Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lefty
addikt
Szerintem senki sem banna ha inkabb ez a jatek soha nem jelenne meg.
-
.LnB
titán
Kojima semmit nem vitt magával tudtommal a Konami-tól. Semmit. Egyetlen licenc-et sem.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Silεncε
őstag
Hát igen, kerekedett volna a csíkos szemük az biztos
Viszont a DS-hez jobban járnak a Decima-val, mivel az egy PS-cím lesz, a Decima pedig kifejezetten PS-hez készült, míg a FOX multiplatform. Mondjuk optimalizáció és kinézet szempontból a FOX is kiemelkedő volt (2015 egyik legszebb és legjobban optimalizált címe) -
-
Silεncε
őstag
Vannak Japánban ezek a pacsinko gépek (ezek valami játékgépek, ha jól tudom). A Konami most ezekkel van oda, mert gyakorlatilag 0 befektetéssel dől a pénz. Az egyik pacsinko gépük Snake Eater témájú és ehhez a játék cutscene-eit újrarenderelték Fox alatt. [link] Na ezt kéne megcsinálniuk, ebből dőlne a pénz...
-
Mister_X
nagyúr
Várjatok, mindjárt nyúlok a százas zsepiért bánatomban...
...hogy csak jövőre fogom látni a Konami bukását.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
pomorski
őstag
"Csak jövőre jelenik meg a Metal Gear Survive" - Talán az lenne a legjobb, ha egyáltalán nem is jönne sohasem... Bocs.
-
Silεncε
őstag
válasz cskamacska #3 üzenetére
Szerintem is jobb, hog, ahhoz nem nyúltak... Nem tudom, lesz-e még számozott folytatása az MGS-nek, de valahogy ez után nem is bánnám ha nem lenne...
-
Head88
addikt
Ez a game olyan mint egy partra vetődött hal utolsó vergődése. Az égvilágon semmi köze a metal gear-nek a zombikhoz. Inkább fejezték volna be tisztességgel az MGS5-öt. Igencsak hiányzik belőle az a félig(sem) elkészült és kivágott chapter. Jó lett volna ha utólag kidobják dlc-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Synology NAS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Projektor topic
- OpenWRT topic
- Suzuki topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest