a tort peldanyokat gondolom nem erinti a hiba.
-
.mf
veterán
Ez király... tavaly megvettem (pár más játékkal együtt), de azóta még nem néztem meg -- és ezek szerint már nem is fogom tudni?
Igazán rárakhatnának egy "Lejárati idő: 2009.01.27" matricát
-
Gripper
tag
Huh. Én pont a hét elején vettem meg a GoW Gyémánt Kiadást. Akkor még működött.
Szerda óta nem nyúltam hozzá, de remélem nem fogja velem is ezt a hibát eljátszani. -
hackeeeee
Jómunkásember
Tényleg... Hát nem ártana ezzel tenni valamit, mert ez elég gáz...
-
nrgia
őstag
Nekem hasonló problémám volt,de xbox-on ,ahol szintén nem indult el,de ez lehet alaplapi hiba miatt volt. Azóta jó a gép viszont még nem próbáltam ki a GoW-ot, meló után megnézem mi a pálya vele, hátha most se jó.
-
Wolverine
félisten
A jelek szerint az a gáz, hogy lejárt a certificate... A rendszerdátum visszaállítása január 28-ra a hírek szerint megoldja a gondot.
-
Kr/\toS
senior tag
wtf, valóban.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Mégpedig annyira csúfos, hogy a játék eredeti példányai nem indulnak el. Hibaüzenet után, arra kér, hogy telepítsd újra a játékot.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest