Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
"Azért nem mindenki a játékok grafikájára élvez." - ez a szerencsésebb csoport, kisebb géppel is lehet játszani, és az élmény is hosszabb távon megvan.
Amúgy nem csak mostanság lett divat, jópár éve ez megy már. A húzóneveket a grafikával lehet jól reklámozni/eladni. Jó esetben maga a játék is jó. -
csoli31
aktív tag
Azért nem mindenki a játékok grafikájára élvez. Én elvagyok a natív felbontás mellett úgy, hogy minden akár a legalacsonyabb (kikapcsolt) beállításon van. Nálam a grafika a legutolsó helyen van a játék élvezet szempontjából. Mostanság lett igen csak divat a grafikailag csili-vili játékok dicsőítése. Sokan azt nézik, és akár az alapján mondják azt, hogy "hú de jól néz ki, ez kell nekem!"
[ Szerkesztve ]
"Amikor a néma ember megszólal": http://www.youtube.com/watch?v=5J0D1cHARMc
-
BiP
nagyúr
+1. Szerintem is úgy érdemes fejleszteni, hogy pár év múlva is tudjon újat adni. Ha megfelelően skálázódik a motor, akkor a mai hardveren is rohadt jól néz ki, de később plusz látványelemeket lehet kihozni belőle erősebb hardverrel.
Ja, hogy itt a nép átlag géppel akar fullHD-t 8xAA very high mellett? Hát csókolom, ők vagy átértékelik az igényeiket és beérik kevesebbel, ami még mindig jól néz ki, vagy kipuffogják magukat és vesznek konzolt.
(vagy játszanak UE3 engine-es játékkal Azok baromira el vannak találva gépigény/látványt tekintve)Én anno AMD 133Mhz-es 5x85-on nyomtam a Nascart, nem kellett konkrétan intel Pentium. Viszont csak az SVGA mód miatt vettem 4.800Ft-ért +4 mega ramot, mert már 8 kellett hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
elithun
őstag
-
Sirandrish
legenda
A történet szerint orosz terroristákat kell likvidálni akik New York-ba mennek ellopni a világ legkomolyabb GRAFIKAI chipjét (mivelhogy a Nanofaszi is azé megy de ő a Crytek-nek lopná) új fegyverek és járművek természetesen lesznek mint például a Parittya és a Trabant amik fejenként 24milió poligonból épülnek majd fel...
Remélem segítettem
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
elithun
őstag
válasz Sirandrish #48 üzenetére
...XD
Úgy értem: mi lesz a történet, új fegyverek lesznek, járművek, kik ellen stb? Amióta bejelentették csak annyi derült ki,hogy városban leszünk nano ruhában 2lábon járó alienek ellen.„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
BaLee
addikt
De egy játékot ne az 1-2 év múlva elérhető hardverekre fejlesszenek már lol.
Optimalizálják az éppen elérhető árú hardverekre és fusson azokon jól. Ja, hogy akkor nem fejleszti a mezei user a gépét? Meg ahhoz tudás is kellene, hogy szép legyen meg jól fusson közepes vason is. Itt a probléma...
A másik meg az, hogy hányszor hallottuk már, hogy majd 1-2 év múlva már átlag gépen is jól fog futni. Ritka az a játék amit bárki elővesz 1-2 év múlva...
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
őszintén van aki ezt nem tudta külön hír nélkül? számomra ennek nincs hír értéke, mert míg a PC folyamatosan fejlődik addig a konzoloknak megvan a fix hardver amiben nem fognak rakni már utólag dx11 -t
May the Force be with you!
-
elithun
őstag
Megint a grafika-grafika-grafika, mi lesz a játékban?
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
-
Sirandrish
legenda
"De van olyan PC, amin jobban megy mint konzolon, és jobban is néz ki. "
És jóval drágább is mint egy konzol...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
GegeWarrior
senior tag
Ez evidens volt, sz.v.sz
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
wednesday
őstag
A legtöbb játék boxon 1280x720-on megy 2 v 4 AA-al, van ami AA nélkül. Általában medium beállításoknak felelhet meg PC-n, pl textúrák.
Volt egy nyilatkozat, hogy az MS nem ragaszkodik most már az AA-hoz (vagy a felbontáshoz, 720p), hogy a legújabb játékoknál ne legyen ez gond. -
Brutális eb
addikt
Én csak egy ésszerü gépigényt szeretnék ami mellé párosúlhatna némi nem lináris játékmenet mert sajnos az 1-ben az volt akárhogyan gyilkoltam a sztorira semmi hatása nem volt.
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Silenzio
addikt
Dadaisták. Semmi gond nincs ezzel. Ahhoz képest lájtosan nyomják
Szerintem sokan hülyén állnak a Crysishoz. Nem kell manapság sem nagyítóval olyan játék után kutatni, ami a maximális részletességet a piacon még nem kapható hardverhez vagy a megfizethetetlen csúcskategórához igazítja. Tudom, hogy szar érzés, ha a 250 ezres gépen a Metro 2033 csak a maxnál egyel kisebb részletességen fut jól (de ott aztán tényleg), de szerintem ez így természetes.
A Crysishoz készült, meglepően jól sikerült radikális grafikai modot feltelepítve már a telepítőben meg kell adni az upgrade szintjét. A legnagyobb részletességű mellett is ott virít a "for future hardware only" felirat. Ha valakinek ez nem tetszik, vegyen konzolt. A papírforma szerint kiváló megoldás, de lassan azzal is annyi gond lesz, mint a PC-vel: patch-ek, védelmek tömkelege, meg aztán ha valami szaggat, mert így irták meg (GTA IV) nincs mese, hozzá kell szokni.
Ezek nem újkeletű dolgok. A Papyrus féle 1994-es Nascar SVGA módjához legalább Pentium 100 kellett volna, de az csak 1996-ban került kb. megfizethető kategóriába. Ennyit erről.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
gery dee
aktív tag
-
wednesday
őstag
Szerintem semmivel nem fog rosszabbul futni mint az első rész. Sőt..
PC-n is a Cryengine 3-at fogják használni, én még azt is el tudom képzelni, hogy akár jobban is futhat, mint az első rész. Azért a konzol grafikai beállítását bőven tudod hozni PC-n is.
Persze mérget nem veszek rá, de most bizakodó vagyok. -
-
gery dee
aktív tag
válasz wednesday #33 üzenetére
Akkor bocs mindenkitől, hibáztam . Szeretném bejelenteni a lemondásom
Nem baj van itthon Box-om is ha már inkább atis lesz de azé remélem az enyémen is elfog valahogy menni mert az 1 az fullon ment . De azért még fejlesztek a gépen csak már nem nagyon
[ Szerkesztve ]
Abban a pillanatban aláírás.
-
Sirandrish
legenda
ötletem sincs milyen párti lesz csak poénkodtam hogy majd 2 komoly VGA kell alá
-
_Voyage_
aktív tag
Leszarják ők a benchmarkot, a milliárdok érdeklik.
Mint az Activision-t, bár őket utóbbi jópár nyilatkozatuk óta messziről kerülöm. És kerülni is fogom. Bár EA ugyanaz, csak még nem annyira pofátlan.- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -
-
BaLee
addikt
válasz Angel1981 #21 üzenetére
Na pontosan ezért jönnek még ki játékok PC-re lehetőleg optimalizálatlanul és úgy, hogy a maxos részletességhez erőmű kelljen. Amíg vannak hozzád hasonlók addig nem fognak éhenhalni a hardvergyártók.
A lesajnált konzolosok meg 4 éve csak röhögnek a markukban és csak játszanak, gépfejlesztésről még nem is hallottak.
Anno mikor kijött az 1 én örültem volna ha legalább low-mediumon elment volna (az amúgy nem rossz gépemen) a játék szóval nem fog érdekelni, hogy PC-n mennyire csilli villi, konzolon legalább nem fog akadni jó esetben.
Ezen meg mindíg csak röhögök, hogy valakinek ez még újdonság, hogy egy 2010ben megjelenő játék szebb lesz PC-n. Az lenne a gáz, ha ez nem így lenne.
-
P00By
nagyúr
Igen, egy PC-s bemutatóra én is kíváncsi lennék! De csak húzzák...
-
Sicilian
addikt
Na igen csúcskártyák/árak korában, szép lenne ha 1 konzolon jobban nézne ki..
Ez már a Crysis védjegye, meg a gépigény mellé a másiknothing is true everything is permitted..
-
gery dee
aktív tag
válasz Sirandrish #5 üzenetére
Egyénként honnan tudod hogy ati barát lesz? Én nem olvasgattam utána csak következtetek hogy már az elöző Crysis is Nvidia logoval kezdődött most lehet hogy mégjobban zöldpárti lesz a játék. Vagy ha nem így van akkor bocs a karatyolásért
Abban a pillanatban aláírás.
-
Sirandrish
legenda
Ha úgy lenne akkor nem tudnák szopatni a népet a gépigénnyel
Vagy megcsinálják úgy hogy kiadják PS3-ra de csak a PS4 viszi majd ?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
BiP
nagyúr
Igen, más játékoknál is hasonló módon szépen áttértek konzolra, szerintem ezért féltek. (először PC, aztán multiplatform, később meg konzol only)
Viszont a Crytek egy olyan fejlesztőkörnyzetet csinált, ahol egyszerre lehet fejleszteni a 3 platformra, tehát ahol minimum, szinte 0 plusz erőforrás a 'portolás'. Tehát szinte felesleges 'csonkítás' lenne konzol onlyra csinálni az ilyen játékokat. (max az aktatáska mérete szólhat közbe.) -
{Zodiac}
senior tag
-=MAXIMUM GAME=- (PC Rulzzz)
Öntörvényű Sünmalac
-
Vistaboy
veterán
Pedig ki fog, hidd el. A Crysis cím egyet jelent a PC-s benchmark-kal, így minden részét kiadják majd PC-re is.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Angel1981
veterán
Úgy legyen!
Csak a játékélmény is legyen legalább olyan jó, mint az 1-ben, akkor nem érdekel a gépigény, megveszem ami kell a MAX-hoz FULL HD-ben!20#: ez bennem is felmerült sajna, de ne legyen igazunk!
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
Köszi, hogy kijavítottál, kicseréltem a te verziódra.
Egyébként meg bocsi, tényleg nem vagyok perfekt angolos. Nekem az jött le belőle, hogy azért nem mutatják be PC-n, mert a jelenlegi állapotában az ugyanúgy nézne ki, mint a konzolos változat, és azért mutatják be azon.
Egyébként meg mióta konzolos cím a Crysis? Csak kiadják KONZOLRA IS.
Köszi, a későbbiekben pedig arra kérnék mindenkit, aki nálam jobban tud angolul, hogy segítsen kijavítani, ha esetleg hibázok néhol.
Köszi.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
_Voyage_
aktív tag
pedig annyira azért nem kutyaütő a gépem
El kell keserítselek, de az igazság az, hogy de. Annyira kutyaütő.
Egy alsó kategóriás vga, közép-alsó kategóriás procival. A ram elég, a többi kevés.- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -
-
-
Vertic
aktív tag
Naakkor fordítsuk le értelmesen magyar nyelvre
Azt válaszolta: "Igen, a PC-s verzió a legszebb, de ha PC-n lett volna bemutatva, akkor az emberek azt mondták volna, 'A Crysis 2 konzolos játék, de nem a konzolos verziót mutatják be'. Szóval a konzolos verziót akartuk bemutatni."
'' ... tehát háromig számolj, és ameddig számolsz az három legyen ... ''
-
rup1u5
nagyúr
Az eredeti:
"PC is the best looking version, yeah," he answers. "But if I had shown it on PC, it would have been like... okay, Crysis 2 is on console, but they're not showing the console version. So we wanted to go with console."Így már érthető. A szó szerinti forditás pont az értelmét vette el.
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
BiP
nagyúr
Kicsit hülyén van összeollózva, de a lényeget szerintem ki lehet bogarászni belőle.
Ha nem konzolon mutatják be, akkor pampogna mindenki, hogy 'azt ígértétek, hogy konzolon is menni fog, miért nem azon mutatjátok,' stb.
Így van rá bizonyíték, hogy tényleg megy rajta, jól megy rajta, nem csak a levegőbe beszélnek. Meg azért is célszerű azon mutogatni, mert az most az újdonság. PC-n mindenki látta már a Cryengine-t.
Azt meg borítékolni lehet, hogy PC-n menni fog és szebb lesz. Ugye konzolnál korlátoz a (régi) hardver, míg PC-nél határ a csillagos ég (na jó, nem baj, ha racionalisták maradnak, és max. a jövő évi hardverre tervezik a maxot.). -
WonderCSabo
félisten
Ennek azért természetesnek kéne lennie, főleg, hogy a PC hardvere most már eléggé kenterbe veri a konzolokét.
-
LackoMester
addikt
Még az is könnyen megeshet, h. lesz olyan gépigénye, h. a jelenlegi konfigomat dobhatom a kukába. Jólvan, azért nem, de biztos brutális gépigénye lesz.
Kiváncsian várjuk.Rup1u5 nemigazán értem én sem, lényeg az ,h. PC-n lesz a legszebb.
[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Sirandrish
legenda
a kacsacsőrök rossz felé állnak hééj
rup1u5 az nekem is magas volt de szerintem csak össze van olózva, azért értelmetlen..
[ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
"A PC változat néz ki a legjobban, igen" - válaszolta. "De amennyiben PC-n mutattuk volna azt be, akkor úgy nézett volna ki, mint... oké, a Crysis 2 konzolokon, de nem a konzolos verziót mutatták volna be. Ezért akartuk mi azt konzolon bemutatni."
Mivaaaaaaaan???
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Vladi
nagyúr
válasz Sirandrish #2 üzenetére
Akkor megvan a végleges sorrend:
Gameboy < x360 < ps < pc
il sole non sorge più ad Est!
-
Dany007
veterán
Úgyérted 5970?
Amúgy ezen nem vagyok meglepve. (mármint a főcímen)
Mind a PS3, mind az Xbox 360 már elég 'régi' konstrukció. Egyértelmű, hogy nem veheti fel a versenyt a PC-s videókártyák félévente feltűnő legújabb, - az elődöknél sokkal brutálisabb - teljesítményével.
Persze optimalizálni lehet, és elég gyakran sikerül is, de azért egyszercsak ott van az a bizonyos hardveres határ, amit az a 2005-2006-ban kiadott hardver bír. PC-n meg épp az aktuálisan legbikább kártya szablya meg a határt. Sőt, mint láttuk a Crysis 1-ben, még az se.[ Szerkesztve ]
-
menalcas
őstag
Ez kérdés volt egyáltalán
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
F e Z o
veterán
Remélem nem megy a gépigény rovására. De gondolom a full részletességhez 1920*1080-ban elkél egy 5870...
H2O über alles!
-
Sirandrish
legenda
A végén kiadják GameBoy Colorra is és AZON lesz a legszebb
-
zola0306
tag
Istenem....a huzavona az megy a végén meg 1 kalap szar lesz....
Ha megtisztellek hogy írok neked elvárom ezt fordítva is!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest