Crysis 2: PC-n lesz a legszebb

Ezt Cevat Yerli, a Crytek egyik alapítója jelentette be, egy CVG-nek adott interjúja során, melyben arról kérdezték, hogy miért éppen XBOX360-on mutatták be a játék debütáló videóját (A Times Square-en vetített előzetesről van szó).

"Igen, a PC-s verzió a legszebb, de ha PC-n lett volna bemutatva, akkor az emberek azt mondták volna, 'A Crysis 2 konzolos játék, de nem a konzolos verziót mutatják be'. Szóval a konzolos verziót akartuk bemutatni."

Nemrég mutatták be a játékot PS3-on és XBOX360-on, és kijelentették, hogy a Crysis 2 lesz az eddig valaha látott legszebb játék konzolon. Később azt is elmondták, hogy a PS3 változat egy picit szebb lesz az XBOX360-asnál, de akkor - amennyiben hihetünk a fent elhangzott kijelentésnek -, még az sem haladja meg a PC változat színvonalát grafikailag.

Most már igazán mutathatnának egy ingame videót a Crysis 2 PC változatából is, persze DirectX 11 alatt, maximális részletességgel, hadd lássuk mi is, hogy mégis mennyivel lesz szebb a játék PC verziója a konzolos változatoknál?

Azóta történt

Előzmények