Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViTaZi
aktív tag
válasz gyáliSanyi #57 üzenetére
Lehet h a pc-be a befutó de maga a i7-es proci árárból kapsz tv-t és akkor még hol a a többi alkatrész
braner00 kerüljétek!
-
kelzsoca
félisten
válasz sheriff.crib #79 üzenetére
Amikor a készítők azt nyilatkozák hogy ez lesz minden idők legszebb játéka, aztán pár sorral meg azt, hogy az első 3-ban biztos benne lesz
-
Morden24
nagyúr
mi a fa..nak ide a DX 11 még
Tesszeláció meg nem kicsit faszább erőforráshasználat. Főleg az utóbbi PC-n kincset ér. Szóval megvan a helye a DX11-nek bőven
De egyébként egyetértek, egyébként sem kívánok semmilyen platformmal versenyezgetni grafikában, mert ugyanarról a játékról lévén szó a játékélményben nemhogy szignifikáns, de nüansznyi különbséget sem fog okozni a grafikai különbség.
(Nekem meg aztán valszeg főleg nem, mert kiindulva az első részből nem túl valószínű, hogy játszani fogok ezzel akár kekszboxon, akár PC-n - max. ha valaki kölcsönadja.)
Sectumsempra - For Enemies
-
gyáliSanyi
őstag
válasz Sirandrish #67 üzenetére
Ebben az esetbe már csak az optimalizáláson múlik és, hogy milyen motor lesz a játékba.
Live poor, die rich.
-
kelzsoca
félisten
válasz sheriff.crib #69 üzenetére
Egy olyan játékban ahol általában maszk és idegenek vannak, valószínűleg nem olyan fontos ez, most az átvezető videók meg annyira nem számítanak.
Persze ettől még kidolgozhatták volna.
Meg lehet nézni mondjuk a Killzone 2-ben hogy is néz ki, ha foglalkoznak a dologgal.
-
sheriff.crib
tag
**A hangulat kicsit, világook harcaDe sebaj bejön!
Viszont az emberek arca, mimikája valami förtelem, ugyan olyan, mint az előző részekben....nem értem, hogy ezen miért nem tudnak változtatni, kicsit nekem élményromboló...nem értem mire föl ez a nagy hypeolás, hogy a legjobb, meg legszebb grafika...egy nagy ******.
Nézzétek meg a Napoleon : Total War - Official GamesCom Trailer-ét na ott ki van dolgozva az arckép!![ Szerkesztve ]
Ableton Live - NATIVE INSTRUMENTS -
-
dunc
nagyúr
"Végeredményben egy i7 mindegyiket veri! Szóval PC a befutó ismét!"
Pláne,ha meg is jelenik rá valami .... (rá kétévre ,lebutitva,matematikai halmaz....izé bughalmaz....) -
Sirandrish
legenda
-
Morden24
nagyúr
válasz Sirandrish #65 üzenetére
2-3 év múlva simán jönnek szebb játékok a Crysis2nél PS3ra..
Tuti. Elég megnézni egy Halo 3 -> Halo Reach fejlődést Xboxon, meg még van ezer, pl. ugyanitt Fable 2 -> Fable 3, meg most májusban az Alan Wake.
Biztos vagyok benne, hogy egyik konzolon sem a Crysis 2 lesz a fejlődés vége.Sectumsempra - For Enemies
-
Sirandrish
legenda
Mondják ezt ők..végülis mindegy...de szerintem 2-3 év múlva simán jönnek szebb játékok a Crysis2nél PS3ra..
Morden24 én se tudom de hogy a PS3ban marad még rejtett tartalék abban egészen biztos vagyok
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Morden24
nagyúr
Végeredményben egy i7 mindegyiket veri! Szóval PC a befutó ismét!
Főleg árban...
-
Morden24
nagyúr
válasz Sirandrish #58 üzenetére
Eddig még az X360 potenciálját sem maxolták ki (jegyzem meg, nemtom, hogy ez a Kríziskettő mennyit használ ki belőle).
-
kelzsoca
félisten
válasz Sirandrish #58 üzenetére
Már az Uncharted 2 is a gép erőforrásainak a 85%-át használta.
-
Sirandrish
legenda
Szerintem elég "friss" még ahhoz a PS3 hogy más kitudják sajtolni belőle a maximumot...szóval szerintem ennél majd még tud többet
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
gyáliSanyi
őstag
Úgy tudom, hogy a PS3-nak nagyobb a teljesítménye?
Miért baj az, ha egy nem Microsoft kezei alatt álló játék szebben fut PS3-on? Idáig láttunk 1-2 cikket máshol is ahol az Xbox-ot hozzák ki győztesnek grafika terén a valóságba meg PS3-on szebb, meg alapbeállításoktól is függ.
Végeredményben egy i7 mindegyiket veri! Szóval PC a befutó ismét!Live poor, die rich.
-
janos666
nagyúr
Értem, hogy félere lehet érteni, de szerintem csak akkor, ha szándékosan keresed benne a nyilvánvalón túli jelentéstartalmakat. Ha tudod, hogy a PS3 egy konzol, akkor eleve úgy fogod (kéne) értelmezni, ahogy a szerző is szerette volna (és eszedbe sem jut más, csak ha direkt keresed, hogy mibe lehetne belekötni ). Ha nem tudod, akkor még lehet 50-50% az ember logikájától és beállítottságától függően, hogy mi ugrik be elsőre, de nem látom egyértelmű ellentmondásnak.
(#35) kelzsoca - Mai szemmel már főleg nem, de az Xbox360-hoz viszonyítva azért táposabb a PS3.
Flasheltem már itthon ismerősöknek Xbox360-akat (még azt a verziót is, amihez le kellett ugrani a sarki mikroelektronikai boltba egy tranzisztorért, és rádrótozni a soros portra, hogy kiolvassam a kulcsot a meghajtóból). Illetve cseréltem alkatrészt (előre megrendelte a pótalkatrészt netről, aki ide hozta, csak nem merte szétszedni...) egy PS3-ban is, és a Sony gépének belseje ránézésre sokkal összeszedettebb.
Én a multifunkciós PC híve vagyok, a jóisten pénzét is elverném a PC-re (és közben persze megannyi másra...), mielőtt oda jutnék, hogy "egye fene, legyen itthon egy konzol is". De ha mégis vennék egyet, akkor tuti, hogy a PS3-at választanám az Xbox360 ellenében.
Persze az Xbox mellett szól, hogy arról könnyebb PC-re portolni. Szóval így, hogy nem veszek egyikből sem, számomra az a szerencsésebb, ha Xbox-ot ajánlok az embereknek.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
kelzsoca
félisten
válasz Sirandrish #51 üzenetére
Valahol azt olvastam hogy kifacsarják a maximumot a PS3-ból, majd meglátjuk, biztos hogy megveszem a játékot.
-
danati
senior tag
Nem meglepő. A PS3 erősebb mint az X-Box 360
-
JanR
addikt
Teccik, versenyezzenek csak a konzolok a grafikan, addig PC-re lehet ertelemes jatszhato jatekokat fejleszteni Megfordulhatna a kocka nagyon !
-
Sirandrish
legenda
tökmindegy hogy mennyivel de erősebb...ezáltal ha mindkét gépre megcsinálják értelmesen akkor a PS3ból többet ki lehet hozni..ergo szebb...
-
kelzsoca
félisten
válasz Sirandrish #47 üzenetére
Mondjuk olyan sokkal nem.
Bár a kiadó helyébe én is a PS3-as verziót nyomatnám, hiszen arra nincs warez.
-
Sirandrish
legenda
dehát a PS3 erősebb mint a box...akkor ez most miért nagy szám?
-
BalaNce87
addikt
Hát az lehet, de én személy szerint csak e miatt a két játék miatt vennék ps3-at, a többi xboxra is megjelenik, meg úgy összeségében jóval több jelenik meg boxra.
Én jobban szeretem maga ps-t mert volt nekem, konkrétan a legelső, csak hát olyan sok játék nem jelenik meg rá. -
hoffman_
nagyúr
Hű, baszki. Nem tudok mást mondani. Ne tessék haragudni a trágár szavacskáért, de én lehidaltam ettől a videotól. Imádtam az eddigi 2-őt is, de most már biztos, hogy ezt is végig lesz játszva. Nagyon nagy durranás lesz. Akármit csinálnak, nálam nem ronthatják el.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
hommeros
őstag
Nem érdekel, ezt nem fogadom el. XBOX-ra szebb lesz és kész.
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
BalaNce87
addikt
Szerintem ez hülyeség csak valami marketing duma háthva van aki emiatt vesz ps3-at.
Amúgy a ps3-at az exkluzív nevek tartják fönt véleményem szerint, pl gt5, god of war vagy a heavy rain, másra szerintem jobb a box több játék is jelenik meg rá. -
zH.
senior tag
Szerintem konkrétan most a szart rágjuk. Csináljanak egy jó játékot ,jó grafikával. De ne csak az utóbbira koncentráljanak. Első rész szerintem kurva unalmas ,de van akinek tetszett. Grafika pedig a valóságban a legszebb ,ott is az erdőben. Nincs akadás ,de még proci limit sincs.
[ Szerkesztve ]
just be
-
imibogyo
veterán
De, "konzolos riválisok", csak a mondat szintaktikája miatt, olyan értelmet kap az egész, mintha a PS3 nem lenne konzol.
"a PS3-as verzió valamivel jobban mutat majd, mint konzolos riválisa."
"a PC-s verzió valamivel jobban mutat majd, mint konzolos riválisa/riválisai."Érzed a hasonlóságot a két mondat sugallata között??
Ha ezt írta volna sokkal egyértelműbb lenne, és így máris mindenki tudná, hogy az XBox-ról van szó (persze a főcímből kiderül), de legyünk maximalisták :"a PS3-as verzió valamivel jobban mutat majd, mint konzolos riválisán."
Na jó, mára már tényleg elég volt ennyi nyelvészkedés, mert megöl valaki. Amúgy nem vagyok nyelvész, sem pedig nyelvtantanár, csak egy csoffadt könyvtáros.
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
dfdfdf
őstag
AMit szoktak fikázi másik gépét nekem volt már mind2 konzolom most ps3 van és jó kiss gépek ezek olcsók ami nekem nagyon lényeg. Ha szerencsém van ugyanazzal a hardverrel fogok játszani a kieggel is
Mert nekem a játék lényege nem az hogy mennyi levél van a fán és hogy hány pixelből áll... -
janos666
nagyúr
Nem, a PS3 verzió fog sokkal jobban mutatni Xbox-on futtatva.
Amúgy szerintem az eredeti alcímmel semmi gond.
(Az Xbox a PS3 riválisa a konzolok terén, tehát "konzolos riválisok", nem?)(#31) kelzsoca - Inkább az előállítási költségekre gondoltam, amibe a Sony-nak fájnak a még mindig veszteséggel árusított gépek. Persze idő közben farigcsálnak a gyártástechnológiákon is mindkét oldalon, de összességében szerintem még mindig igaz ez az állítás (akár pillanatnyilag, de kezdettől summázva még tuti).
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
kelzsoca
félisten
A PS3-ban pedig semmi hihetetlen, ezt mindig is tudtuk, hogy komolyabb, de persze drágább is az a vas.
Ez még régen igaz volt, ma már az xbox 360 elite 250gb-os hdd-s változat annyiba kerül mint a ps3 250gb-os változat
Igaz a ps3-ból nincs butított változat, de egy arcade géphez is előb-utóbb be kell szerzni hdd-t és a többi kiegészítőt is.
-
imibogyo
veterán
Pont ugyanezt akartam én is írni. Az alcímből legalábbis ez az olvasat jön le.
Esetleg így:
"a PS3-as verzió valamivel jobban mutat majd, mint konzolos riválisán." vagy
"a PS3-as verzió valamivel jobban mutat majd, mint az Xbox-on."
Na jó abbahagytam nem kell lelőni. Csak nekem is szemet szúrt.Amúgy én kíváncsi leszek rá, az előző részeket is végigtoltam, csak a Warhead magyar szinkronja számomra nagyon-nagyon-nagyon erőltetett volt. Menni akartak a "menő" mocskosszájú katona vagyok szövegezés felé. "Alakulna át fo$$á" és társai.
Bár angolul a Warhead-et nem játszottam, de az első rész után nem hiszem, hogy ilyen szövegezése lett volna, kiindulva az amerikai filmek magyar szinkronizálási trendjeiből (sokszor direkt trágárabb szövegezés, mint az eredetiben), nagyon valószínűnek tartom, hogy ez hazai sajátosság. Remélem, hogy ha lesz magyar verziója ennek a játéknak ezt nem fogják erőltetni. A fenti szövegezés helyet egy indulatosabb "A kur@ anyád@t" sokkal hitelesebb lett volna.
Na jó ezt is abbahagytam.
További szép napot mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
A videóval kapcsolatban: Szerintem is nagyon ígéretes, de ami az én csőröm piszkálta közben, hogy hiába száldogáll a levegőben az a papírfecni, és a friss törmelék mindenfelé, a földön heverő szétmorzsolódott vasbeton az ugyan úgy néz ki, mint 5-6 éve mindenhol. Van egy viszonylag sima felületekkel határolt morzsolt betonkupac (ami merev betontömbként viselkedik), és itt-ott kiáll belőle néhány vasdarab, ami újabban már akadályt képez.
A PS3-ban pedig semmi hihetetlen, ezt mindig is tudtuk, hogy komolyabb, de persze drágább is az a vas. Csak az lehet szokatlanabb, hogy egy multiplatform fejlesztő ezt így hangoztatja. (Nem csak hogy nem teszik szándékosan egyformává a látványt az MS kedvéért...)
[ Szerkesztve ]
-
Janika!2
aktív tag
Jó ez zene alatta... Szerintem van ami szebb x360-on valami ps3-mon. Legalább is ezt nyilatkozták régebben...Minimális eltérés lesz a kettő között.
-
kelzsoca
félisten
A kérdés az hogy milyen pc lesz az ami olyan szinten tudja futtatni a játékot mint az xbox360 vagy a ps3.
Mert hát ugye a konzolok gyengébbek, viszont arra megfelelően tudnak optimalizálni, hiszen adott célhardverről van szó, és abból hozzák ki a legtöbbet, a pc game ilyen téren sosem lehet megfelelően optimalizált hiszen millió variáció létezik.
-
iBlast
aktív tag
mondjuk a ps3 hardvere erősebb is...
-
Djuree
félisten
"A CVG magazin tesztere már vethetett rá egy pillantást, hogy fut a játék a két vezető platformon, és nem igazán látott különbséget, szóval annyira azért nem kell megijedni emiatt."
ennyit erről...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Morden24
nagyúr
Miért, mit kéne mondani?
Majd ha konkrétumot lehet összehasonlítani, akkor oké, bár az eszesebbje akkor sem arra fog gizdulni, hogy melyiken van hárommal több levél a pálmafán.(Aszittem, a grafikabuzzancskodás PC-exkluzív... thx CryTek, hogy több platformra is megcsináltad )
-
O_L_I
őstag
"a PS3-as verzió valamivel jobban mutat majd, mint konzolos riválisa." Őőőő mi a PS3 már nem is konzol?
[ Szerkesztve ]
-
band1103
őstag
A rövid cím alapján azt hittem hogy a PC-nél lesz jobb de megnyugodtam.
[ Szerkesztve ]
"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #
-
Devid_81
félisten
Kíváncsi leszek én arra, hogy mennyire lesz játszható fullHD-ban konzolon.
...
-
Titan44
tag
Nekem teljesen nyolc, milyen lesz PS3-on vagy akár Gameboyon ..
PC osztottam az előzőt is, ezt is azzal fogom tolni!A kilencvenes évek zenéi: https://www.facebook.com/ilove90sclub
-
dunc
nagyúr
Mennyi ilyen hülye hírt hallotam már....aztán a végén a több konzolra megjelenő játékoknál az x 360 verzió lett a szebb...
[ Szerkesztve ]
-
dfdfdf
őstag
Jéé csendesek a xbox tulajok
-
Angel1981
veterán
Remélem azért PC-n lesz a legszebb!
-
Enton
addikt
Ki is amugy ez a carl?
Mert a cevat-nak hiszek ennek nem.
Viszont se xbox360 se ps3-an szal mindegy is nekem, csak megkérdőjelezném az illető szavahihetőségét."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Morden24
nagyúr
Carl Jones a PSM3 magazinnak beszélt arról, hogy jelenleg valamivel több pénzt tudtak kisajtolni a Sony-ból, mint a konkurens Microsoft-ból
(Ofkorsz poén, PS3 fanok plíííz ne lőjetek)
Egyébként ez nagyon jó: Azt is hozzátette, hogy a CryEngine 3-mal felvértezett játékuk a legszebb lesz minden platformon, de legalábbis benne lesz az első háromban
Ez olyan mondtam is valamit, meg nem is. Szóval végülis gyíkká változtattak, de már elmúlt.
[ Szerkesztve ]
-
Sicilian
addikt
Tehát a Sony-tól több pénzt kaptak....
nothing is true everything is permitted..
-
Mappa
addikt
ez a zene ilyen formában még mindig hideg rázó
nem kötelező megadni
-
Morden24
nagyúr
Carl Jones a PSM3 magazinnak beszélt arról, hogy jelenleg valamivel több teljesítményt tudtak kisajtolni a PS3-ból, mint a konkurens Xbox360-ból
Az Xbox magazinnak vajon mit fog nyilatkozni
Amúgy a környezet szép, de pl. az emberek arca számomra úgy tűnik, hogy semmivel nem jobb, mint pl. egy Mass Effect 2 (ami félreértés ne essék, gyönyörű), na meg az arcmozgás, mimika kb. színvonaltalan.
Igaz, ha lesz 3 féle katona-fej, mint az első részben, a többi idegen vagy maszkos, akkor tökmindegy.
A trailer alapján egyébként szép-szép, bár nekem hangulat nem sok jön le. Valahogy nem taglózott le az gránátos öngyilkolódás sem. Ki rendezi ezeket a trailereket, Uwe Boll?Sectumsempra - For Enemies
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest