Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Boz

csendes tag

válasz kariad #249 üzenetére

Szintén nesze neked 4 mag! Én is elélek 2 magon, sőt két golyóm is van! :DDD Szintén elélek ezzel akár évtizedekig :))

Komolyra fordítva a szót : mivel én nem szoktam tuningolni, ezért vettem fél éve egy AMD 6400+-os procit. Nálam az volt a szempont, hogy jó magas órajelű 2 magosom legyen. Nekem már a 2 mag is megváltás volt 1 mag után - főleg a divx tömörítéseknél marha jó, 3x olyan gyorsan csinálja mint egy maggal - hogy nem szaggat a gép több alkalmazás egyidejű futtatásánál. Namost olyan deszkát próbáltam alá venni : Asus M2R32-MVP, ami hosszabb távra is használható, ergo : lehessen bele majd 4 magos Phenomokat is tenni. Akkor fogok cserélni 4 magra, mikor a Phenomok a 3-3,2 Ghz-et elérik normális áron (35-40K-ig bezárólag nálam) mérve persze.

(Persze lehet már nem a Phenomok fognak 3 Ghz vagy afelett szaladgálni AMD-nél 4 magnál, de remélhetőleg ezeket is elviszi majd a deszkám Bios frissítéssel akár. Ha minden kötél szakad, akkor majd új deszka vétel, de nincs kedvem túlzottan újat venni. Nálam az alaplap az ami tényleg hosszabb távra van véve :))

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák